local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtējais cietums Norvēģijā59

220 1

 

 

Jau iepriekš Spokos man bija raksts par kādu cietumu Norvēģijā: http://www.spoki.lv/foto-izlases/Cietums-Norvegija/100373. Visi tik ļoti gribēja tajā nokļūt, ka izdomāju pastāstīt jums par vēl vienu cietumu, kas nupat atklāts Norvēģijā.

 

Jaunais Haldenas cietums Norvēģijā tika atklāts šī gada 6.aprīlī. Tas ir otrais lielākais cietums šajā valstī. Ja jums ir nodoms pasēdēt cietumā, tad aicinu jūs veikt kādas nelikumīgas darbības Norvēģijā. Valsts ieguldīja 252 miljonus dolāru šī jaunā, elegantā cietuma izveidē. Tajā vienlaicīgi var uzturēties 252 cietumnieki.

 

Ieslodzīto kameras ir sagrupētas gaiteņos pa 10 līdz 12 kamerām un to iekārtojums ir patiešām labs. Tas visā visumā atgādina augstskolas dienesta viesnīcu, tikai te, protams, viss ir vēl labāk. Katrai kamerai ir atsevišķa dušas telpa, modernas mēbeles un platekrāna televizors. Logiem priekšā te nav restu, nekas jums netraucēs baudīt skaisto dabas skatu pa logu.

 

Ēku kompleksā iekārtota sporta zāle, futbola laukums, bibliotēka un, papildus visam, arī vietējā skaņu ierakstu studija. Tāpat jāpiebilst, ka vēl viena dīvainība ir tāda, ka apmēram miljons dolāru tika samaksāts par grafiti veidošanu viscaur cietuma teritorijā.

 

Pilnīgi noteikti var apgalvot to, ka šis cietums ir daudz greznāks kā liela daļa Latvijas, Eiropas un pasaules dzīvokļu.

 

Ja nu jums gadās nokļūt šajā iestādē, tad – veiksmīgu jums bezrūpīgo atpūtu! :))

« 1  2  3 »
220 1 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

mums patskolās un slimnīcās nav ne uz pusi tik labi apstākļi ..

8 0 atbildēt

Tā jau ir .. politiķi paši sev uzceļ cietumu un pectam zog uz nebēdu =D

6 0 atbildēt

Smird pēc naudas atmazgāšanas. Nereāli, ka uz katru cietumnieku tika iztērēts miljons.

6 0 atbildēt

 

bļa es sliktāk dzīvoju.. kas tā pa huiņu - noziedzniekiem tādu hoteli!! būtu man teikšana - zagļiem rokas apcirstu, slepkavas publiski ar akmeņiem nomētāt, izvarotājiem publiski galus noraut!! un nevajadzēs cietumus!!

7 1 atbildēt

varētu būt, ka tas ir naudīgiem noziedziniekiem, kas arī piķo par uzturēšanos tādos apstākļos. citādāk tur visi bomži sāktu zagt un slepkavot, lai tik tur nonāktu emotion

6 0 atbildēt

Tiešām..stulbums kaut kāds. Cilvēks kurš izdarījis noziegumu, dzīvo daudz ērtāk/labāk cietumā, nekā tie, kas dzīvo godīgi brīvībā.

6 1 atbildēt

Nu labi, slepkavas un pedofīlus diezvai tur sastapt! Ganjau priekš kkādiem krāpniekiem un citiem neliešiem, kuri nav fiziski aizskāruši cilvēkus. Kapēc gan ne?

6 1 atbildēt

eeei nost.. 

5 0 atbildēt

Vilinoši

5 0 atbildēt

varēja jau labāk cietumu vietā ko noderīgāku uztaisīt, diez vai cietumnieki ir pelnījuši tādos apartamentos atrasties.

4 0 atbildēt

Bibliotēkā baigi maz grāmatu. :D [vajag jau kkur piesieties] :D

Bet nē tā jau baigi smuki[no vienas puses padomājot, cilvēki, kas izdarījuši noziegumi kko tādu nav pelnījuši, kā gan viņi gūs mācību, ja viņus tā aplaimo(protams neņ*t vērā sabiedrību kāda tur ir).].

4 0 atbildēt

Labs cietums, "labiem" noziedzniekiem :D:D

4 0 atbildēt

Par sēdēšanu sitādos cietumos biezie parasti maksā paši !!!!!

4 0 atbildēt

Un atgadina kaut ko lidzigu,ka bija Pablo Eskabaram pasham savs cietums ! Drausmigi lidzigi !!

4 0 atbildēt

Taa diezkas jaizdara,lai tur noklutu :?

4 0 atbildēt

tagad uzplauks noziedziba vini cietumnieki uzskata ka labak ir sedet cietuma (nejau tik grezna) kas notiks kad vini bus saja pasedejusi atrak gribesa atgriesties, lieliski dzives apstakli, skatijos ka tur pat tv ir kamera. 

4 0 atbildēt

nu uz krīzes laiku varētu pasēdēt - pat nekas pretī nebūtu - šādā iestādē!!

4 0 atbildēt

tik jaapadomaa par to,lai neizsuuta uz lv :D

4 0 atbildēt

kas jāizdara, kai iegūtu tur pierakstu?

4 0 atbildēt

+

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »