local-stats-pixel fb-conv-api

DR.lv ārprāta murgs !!!131

800 99
800 99 131 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 131

0/2000

One.lv klopē ciet, tepiķu kalni migrē uz draugiem emotion

272 1 atbildēt

nav jau smuki par cilvēkiem smieties, bet emotionemotion

163 2 atbildēt

Ja es pareizi sapratu, visi tagad nodirš autoru par to ka viņš smejas par citu bildēm. Bet kad kāds ieliek rakstu kurs normāla cilvēka bildi ar PS pārtaisa nenormāli tizli, tad jau nekas, tad visiem lielie smiekli nāk. C'mon kas notiek? Par šiem jau nav jāsmejas bet jānokaunas. Ja kādam nepatīk neskatāties, ejiet lūrēt savus tizlos komiksus. 

P.S. tās bija manas domas, nepatīk ieskrien sienā. 

83 9 atbildēt

Skat, cik komentētāji divkosīgi. Kad mēli izkāruši ņirgājās par Krievijas, ASV vai Korejas sociālo tīklu lietotājiem, tad kaut kā nemaz neliekas, ka paši ir riebekļi. Protams, jauki jau, ka aizstāv savu nāciju, bet cilvēks pirmkārt ir CILVĒKS, nevis valsts piederīgais. Tā kā lielie aizstāvji manī izraisa tieši riebumu, nevis cieņu!

Par bildēm - bildes kā bildes. Un kurš gan pateiks, cik katra nopietna, kurā ākstās un kurā ne. Man arī pašai kkur dziļi noslēptas pāris, kur izskatos tā kā bišk neadekvāta. Vienīgi atšķirība, ka nelieku internetā.

39 2 atbildēt

Parād' sav' bild', dupšģīm'. Smiešanās par citu cil'veku izskatu, bildēm liecina tik par taviem slēptajiem kompleksiem, bet visi komentāros par to uzjautrinoties- savu stulbumu.

51 28 atbildēt

14. Stiflers emotion

20 1 atbildēt

Intresanti palasīt komentārus, ja šī raksta virsrakstā būtu rakstīts RU nevis dr.LV tad visi teiktu- oo jā, krievi, tas ir smieklīgi utt, bet tagad, jo tas tak ir LV tiek nozākāts raksta autors... hmmm, man tas liekas tā...divkosīgi( āāā bet jā LV)

un lūdzu man nerakstīt -par manu komentāru, es esmu Latviete(no dzimšanas)

18 0 atbildēt

Ko dievs nav devis,to biezpiens neiedos.

18 1 atbildēt

...kas diez notiek viņu galvās? Ja neprot fočēties, lai nefočējās un neapkauno sevi.. Piemēram es ari nemāku uznemt mākslenieciskas bildes n' shit like that...  Tādēļ man kompī ir 1309 bildes ar maniem bijušajiem un esošajiem  transportlidzekļiem un to  ķilešanas procesiem, un tika 2 bildes kurās esmu redzams es emotion

13 1 atbildēt

Kā man besī, ka visi telo baigi labos!!!

Raksta autors jau nevienu cilvēku te neapsmej, vienkārši tiek iesmiets par bildēm.  Tie cilvēki paši ir vainīgi, ka viņu bildes tagad ir nonākušas Spokos, jo publicēja tās Draugos un sorry, ar to taču ir jārēķinās!

Es personīgi uzskatu, ka visi mīnusu licēji ir tādi paši cilvēki kā šajās bildēs!emotion

13 1 atbildēt

11. bildē pazīstu čali :) šie tur mājas varianta kačalku bij uzbliezuši

11 0 atbildēt

10. 11. bildes vaitad nav no raksta kas šeit spokos ir bijis par pašiem mājās taisīto ''kačeni'' ? Vienozīmīgi mīnuss!!!!

14 4 atbildēt
Stulbi shitaadus rakstus likt. Es,piemeeram, zinu pirmo puisi. Bishki ar putniem,bet labs un straadiigs cilveeks. Pilniigs un galiigs debilisms ir shis raksts. :(
23 13 atbildēt

11. mums aug jauns ārnijs :) 12. man kaitina šitie bērnišķīgie rāmīši emotion

7 0 atbildēt

oh...

my...

god...  emotion

6 0 atbildēt

Tie kuri ielika tos mīnusus ir tie kas bīja bildēs emotion

5 0 atbildēt

18. ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ilgi rēēcu ;DDDemotion

5 0 atbildēt
Visvairak man nepatik videja pirksta radisana bildes,izdzesu no draugiem visus kas ta dara,kautkads pastulbums tadu likt,neciena pret tiem kas redz tas bildes.
5 0 atbildēt

Iedodiet kāds man šauteni,eju medībās! emotion

4 0 atbildēt

vēl lielāki retardēti cilvēki liek šitādas bildes draugos...

aicinu veidot vēl vairāk šādus rakstus!!! emotion

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »