local-stats-pixel fb-conv-api

Mani novērojumi Norvēģijā 2. daļa39

293 15

Pēc pārs spoku pieprasījuma, likšu galdā otro daļu. Ar cenu noteikšanu būs ne tik viegli, no galvas visas neatceros, aptuveni, jā. Enjoy.

293 15 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

mjā, vienmēr ir interesanti, kā dzīvo citās valstīs :) riktīgi interesanti - paldies!

17 1 atbildēt

Par tomātu sulu gan īsti nav taisnība ir veikalos redzēta, piemēram, re http://www.matvareguiden.no/bilder/6364.jpg iepakojums

4 0 atbildēt

Gaidu rakstu par bērnudārziem :) ++

2 0 atbildēt

ēd saldus kartupeļus, bet par saldo popkornu rauc pieri... interesanta tauta :D

gaidu vēl rakstus, i par bērnudārzu i skolām i vēl sazinko :D

1 0 atbildēt

njaa super patika abi raxti

vot tik kāda tur ir minimālā alga? XD

1 0 atbildēt

 +++ Labs raksts emotion ,viss atbilst patiesiibai,jo arii dzivoju Norge un zinu kas un kaa te :)

1 0 atbildēt

Arī es jau četrus mēnešus, kā dzīvoju Norvēģijā, bet nu pierast vēl pie šejienes neizdodas un ļoti pietrūkst Rīgas. Kurā pusē tu mitinies? :)

1 0 atbildēt

Vispār ļoti interesanti! Biju dzirdējis,ka norvēģi ir īpaši,bet ne tik ļoti,ka neēd auksto zupu vai gaļas salātus. Un jā,gaidu rakstu par bērnudārzu. Paldies

0 0 atbildēt
dea avatarsdea

Es saprotu, ka tur ir lielākas algas .. tomēr uzreiz salīdzinot ar LV - litrs piena pa latu .. murgs :D

Bet raksts nu ļoti interesants, vari veiot vēl tml. :)

0 0 atbildēt

Šoreiz izlasīju visus komentus, bet izskatās, ka pat tie kas dzīvo norge uz vietas nezin kas ir norvēģu nacionālais ēdiensemotion

Šie uzskaitītie vēl ir ok, es jau iepriekšējā rakstā iemetu komentu - pamēģini pūdēto siļķiemotion

0 0 atbildēt

Patiesi. Arī Zviedrijā putukrējumu bez cukura taisa. No sākuma restorānā domāju, ka tas vnk tāpēc, ka dekors, bet, kad arī viesnīcā brokastīs bija nesaldināts cukurs, tas manī izraisīja jautājumu- priekškam tad vispār putukrējumu? Mans draugs uzzinot, ka ēdam ar cukuru paskatījās uz mani tā, it kā galīgi dīvaina būtu.

0 0 atbildēt

foršš raksts. protams par tām garšām - katram savs - man piemēram tīri labi iet pie sirds saldās siļķītes un saldi marinātie gurķi, kaut gan sākumā, kad pamēģināju arī likās dīvaini.

un brūnais siers ar svaigu maizi un ievārījumu vispār ir jauka manta. :).

lakrica gan ir peee un arī daudzi pusfabrikāti - nesaprotu kā viņi tādus var ēst. :D

0 0 atbildēt

Paldies, interesants raksts. Ari es UK noveroju, ka daudzos desertos, piemeram, sundae, triffle ir putukrejums, bet bez saldas cukura garsas. Pameginaju anisa un lakricas saldumus, man ari nepatik-ta garsa tada specifiska. No ready made picam man patik Ristorante, nezinu vai tadas ir Norvegija..

0 0 atbildēt

tad jau tas nozīmē ka tomātu sulu pati varēsi tirgot :) emotion

0 0 atbildēt

FORŠI, droši nakošo dalu !

0 0 atbildēt

Uzcep rakstu labāk, kas tur garšīgs. Savādāk man liekas, ka tu tur neko neēd :D

0 0 atbildēt

Jopcik- kā var negaršot aukstā zupa? Es nepazīstu pilnīgi nevienu cilvēku, kuram negaršotu, bet nu jā- laikam pie ēdienu sortimenta pierod jau no bērnības, tapēc ja norvēģi netaisa, tad netaisa.

0 0 atbildēt
Izskatas,ka tev tur maz kas garso. Bet raksts ir labs. loti interesanti palasit ka ir citas valstis.,gaidam nakamo dalu :)
0 0 atbildēt

norge nodziivoju 8 menesus dzivot var...pelnit var...ja visu salidzina ar latvijas cenam tad gan var nojukties...tomatu sula ir bet loti loti reti sastopama...

0 0 atbildēt

Rosolu vai galas salatus ed, saku pec pieredzes. 

Un par tam cenam, dazreiz man liekas ka ir diezgan leeti. Bet ja sac reikinat latos.. Tad veikala atstaj 70-100ls. Bet sheit tas ir normali. 

Un nav jau tik traki, ka te viss ir pretiigs, fujj, pee kakka. :D Ir daudz kas loti gards un baudams. 

Bet par maizi runajot.. Var nopirkt loti gardu rupjmaizi. 

Heh, jaam par bernudarziem un skolam butu verts uzcept rakstu. :D 

0 1 atbildēt