local-stats-pixel fb-conv-api

Maxima's akcija?116

Maximā ir šī akcija, kur tu pērc 2 Nestea par viena cenu.
Viss jau ir labi, cilvēki pērk ļoti daudz, bet lieta tāda:

neesmu sapratis, kapēc viņi liek tādu akciju? tas nav loģiski vienkārši. veikals vai ražotāji zaudē burtiski pusi, jo viena nestea cena ir 89.sant, gluži kā akcijas cena.
varbūt tas ir kāds mārketinga triks, piem., lai iepazīstinātu ar jauno nestea. lai nu kā, ejiet un pērciet, mums tas ir ļoti izdevīgi :D

akcija jau, protams, pati par sevi mums ir vairāk nekā izdevīga. lieliska iespēja ietaupīt gandrīz latu, pērkot 2 nestea par 1 cenu. visiem obligāti iesaku nopirkt :D

Reklāma
775 81 116 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 116

0/2000

tu zini cik maza ir pashizmaksa tai pudelei?

140 0 atbildēt

pašizmaksa ir noteikti kkur 20 sant .. lielveikali nopelna arī, ja pārdotu 3 par vienu cenu.... 

jo vecēks paliec, jo vairāk saproti, no kuras puses un cik stipri drāž visi

107 2 atbildēt

Te visi tikai vien runā par pašizmaksu un peļņu. Bet tas taču ir tikai viens no iespējamajiem iemesliem.

Ja beidzas derīguma termiņš, tādus poduktus vairs pārdot nevar un veikals piedzīvo zaudējumus, jo viss ir jāmet miskastē (ja nav līgums ar piegādātāju, ka neizmantoto produkciju, kam beidzies derīguma termiņš, var atgriezt kā tas ir, piemēram, ar pienu). Ja derīguma termiņš iet uz beigām, kāpēc gan neizlikt par puscenu (it īpaši, ja tas viss atmaksājas - kas jau tika runāts par tām pašizmaksām). Tos termiņus viegli pārbaudīt, ja ir interese.

Vēl ir iespēja, ka drīz tiks piegādāta jaunā partija (ja ir līgums, ka tādos un tādos datumos piegādātājs automātiski vedīs nākamo partiju). Bet, ja jau iepriekšējā nav izpārdota, noliktavā brīvas vietas jaunai partijai nāk. Atteikties no jaunās partijas pievešanas nozīmē lauzt līgumu (jo piegādātājs jau ir plānojis, ka to partiju pirks), tas noved pie naudas zaudēšanas. Arī tāds variants nav apmierinošs. Kādēļ gan neveicināt vecās partijas (pat ar ļoti labiem derīguma termiņiem) izpārdošanu, ja varēs atbrīvot vietu jaunajai?

Bieži vien var pasūtīt nākamo partiju, tad, kad esošā iet uz beigām (nevis sarunā, ka vedīs, piemēram, katru mēnesi, kā tas ir iepriekšējā iemeslā). Pieņemsim, ka nopirkto produkciju neviens īsti nepērk. Nu stāv viņa noliktavā, derīguma termiņš pietiekošs, viss ir it kā kārtībā. Taču "lielie pirkumi" darbojas citādi nekā mūsu ikdienas pirkumi. Veikals ir iegādājies produkciju, viņam to atved, tad veikalam ir 30, 60, 90, 365 (jebkurš skaitlis, ko atrunā līgumā) dienu laiks, pa kurām viņi pārdod podukciju un tikai pēc tam samaksā piegādātājam (mūsu ikdienā tas būtu tā: paņem veikalā jogurtiņu, aizej mājās, apēd, pēc pusgada atnāc, kad ir nauda, un samaksā). Tādējādi iespējams Maximai ir drīz jāmaksā par šo produkciju, tāpēc tā mēģina iekasēt naudiņu (lai gan uzņēmums ir liels, domāju atrastos arī tāpat nauda, ar ko samaksāt par nepārdoto Nesta).

73 1 atbildēt

Cilvēks uz veikalu, parasti, neiet tikai pēc nestī. Viņš ierauga akciju pastnieka cītīgi piegādātajā avīzītē un nodomā, ka pie reizes tur pat paķers olas, maizi un diršpapīru.

45 2 atbildēt

Nesaprotu kapēc tevi tas satrauc,priecājies ka tik lēti :)

29 0 atbildēt

es eju nodzerties nesti ! emotion

26 0 atbildēt

Nu tik lielisks raksts. Vienkārši nevar neielikt mīnusu.

25 2 atbildēt

Lūdzu, bērni! Nerunājiet muļķības par pašizmaksām. Neviens lielveikals nevar atļauties likt 300% pa virsu. Tas ir "Nestea" pārdošanas veicināšanas gājiens, jo tuvojas vasara.

23 3 atbildēt

Ekonomika ir spēcīga lieta,un tur ir daudz dažādu triku un dažreiz jāgūst zaudējumi lai vēlā iegūstu daudz lielāku peļņu.

12 0 atbildēt

89 santīmiu tā ir veikala cena, ja nemaldos bāzē viņa maksā apmēram 40sant~ takā iegūst viņi šā vai tā!

7 0 atbildēt

Neredzu tur neko sliktu. Jau trešo dienu pēc kārtas pērku tās pudeles un aiziet abas vienā vakarā.

4 0 atbildēt

Kādēļ veikals liek akcijas ?  - jo tulīt beigsies derīgums un lai prece nebūtu vnk jāizmet ārā, cenšās izpārdot par "akcijas" cenām... Kautgan zinu, ka MAXIMA arī pārlīmē teminjus...

2 0 atbildēt

es pati shodien nopirku laba garsha noteikti kautko noņēmmuši no garšas pastipriātājiem , viņi jau pārstrādā tas pudeles tikpat labi kāds bomzis nodeva plastmasas pudeli ...

2 0 atbildēt

Veikali lieka atlaides 3 gadījumos.

1.Firma kas izplata dzērienus uzliek akciju, jo tuvojas sezona un viņi ar akciju nopelna tā pat 2x vairāk

2. Prece ir veca un vaig no viņas tik vaļā

3. Veikalā nav pircēji un viņi apzināti piesaista klientu ar zemu cenu

2 0 atbildēt

tā pudele ražotājam labi ja 5 sant. izmaksā un maximai kādi 20 sant. ar visu piegādi!

4 2 atbildēt

Ko nu 3.nr.bildē varam lūkot, ka pensionāru saiet maxima ar trim x - iem.

2 0 atbildēt

Visi te runā par pašizmaksām, bet es te izcelšos.

JAUNAIS NESTEA IR ŅAMMA. :D

1 0 atbildēt

Es tās tējas esmu pārdzēries :D

1 0 atbildēt

viņi nepārdotu, ja nebūtu izdevīgi. mārketinga triks

1 0 atbildēt

Veikalā nedrīkst fotografēt :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »