local-stats-pixel fb-conv-api

Norauj jumtu!1

Ja Tu dzirdi uz ielas taurējam automašīnas un balsis kliedzam kaut ko par jumta noraušanu – nebīsties, tā nav nedz nekontrolējama dabas stihija, nedz arī no būriem izmukuši trakie. Vienkārši ir klāt kārtējā Kabrioletu vasara, hehe. Šogad bezjumta braucamo sezonas atklāšanas svētki noritēs 29. maijā Jelgavā – kā pilsētas svētku sastāvdaļa. Speciāli notikumam par godu valstī ir ieradies lieliskais Latvijas Kabriokluba prezidents GarJānis, kurš citādi patreiz dzīvojas Norvēģijā, kur studē, bet brīvajā laikā fotografē un raksta grāmatu (ja kas, pēdējo es Jums neesmu teicis).

“Kabrioletu vasara” ir nu jau tradicionāls bezjumta automašīnu karnevāla stila festivāls, kurā uzsvars tiek likts nevis uz konkrētu autopasaules zīmolu slavināšanu, bet gan kabrioletu kā dzīves uztveres veidu – kas atbrīvo festivālu no komercializētās pasaules žņaugiem un padara par vienkārši lielisku atpūtu gan auto īpašniekiem, gan skatītājiem. Pats esmu divos no trim jau notikušajiem festivāliem pabijis skatītāja lomā un zinu, ko runāju.

Īsumā par šī gada festivāla programmu: pl.15:00 ekipāžas ar saviem auto pulcējas reģistrācijas vietā pie Valdeķu centra, lai jau 16:00 garā parādes kolonnā virzītos uz Jelgavas centru. Pusstundu vēlāk kolonna ieradīsies Hercoga Jēkaba laukumā, kur līdz pat pl.18:00 notiks kabrioletu prezentācija un ekipāžu sacenšanās jautrās nominācijās. Tiekamies tur?

P.S. vēl var paspēt pieteikties dalībai vai atbalstīšanai pa tel. 28872887 vai e-pastu elita.leja@kabrioklubs.lv

40 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Opā 6. bildē mana māsīca pie stūres.

Būtu man ar kabriolets...ar brauktu. ;)

0 0 atbildēt