local-stats-pixel fb-conv-api

Britu students tiks sodīts par sadarbību ar Anonymous16

190 0

Britu students tiks sodīts par sadarbību ar Anonymous.
Lielbritānijas policija apsūdzējusi 22 gadus veco studentu Pīteru Gibsonu no Hārtlpūlas Anglijā par viņa saistību ar DDoS uzbrukumiem maksājumu pakalpojumu sniedzējiem 2010. gada decembrī, kad uzņēmumi atteicās pieņemt ziedojumus organizācijai Wikileaks.

DDos uzbrukumus iecienījusi hakeru apvienība Anonymous - šie uzbrukumi pārslogo serverus un izraisa to atteici vai padara tos citādi nepieejamus. Gibsons, kas tika arestēts 2011. gada aprīlī, apsūdzēts, pamatojoties uz Datoru ļaunprātīgas izmantošanas likumu, par uzbrukumiem Mastercard, Visa un Paypal, kad šie pakalpojumu sniedzēji, ASV valdības iespaidoti, iesaldēja Wikileaks ziedojumus.

No uzbrukumiem cieta arī Amazon un Amerikas Banka, taču nav skaidrs, vai Gibsons tajos bijis iesaistīts. Viņš ir pirmais cilvēks, kas tiks sodīts Londonas Metropoles policijas centrālās e-noziegumu vienības izmeklēšanas rezultātā. Janvārī tika arestēti pieci cilvēki, taču četri tika atbrīvoti pret drošības naudu, savukārt piektais vispār netika apsūdzēts.

Anonymous uzskata, ka uzbrukumi ir vienkārša pilsoniskā nepakļaušanās, taču Lielbritānijas tiesas uz šiem pārkāpumiem raugās daudz nopietnāk. Maksimālais sods, ko var saņemt Gibsons, ir 10 gadi cietumā, ja tiesa viņu atzīs par vainīgu Lielbritānijas Datoru ļaunprātīgas izmantošanas likuma pārkāpumos.

190 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Mūsdienu skarbā realitāte - cilvēku var iesēdināt uz 10 gadiem par ddosošanu un uz tikpat ilgu laiku kādu slepkavu/izvarotāju...

50 0 atbildēt

Bullshit! stūlba valdība

21 0 atbildēt

fuck tha sistem!

10 0 atbildēt

kautkāds būļļa sūds :D

5 0 atbildēt

Vissmieklīgākais ir tas, ka Tu nekad nevari būt pārliecināts vai neesi kaut kāda botneta daļa. Lejuplādē kādu pluginu savam Firefoxim - pēkšņi kļūsti par botneta sastāvdaļu un ņem savu daļu kāda saita izvarošanai. Pēc tam sēdi, kā jau kaamis minēja, tikpat ilgi kā slepkavas...

WTF IS THIS SHIT?

6 1 atbildēt

Fuck logic.

3 0 atbildēt

Neesi vienaldzīgs, nobalso PRET ACTA šeit! http://manabalss.lv/stop-acta/show

3 0 atbildēt

mes esam paari 10k cilvekiem ;)

1 0 atbildēt

Diez kā mūsējie uz šo skatas? ņems ciet vai neņems..

1 0 atbildēt

sāk prasīties pēc jaunām cīņu metodēm. protestos neklausās, uz parakstītām petīcijām ar pēc iespējas neskatās, pilnīgi kurli. un tad kad ar pielieto it metodes, piespriež tik pat cik slepkavām. jāizdomā kaukas pilnīgi jauns un ar sekām.

1 0 atbildēt

 

Kad reiz cilvēki sapratīs, ka anonymous nav nekāda organizācija nedz grupa, vai kustība. Jebkurš var būt anonymous, ja viņš to vēlās, nav arī nekādu īsto vai neīsto anonymous, visi ir vienādi, jeb visi ir viens.

 

"Anonymous is everyone and noone. You are. I am. Everyone is. Anonymous is humanity when the gloves come off. (..) They have no leader, no pretentious douchebag president or group thereof to set in stone what Anonymous is and is not about. This makes them impossible to control or organize. Not really a collective at all - more like a stampede of coked-up lemmings."

 

"

"Anonymous has no face, no race, and no origin. Anonymous is a force and as such, simply is. Anonymous is not I, you, or we. Anonymous is all without name, blame, and restraint. Anonymous cannot be hurt, damaged, or stopped. Anonymous grows at a rate that only itself can comprehend. Anonymous has no leader, no organization. Anonymous is a wandering mass of both order and chaos. Anonymous is here, Anonymous is now, Anonymous will always be. Anonymous has another among its unfathomable ranks. Anonymous is Legion, Anonymous is Immortal."

 

"Anonymous can be anyone from well-meaning college kids with highly idiosyncratic senses of humor trying to save people from Scientology, to devious nihilist hackers, to clever nerds, to thirteen year old boys who speak entirely in in-jokes on an endless quest for porn, to 16 year old girls posting pictures of their B-cups because they think they look good, to potential rapists browsing through MySpace to find some 16 year old girls posting pictures of their B-cups because they think they look good."

 

-Encyclopedia Dramatica

1 0 atbildēt

 

The Rt Hon.  Sir Peter Gibson (born 1935) is a retired British barrister and judge who served as the Intelligence Services Commissioner  until January 2011. He was appointed by David Cameron  in July 2010 to lead the Detainee Inquiry.

Gibson was educated at Malvern College  and graduated from Worcester College, Oxford .

He was called to the Bar  by the Inner Temple  in 1960, and was knighted and appointed to the High Court of Justice  in 1981, serving in the Chancery Division. From 1990 to 1992 he served as Chairman of the Law Commission . In 1993, he was appointed a Lord Justice of Appeal  of the Court of Appeal of England and Wales , retiring in 2005.

In 2006, he was made Intelligence Services Commissioner , with his first term expiring in 2009. He was given a second term on 1 April 2009, which was set to expire on 31 March 2012.

On the 6 July 2010, Prime Minister David Cameron  appointed Gibson was to head an inquiry into allegations that the UK Intelligence services were complicit in the torture of detainees, including those from the Guantanamo Bay detention camp  or subject to rendition flights .

0 0 atbildēt

Wheres the fucking logic????

Very difficult situation without any solution! čalim var ielikt tikpat ilgu

cietumsodu kā kādam izvarotājam,slepkavai vai pedofīliem.!!!

Wheres the fucking logic?:O

EDIT-Wtf?Kapēc manam rakstam pievienojās tekst very difficult situation without any solution?:D Kādā rakā?:d

0 0 atbildēt

kā var tik stulbus likumus izdomāt??

1 10 atbildēt