local-stats-pixel fb-conv-api

Blondīne bez bremzēm15

145 12

Osipenko, (kas ir pilsēta Krievijā) sieviete ar Ferrari kura vērtība mērāma 17 miljonu rubļu vērtībā ietriecās metro celtniecības nožogojumā. Par laimi, nebija neviena cietušā, cieta tikai automobīlis. Arī pati autovadītāja bija sveika un vesela un tika sveikā tikai ar izbīli. Iztaujāta, par avārijas iemesliem, automašīnas vadītāja apgalvoja, ka mašīnai pēkšņi atteikušās bremzes, un lai neciestu vēl kāda mašīna un citi cilvēki, viņa speciāli ietriecās metro celtniecības nožogojumā. Un patiešām, izmeklēšanas laikā tika atklāts, ka no mašīnas apakšas tecēja šķidrums. Visticamāk, ka tas bija bremžu šķidrums. Šī šķidruma strūkla stiepās divus ar pusi metrus braukšanas virzienā.

145 12 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Lai nestāsta par bremzēm,šķidrums apaks''a ir no radiatora vai kā cita trieciena rezultāta,bremžu šķidrums nav tik daudz lai tik liels pleķis būtu.

2 0 atbildēt

Man patīk, ka uz mašīnas ir uzraksts "smēķēšana nogalina". Kas attiecas uz bremzēm - var protams gadīties, ka bremžu cilindrs, gadās brāķīgs vai tamlīdzīgi un pārplīst. Bet tad nu tai blondinei baigā reakcija, ja viņai pārsprāgst cilindrs un viņa jau pēc 2,5 metriem iehujārī sētā "lai neciestu vēl kāda mašīna". Ja tur jaut kāda šļauka pušu, tad bremzes pazūd pakāpeniski un līdz rodas nopietnas problēmas - elektronika brēc un lampiņas mirkšķinās tā, ka pat blondīne to pamanīs.

2 0 atbildēt

Ir tak arī rokas bremzeemotion

2 1 atbildēt

Paļubomu pīpēja pie stūres.

1 0 atbildēt

žēl mašīnes, par blondīni pohuj.

1 0 atbildēt

Blondīnes emotion

2 2 atbildēt

Da labi ko vinja tur ganjii, citas mashiinas lai neciestu? Gan jau tas Ferrari ir daargaaks par visaam mashiinaam kopaa, kas tur atradaas uz taas ielas! Nu nevar tas buut galvenais iemesls, nav ticiibas...

0 0 atbildēt

Tas bija slepkavības mēģinājums ! emotion

0 0 atbildēt

Nu kam negadās. Tehnika ir un paliek tehnika. Nekad nevar būt 100% droš par to.

0 0 atbildēt
Nabaga autiņš..
0 0 atbildēt

blondines ir tikai skaistumam. ja vinju vajadzeja kaut kur aizvest, vinja vareja palugt. 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt