local-stats-pixel fb-conv-api

(2) DIY, Pārstrādā, Izmanto No Jauna3

289 0

Galerijas otrā dāļa un izskatās, ka ne pēdējā. Cik redzu no atsaucības, šī tēma ir lielā cieņā un man patiešām ir liels prieks, ka otreizēja izmantošana jums nav vienaldzīga.

Galerijā jaunas idejas kā izmantot kādas lietas, ko esi gatavojies jau sen izmest ārā, iztīrīt no savas atvilktnes, skapja vai garāžas. Nesteidzies, jo patiesībā ir tik daudz lietu, ko var izveidot no vecām, šķietami, nevajadzīgām lietām.

Kāpēc? Un kāpēc ne? :)

Pirmkārt jau mēs mazāk piesārņosim vidi, kas jau tā cieš no atkritumu pārbagātības. Cik no mums zina, cik daudz tiek pasaulē izgāsti atkritumi un nerunāsim par tiem atkritumiems, kas tiek izgāsti nelegāli grāvjos, ūdens tilpnēs un citās vietās.

Otrkārt - ja reiz mēs šo lietu kādu laiku atpakaļ esam nopirkuši, tad kaut kādā mērā mēs arī esam atbildīgi par tās otreizēju pārstrādāšanu un izmantošanu. Kāpēc to mest ārā, ja reiz par to ir samaksāta nauda.

Treškārt - kurš no mums nevēlas papildināt savu istabas vai dzīvokļa interjeru ar kādu oriģinālu, nekur neredzētu lietu. Mēs paši esam vislielākie dizaineri un mākslas darbu autori.

Ceturtkārt - ir laiks uzlabot sev garstāvokli šajā dienā. Paveicot kādu radošu darbu, Tu saņemsi labu pašvērtējuma un prieka devu, kas noteikti arī paildzinās Tavu dzīves ilgumu vai vismaz uzlabos tās kvalitāti.

Pietiks ar pļāpāšanu, laiks smelties jaunas idejas. Ceru, ka idejas patiks un kaut kas būs arī pielietojams.

Un ko nu es visu laiku runāšu, te kāds komentārs no iepriekšējās galerijas, kas tika augstu novērtēts:

bumchakalaka vakar 20:15

mēs reti aizdomājamies, ka dabas resursi jātaupa... te ir noderīgi ieteikumi ( 24+ komentāram )

Hey, un ja šī galerija gūs atsaucību, varbūt ir vērts izveidot kādu konkursu par DIY un Recycle tēmu, ko esat pagatavojuši paši?

Ja patīk šī galerija, Tev patiks arī šīs!

289 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

vienā klubā rīgā, neatceros kādā, tualetē izlietnes vietā bija spainis, līdzīgi kā tas puķupods

12 0 atbildēt

kad rodas iedvesma, var tik daudz ko labu paveikt un pats pagatavot emotion  , man patīk

9 0 atbildēt

pilnībā piekrītu! +

7 0 atbildēt