local-stats-pixel fb-conv-api

Titānu Cīņas: Apokalipse68

617 11

Šo vietu piemeklējuši drūmi laiki- vēl drūmāki agrāk. Ļaunie komiksatori ir pārņēmuši visu savā varā. Dzelteno zvaigznīšu laiki ir cauri. Vai tiešām tās ir beigas? Nē! Iepazīstinu jūs ar 18 dalībniekiem 6 komandās, kuri, izveidojot lieliskus oriģinālrakstus, cīnīsies par labākās komandas titulu, 30k cepumiem un jaunu medaļu.

1.komanda:

gurkjis – Noslēpumos tīts personāžš, kura raksti vienmēr ir topa augšgalā. Cilvēks ar TC rūdījumu un milzīgu pieredzi.

Alter Ego – Uz jautājumu, vai viņam ir personības dubultošanās, viņš atbildēja:”Agrāk man bija, bet tagad ar mums viss ir kārtībā”. Tagad skaidrs, kur viņš ņem tik daudz ideju rakstiem.

Snakey93 – Cilvēks apdruka. Atceraties anekdoti par puisīti, kurš uz tāfeles uzzīmēja mušu, kuru skolotāja sita 3 dienas, un uz palaga uzzīmēja sievieti, kuru tēvs „apjūsmoja” 3 nedēļas? Tā ir balstīta uz patiesiem snakey93 dzīves notikumiem.

2.komanda:

MobyDick – Noteikti, ka pirmais, kas iešaujas prātā, izlasot šo niku, ir daudz par daudz korpulentā kaimiņu Taņa, lecot ezerā, ar eklēri aiz viena un pončiku aiz otra vaiga. Bet patiesībā šim nikam nav nekāda sakara ar slaveno Hermaņa noveli- ir daudz trakāk- viņam vienkārši patīk dziedātājs Moby un tā otra lieta.... iepriekšējais ASV viceprezidents.

Komunists – Uzskata, ka visi sabiedrības locekļi ir vienlīdzīgi, bet daži ir vienlīdzīgāki par citiem. Iestājas par bezšķiru sabiedrību, kurā valda miers, un ir gatavs aiz olām pakārt jebkuru citas šķiras pārstāvi, lai to sasniegtu. Mīļākais vīrieša vārds: Ādolfs.

Minka Mika – Profila info: Sieviete.... vēlās labāku ģimenes stāvokli.... ļoti laba gultā.... intereses: dīvainas... Man pilnīgi karsti palika, šo rakstot. Lieki teikt, ka Mikas slepenais ierocis ir spoku vīrieškārtas pārstāvji, kurus viņa kā sirēna ir nobūrusi.

3.komanda:

Karalis Jānis – Spoku Superstārs. Skarbais puisis- zupu ēd ar dakšiņu un sauļojas pufaikā. Dzirdēju, ka nesen viens urla uz viņu ne tā paskatījās- nabags vēl tagad rausta valodu un šķielē.

ML – Neļaujiet viņas vecumam un nevainīgās meitenītes tēlam jūs apmuļķot. Izskrāpēs acis katram, kurš stāsies viņai ceļā. Negribētu ar viņu tikties diennakts tumšajā laikā.

Moonwalker - Cilvēks, no kura Maikls iemācījās savu slavenāko deju soli. Tas nekas, ka Moonwalker tajā brīdī, būdams kunga dūšā, pa apledojušu jumtu centās tikt līdz kaimiņa skurstenim, jo domāja, ka ir Ziemassvētku vecītis.

4.komanda:

BoyMan – Spoku tehnoloģiju guru. Saliks tev jaunu datoru, izmantojot veco „Daugava” radio, 360-ās Jawas aķi un pāris saspraudes. Plāno paplašināt savu biznesu un divītī tirgot datoru komponentes- sveramas.

Bezpajumtnieks - Neskatoties uz to, ka dzīvo kartona kastē un komunicē ar baložiem, ir vērā ņemams pretinieks. Kas gan var būt bīstamāks par cilvēku, kam nav ko zaudēt!?

Cuukis – Meitenēm patīk sliktie zēni, tāpēc pēc ēšanas Cūķis muti slauka piedurknē. Brīvajā laikā ar akumulatoru un vadiem dodas uz vietējo strūklaku copēt.

5.komanda:

Sapesprieksunasaras – Pretinieki bīstaties. Pēc nika jau noprotat, ka darīšana ar sadomazohisti. Iedomājaties, ka jūs viegli ieliekat zobu bakstāmo zem kājas īkšķa naga un tad no visa spēka iesperat pa sienu- viņa to dara trīsreiz dienā, izklaidējoties. Elvīra Tumsas pavēlniece salīdzinājuma ar viņu izskatās pēc Mātes Terēzes.

T o p – Mīļākais veikals- Rimi. Ar šo čali joki mazi, jo blakus rakstam „Šis tas vecmammas uzlabošanai” atrodas tādi raksti kā „Nežēlīgākie eksperimenti ar cilvēkiem”, „Biedējošie medicīnas instrumenti un procedūras” un „Fakti par verdzību”. Bail pat iedomāties, kas notika ar viņa vēstures skolotāju, kura centās viņam ieskaidrot, ka Zeme ir apaļa.

ainiss13 – Domāju, ka jebkurš no jums ir lasījis kādu no Aiņa lieliskajiem oriģinālrakstiem, kuru ir vairāk kā kaķu Centrālstacijas belašos. Vai kādu no viņa saturīgajiem komentāriem, kuros viņš izgāž žulti uz spoku administrāciju. Neuztraucies, Aini, jacky tevi tik un tā mīl.

