local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, kuras tev neiemāca skolā.33

758 5

Bilu Geitsu var dievināt vai arī ienīst, bet grūti ir noliegt to, ka viņš ir neordinārs un skaidri domājošs cilvēks. Tāpēc visiem, kuriem ir mājās jebkāda vecuma bērni, vai arī kurš pats kaut kādā veidā ir bērns, būs noderīgi uzzināt mistera Geitsa viedokli par dzīves realitāti. Viņš savu domu gājienu izklāstīja vienā no skolā savas runas laikā.



Reklāma
Reklāma
758 5 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 33

0/2000

11. var izvērsties par zelta likumu, kaut gan ir tāds sakāmais - kas gudrs mācībās, stulbs dzīvē.

53 4 atbildēt

Nesen pabiju pasākumā, kurā ar prezentāciju par darbinieku motivāciju uzstājās Igaunijas Microsoft Country Manager. Nu, pirmkārt, labākā prezentācija, ko jebkad esmu redzējusi un otrkārt, ir jūtams tāds Geista stils tajā visā, gan attieksmē pret klientiem, gan tajā, kā pārdot un prezentēt sevi. 

Un pie miljardu peļņas nav jāslavē tikai veiksmīga biznesa ideja. Ir svarīgi mācēt pārdot sevi un savas trakās idejas. 

21 0 atbildēt

Tie, kas skolā tēlo "krutos", dzīvē neko diži nesasniegs un dabūs visu atpakaļ no tiem "nūģiem" ;)  Jāņem vērā dažas lietas. :) ++

16 0 atbildēt

ja visu augstāk minēto var uzskatīt par pašsaprotamu ,tad nu " 11. Uzturi labas attiecības ar briļainiem botāniķiem. Visdrīzāk, viens no tiem kādreiz kļūs par tavu priekšnieku." ir pilnīga realitāte! noteikti un noteikti, ja ne esat uberdraugi, tad vismaz nesitat viņus ;) dzīvē ir nevienu reidz vien pierādijies šī patiesība!

14 2 atbildēt

Par 3. - tieši otrādi. Varbūt es esmu vienīgais, kam tā ir "paveicies", bet pēdējo reizi laikam smagi strādāju gadus 7 - 8 atpakaļ. Tagad man ir 22, un laba alga, dzīvoklis Centrā, un citas ekstras. Nekad nevajag uzskatīt, ka darbs burgeru ceptuvē ir labs, savukārt neko daudz nesasniegsi.

6 0 atbildēt

interesanti gan :)

4 0 atbildēt

piena kombināta strādniekiem noderēs.

3 0 atbildēt

pēdējais tāds nedzirdēts.

4 1 atbildēt

Ai, visi viņi ir appisēji, un Bils Geits tajā skaitā. Manuprāt, ja tu vari naudas dēļ apčakarēt visus savus tuvākos, tad tev varētu veikties biznesā.

4 1 atbildēt

Piekriitu!

1 0 atbildēt

Pareizi saka!

1 0 atbildēt

Brensons nāk no aristrokrātu ģimenes, es domāju tos, kuri no 0 nopelna miljardu. Protams, ir izņēmumi.

1 0 atbildēt

Neticu ka latvijā dzīvo kāds kurš kautko no tā visa nesaprastu,,,..

1 0 atbildēt

:D

0 0 atbildēt

labs emotion

0 0 atbildēt

Šitie ir padomi lai kļūtu par bagātāko cilvēku pasaulē! :D Ja kādam sanāk, padodat ziņu!

0 0 atbildēt

12. paprasi mammai lai ieliek video kur tu dziedi youtubē. Ja kādam no slavenībām tu liksies labs tad varbūt tu kļūsi slavens un bagāts nepūloties.

0 0 atbildēt

man tiesi taa arii ir, ka padodas literatuura, un vairaak arii valodas. matemaatikaa un kiimijaa vispaar neko nesaprotu. ;( un dazi baigie briinumbeerni, kuri zina visu par visu. un kad pienaaks kaada reaala probleema dziivee, tad nez vai ar cos, sin teoreemaam un organisko kiimiju spees tikt tam visam paari.

1 1 atbildēt

Nu kautko jau no šī mums skolā neiemāca

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt