local-stats-pixel fb-conv-api

Man ir prieks!!!!4

60 6

Priecāties, smaidīt -tas ir tas,ko mēs varam darīt pat bez jebkāda iemesla.

Turpinu savu rakstu sēriju ar manām domām un aforismiem.

pārējās daļas, ja vēlies vari cītīgi sameklēt manā profilā.

http://www.spoki.lv/profils/sardele">http://www.spoki.lv/profils/sardele

Tātad prieks, tas ir kautkas tāds, ko pat nevar īsti izskaidrot, kāpēc tas ir, ko tas mums dod, bet kad esam priecīgi mēs smaidam, mēs esam laimīgi, mums viss liekas superjaukikolosāli un reti kurš mums to spēj nobojāt. Tā ir tiešām feina sajūta.
Prieks ir tas, ko TU spēj dāvāt cilvēkam pasakot vienu vārdu, vienu teikumu, izdarot kādu darbību, tas viss ir tik vienkārši, bet ātri to prieku var arī nobojāt, bet ne par to šoreiz runa, runa par to, ka mums patīk citus darīt laimīgus, likt viņiem justies priecīgi un redzēt vien priecīgas sejas, tā ir tik laba sajūta, kad tu apzinies, ka dēļ tevis kāds jūtas labi, ka viņam ar tevi ir labi, ka viņam tava sabiedrība liekas vajadzīga, patīkama.

Es jums iesaku no visas sirds, nedarīt cilvēkiem pāri, bet likt viņiem justies īpaši, pietam vēl tieši cilvēkus, kuri jums daudz nozīmē, jo viss labais reiz atmaksājas. :>

Mums visiem noteikti patīk justies priecīgi, labi, ar labu garstāvokli un dzīvot dzīvi bez kašķiem un visādiem pārpratumiem, bet vienmēr tā viss nenotiek, vienmēr ir kāds pavērsiens pēc kautkā laba, ka nāk kautkas slikts un tad atkal labs, tā ir tīrākā dzīves patiesība, nekad nebūs tā kā mēs gribam, dzīve un mūsu liktenis tik ļoti mīl spītēties mums pretim, tāpat kā mums un tas savukārt pierāda to, ka abas šīs puses ir lidzsvara, tā tas dzīvē ir iekārtots.

bet PASMAIDI , jo tev ir daudz iemeslu dēļ kā smaidītu.

Jauku jums vakaru, šoreiz iztiksim bez aforismiem.

60 6 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Prieks slēpjas biksēs.

4 1 atbildēt

Es gribu smaidīt brīžos , kad cenšos sevi apmānīt emotionLabi vārdi ... prēkš kam kādam likt justies labi ja visi cilvēki ir vnk nelabojami dzīwnieki neuzskatu , kad katram būtu jāuzsmaida !

1 0 atbildēt

Hah!.. kā reiz kompī skan Dont worry be haapy :D :D

0 0 atbildēt