6.komanda:

SharK – Spoku veterāns. Rakstus liek jau kopš tiem laikiem, kad jacky vēl bija jauna meitene un porņiki tika saglabāti floppy disketēs. Pretinieki uzmanās- veciem krabjiem vienmēr paslēpts kāds triks azotē.

Treiseris – Sevi raksturo tā: Steroīdus sarijies delfīns no Ventspils. Gribētu redzēt, ko viņi tur ar Lembi pīpē...

LielaisLempis – Augums: 1.53m, ja pastiepjas uz pirkstgaliem. Nespēju iedomāties, ko viņš dara ar ienaidniekiem, ja draugiem dāvina tēju Jack Daniels pudelē- nežēlīgs bez gala.

Spēles noteikumi:
Katrs no šiem dalībniekiem ir iemaksājis kopējā balvu fondā 1000 cepumus, kas kopā veido 18 000 cepumu, spoki piešķir 12 000 cepumus. Kopā balvu fondā ir 30 000 cepumu. Uzvarētāju komandā katrs saņem 10 000 cepumus+ jaunu konkursu medaļu.

Titānu Cīņas ilgs tieši vienu nedēļu, no 27.augusta līdz 2.septembrim. 27. augustā sadaļā "Titānu Cīņas" tiks publicēti katras komandas pirmo dalībnieku raksti, 29. augustā katra otrā un 31.augustā katra trešā dalībnieka raksti.

2. septembrī ap plkst. 16:00 tiks saskaitīti visu rakstu pozitīvie balsojumi un skatījumi, un pēc formulas (10*balsojumi+skatījumi) tiks noskaidrota uzvarētāju komanda.

Cīņas noteikumi:
Noteikumu nav, ir atļauts viss! Pacelt/izcelt rakstus, spamot draugos, facebook, twiterot, reklamēt citos portālos vai citādi izcelt savus rakstus, lai iegūtu papildus unikālos skatījumus un pozitīvās balsis.

617 11 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

mēs jūs drāzīsim tik smagi, ka 1. septembrī jūs klasē stāvēsiet kājās emotion

121 3 atbildēt

Tieši par šo runāja senie maiji, kad dzērumā sastādija savu kalendāru.

52 1 atbildēt

Ej tu nost, tik daudz slavenības vienuviet! Respect un uvažuha!

43 1 atbildēt

Esmu pārsmējies par raksturojumiem! emotion

Veiksmi un labus rakstus visiem! :)

38 0 atbildēt

Būs karsti, citēšu Aini "dirsas šķīdīs, uzvarēs elastīgākā"

23 0 atbildēt

apraksti ir vienkārši ģeniāli :D veiksmi visiem un lai spokiem ir ko lasīt ;) 

23 1 atbildēt

tiem cepumiem vairs nav īpaši tādas vērtības, lai 3 h mocītos pie viena lieliska originālraksta :(

nezinu pat kāpēc, bet tie 30 k izskatās tik nieciigi  ;D   moš šo iespaidu ir radījusi birža, moš parasto izsoļu skaita samazinājums (?!) , nu bet kopumā iespaids ir tāds. 

17 0 atbildēt

A karsējmeiteņu komanda jau atlasīta? Pie kā var pieteikties? :D:D

15 0 atbildēt

šitas man atgādina tos ievadus no naša raša

13 2 atbildēt

Nu ko? Turēšu īkšķus par 4.to komandu ;)

9 2 atbildēt
pēc mūsu lieliskās komandas uzvaras, Latvijā katru trešo jaundzimušo nosauks mūsu niku vārdos :D
6 0 atbildēt

raksts jau gatavs, tagad tik atliek gaidīt uzvaru :D

5 0 atbildēt
Par 2 komandu!!!
5 1 atbildēt

apraxts par Sapesprieksunasaras lika maniem nervu galiem nepajokam noraustīties : DD varētu būt labs veids kā pamosties no rītiem ))

4 1 atbildēt

zodiaks jau nu gan nav nekas sevišķi jauns , mums ir bijuši entie oriģinālraksti kuri dod faktus (precīzāk faktu neesamību par zodiaku)

3 0 atbildēt

Vnk izcili apraksti, it sevišķi man patīk šitie : T o p - mīļākais veikals "Rimi'' un iepriekšējā daļā  chesterfields - mīļākā cīgu marka - "Marlboro" nu vnk psc :D :D 

3 0 atbildēt

man tādas aizdomas ka tā konkurs medaļa ir tā ko es ieteicu jacky:D

4 1 atbildēt

+6 tikai par dalībnieku aprakstiem! :-)

3 0 atbildēt
ML avatarsML

šoreiz visas komandas spēcīgas, bet uzvarēs noteikti veiksmīgākā, jo kā saka, veiksme stāv klāt spēcīgākajiem. emotion

2 0 atbildēt

Jāsāk darboties!!! :)

4 2 atbildēt