local-stats-pixel fb-conv-api

Lepojies, ka dzīvo Latvijā!184

1509 78

Es pats pat ļoti ar to lepojos ,ka dzīvoju Latvijā.

Pacelts raksts!

1509 78 184 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 184

0/2000

LV arii ir savs cunaami un no indigiem zveriem mums ir kombulu Inese:D

227 3 atbildēt

varēja vairāk, bet man patika!emotion

otro daļu derētu!emotion

115 4 atbildēt

latvijā ir labi,tikai tā saeima bišk visu sačakarē,jācer ka tagad viss uzlabosies :)

112 11 atbildēt

Latvijā vēl varētu būt vairāk latviešu, labi attīstīta ekonomika un valsts pārvalde, tad es pilnībā pievienošos autora patriotiskumam, bet tā Latvija ir laba tikai bagātiem cilvēkiem..

Bet respekts par to, ka cilvēki cenšas saskatīt ko labu, nevis latviskā garā gauzties kā es! emotion

78 0 atbildēt

ārzemēs ir dabas katastrofas,zādzības un nekvalitatīva izglītība bet Latvijā ir saema :D D:

52 0 atbildēt

Ar savu augsto izglītību tāpat esam pilnīgā pakaļā...

50 0 atbildēt

patriotiski.

29 1 atbildēt

nu sorry.. Jau vairaak kaa gadu dziivoju Vaacijaa, protams arii maacos.. Uzskatu, ka sheit programma ir labaaka..  Jaa, mums skolotaajas kavee teemas, nav tik gruuta skola.. bet sheit nav 9 studas 12 klasee un sheit beerni nav paarmociijushies no maaciibaam. Uzskatu, ka Latvijas skolu sisteema ir gruutaaka, varbuut no dazhiem aspkties skatoties - labaaka..

 

Bet tu jau uztaisiiji rakstu par dabas paraadiibaam, dziivniekiem utt.  Bet paskatoties, kaa Latvijaa ir dziives apstaaklji daudz kur un kas notiek ar tautu.. Reaali te, Vaacijaa, sabiedriiba un iedziivotaaju patika/nepatika ir ljoti augstu veerteeta..

Nu bet tas kaa kuram..

23 0 atbildēt

pie mums ir labi.......bet citur ir arī labāk

19 1 atbildēt

Par izglīību taisnība. Mēs daudz ātrāk skrienam pa priekšu. Vai tas ir labi - nezinu. Jo mums to uzgrūž,iespējams, pārāk agri, tieši tādēļ nemaz tādi ģēniji neesam + Latvijas dokumentus nemaz tā nekur negaida.

Bet vispār jau Latvija ir ideāla vieta gan no ģeogrāfiskā, gan cilvēciskā viedokļa. šī brīža situācijā ir vainīga visa tauta. Esam ļoti kūtri, neuzņēmīgi, visi grib pie kāda strādāt, nevis būt saimnieki. Un tas ir skumji.

 

Un par hokeju, kas te teica, ka 11.vieta nav nemaz tik laba... khmm...

Hokejs vispār ir tāds elitārs sporta veids, jo ļoti dārgs. Un tas vien, ka mums arī ir talantīgi puiši ir patīkami. Elites divīzijā nīkuļi netiek. Hokejs nav vispasaules sporta veids, un tomēr Latvijai ir pamats lepoties, jo mums nav rezervju (salīdziniet citas elites komandas un tur pieejamos spēlētāju resursus), bet esam elitē. Un stabili pie tam. Jau labu laiciņu. Varam jau kāpt sākt beidzot, bet nu... es jau teicu - uzņēmīgu cilvēku trūkst.

15 0 atbildēt

Varētu daudz ko uzrakstīt, bet negribās bezjēgā dirsties...

20 7 atbildēt

Daudz kas pie mums ir labs, tikai liela daļa cilvēku nespēj to novērtēt...

20 8 atbildēt

Bet visvairāk es lepojos ar Latvijas cilvēkiem- tiem, kuru sirdis nav nocietinājušās cīnoties ar dzīves grūtībām, tiem, kuri nepaiet garām nelaimē nonākušajam līdzcilvēkam, tiem, kuri nedzīvo pārticībā, bet spēj ar savu mazumiņu dalīties ar tiem, kuriem tas ir nepieciešams.....

6 0 atbildēt

1.- Ja runā par ģimnāzijām, tad protams, bet par parastajām vidusskolām (1-12. klase), tad nekas labs tur nav.

24 19 atbildēt

Lūk, par katastrofām nepiekrītu...

Man fāters reiz teica: "Žēl, ka pie mums nav nekādu vulkānu vai zemestrīču... Cilvēkiem būtu darbs, vienmēr vajadzētu jaunas mājas celt, sakopt visu, daudzi zaudētu dzīvības - citi varētu viņu vietā strādāt... Kāds biezais vecis varētu nomirt, nauda nonāktu labās rokās un tiktu pareizi izmantota, nevis pūtu bankas kontā." Dzīve būtu savādāka, ja pie mums būtu kaut vai tā pati zemestrīce vienreiz gadā...

Bet tagad mēs pūstam vienā bedrē, kur nekas netiek prom, tiek tik piemests klāt...

5 0 atbildēt

3. Jā, tikai mēnesi atpakaļ manas mājas galā kkāds viesulis divus kokus ar saknēm izplēsa.

4 0 atbildēt

Par izglītību- ir grūti, nafig otrās klases skolniekam būtu jāzin reizināšanas tabula, tāpēc jau daudzi palie uz otru gadu, ka vnk nevelk līdz. Vai 8 un augstāko klašu skolēniem fizika, ķīmija..vnk nojūgties var.

Toties ārzemēz, piem UK...piem, viena gada vecuma bērni itkā mācās vienā gadā, piem. 10tajā, bet sadalīta macību programma ir pa līmeņiem, ja neesi tik gudrs, tad tevi ieliks mazliet mazākā lēmenī, jo ne visi bērni ir tik apķērīgi kā visi... bet vienalga, skolu pabeigt vari, nav tādu iespēju palikt uz otro gadu, jo vnk Anglijā neatstāj uz otru gadu.

 

Un vēl viens fakts. Iegūsti Latvijā augstāko izglītību, iztērē savus pēdējos grašus... aibrauc uz ārzemēm un vari iebāzt savu diplomu d****ā. :)

4 0 atbildēt

Uztaisot šādu rakstu uzskati sevi par patriotu?

6 2 atbildēt

Par izglītību gan tu neko daudz nezini.

Tas, ka vācijā vienā skolā ir sliktāks izglītības līmenis kā mums šeit kādā skolā nenozīmē, ka mēs pēkšņi esam labāki par pus eiropu. Jā, Vācija nav nekāda izglītības meka, taču ja tu paskatītos uz dažām citām valstīm, kā, piemēram, Somija, tad tu saprastu, cik tālu mēs esam no Eiropas līmeņa.

Pēc ES datiem, mūsu līmenis ir zem vidējā.

Jā, mums ir daudz labu skolu, bet mums katrai labai skolai pretī nāk divas citas skola, kurās līmenis ir krietni vien zemāks.

Par izglītīas sistēmu kā tādu vispār nav vērts runāt. Izglītība mums ir tik pat uzpūsta kā valsts aparāts.

4 0 atbildēt

Tu aizmirsi, ka Latvijā ir arī skaistākās meitenes

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »