local-stats-pixel fb-conv-api

No velo par mopēdu171

2676 27

Tātad esmu 13 gadīgs zēns, un esmu aizrāvies ar tehniskām lietām.

Šajā rakstā jūs varat novērtēt manu veikumu kā arī darba gaitu.

2676 27 171 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 171

0/2000

da labi, tu pats metini, skrūvēm,lodē? Tikai nevajag! Saki kā ir- tētis dara un tu kko palīdzi. 

274 65 atbildēt

Dievs dod lai visi mazie tavā vecumā kaut ko šādu darītu , nevis sutinātu netā cik vien nu iespējams. Cieņa Tev mazais ja pats visu šo štuko un dari. Dzīvē daudz sasniegsi, nevis kā tie bambāļi kuri kaut kādus mainkraftus un citus sūdus netā dzenā ;) Liels + no manis ! Skatīšos cik + savāks šis raksts , moš iedošu arī medaļu ;)

138 23 atbildēt

Nekad mūžā nebrauktu ar tādu braucamo, tā rāmja konstrukcija neievieš man uzticību, priekšējā dakša arī ilgi neturēs, nebūs brīnums, ka arī metinātās šuves ies vaļā, jo pētot kādā kvalitātē viss ir sataisīts, šaubos, ka labi ir sametināts un saku no pieredzes, šiem ķīniešu motoriem ir baigā vibrācija, ja iedod ručkā, tad nevar nosēdēt, viss kut emotion Jā, protams, visi metīs man mīnusus, jo domā, ka atkal kaut kāds lohs nodirš bērnu kurš cenšas, bet nē, es pats ņemos ar tehniku un saprotu kā tas viss darās. Bet nu cepums Tev, gan ar laiku viss būs labi!

108 9 atbildēt

Baigi interesē kā griežās šitāds veļuks emotion  Moš ieliec video kur tu ar viņu tā kārtīgi vīlē? :)

80 0 atbildēt

Vecīt, visu cieņu un kārtīgs pluss no manis emotionEs arī tādā vecumā sāku mopēdus ķīlēt, neņem galvā tos kas kaut ko klucē, lai noliek blakus savu paveikto, un tad padiskutē. Tev ir ķēriens, dzīvē nepazudīsi, lai viss izdodas!  Gaidīšu nākamo daļu ;)

64 0 atbildēt

Ev , stulbeņi kas kaut ko dirš mazajam virsū, padomājat ko jūs darijāt 13 gadu vecumā... Ar lego spēlējāties ? Pirmo cīgu aiz sētas pa kluso vilkāt ? Liecību printējāt pa jaunam lai vecāki neredz ? Šeit vismaz ir izaugsmes potenciāls. Lietaskoks kā saka. Pēc 10 gadiem metinās jūsu sapuvušās mašīnas un visi slavēs, ja nenoraksiet puiku jau saknē ;)

63 17 atbildēt

Vajadzētu noņemt plastmasas, dzeltenās . bet tā nu čalīt VISU CIEŅU !!! MALACIS !!! PLUSS + 

īsāk sakot tu esi ģeniāls puika

48 3 atbildēt

Nākamajā daļā lūdzu uztaisi deltiņu par velosipēdu :D

45 0 atbildēt

gribētos redzēt kādu video, kā tas zvērs iet :)

27 0 atbildēt

Malacis. 

Es tik nesaprotu par ko visi te brīnās. Kādreiz laukos kad dzīvojos gadi bija 8 vai 9 kad metināmo rokās iedeva, jo nevienam pieaugušajam nebija laika čakarēties ar manām idejām. 

Tavā vietā gan uztaisītu stiprinājumus gan rāmim,gan dakšu ņiprāku uzliktu.

21 0 atbildēt

es domaaju ka daļai interesee arii kas tas pa žiguli fōnaa pasaas beigaas

22 1 atbildēt
Trīspadsmit gados ko šādu paveikt ie jābūt talantam so +
18 4 atbildēt

Tavam tēvam ar tevi jālepojas!

Derētu pa vasaru pie Sašas pastrādāt. emotion

14 1 atbildēt

Prieks, ka cilvēkam no pakaļas rokas neaug. +

13 0 atbildēt

Ahūns čalis , bet nedomāju , ka turēs , tā konstrukcija rāmim ir briesmīga . Nediršat , protams , apbrīnoju , ka kautko tādu dara 13 gados.

12 0 atbildēt

Jēbal jus dirsēji kas šeit kautko pļuta.. ko jus gribat lai 13 gadigs puika  no ķinas kvadras uztaisa kautkādu glauno superbaiku ar ko pa izstādēm vazāties un kvalitātes ziņa konkurē ar yamaham un hondam?  ja varbut šis nav ideāls mopēds bet bus vel citi projekti dzive ganjau, ar katru reizi bus labāki, pats visus tīņu gados ņemos ar mopēdu pārbuvēm krāsošanām utt atceros no sākuma sāku krāsot rolleri.. protams savos 14 gados nekas ideāls nebija tagad to krāsojumu atceroties galvā ir tāds "oh god..why" bet gadi gāja, tagad jau krāsojumi sanāk ideāli.. tāpat kā rolleru dizains, ja tad  parbuvējot  plastmasos zāģēju coberus saputu putas un ar špakteli kautko uzmālēju, tad tadas jau varu uzlodēt no nulles kvalitativus dažada dizaina plastmasus tiem mopēdiem...

   

labs nāk ar laiku, tāka nevajag nolikt cilvēkus kas cenšas kautko darit, kamēr paši sēžat pie datoriem un rijat čipsus.

   

un pa tēmu, skatos šim ir 110cc motors ar automatisko kārbu, uz kvadras šitie iet ~50km/h.. uz cik tad šitas aparāts iet?

5 0 atbildēt

Kaut kā mazliet neticami. Tev, kā pats raksti, ir 13 gadi un pats visu taisi, plus māki tik loģiski veidot teikumus un salikt  ganrīz visās vietās komatus... Unbelieveble. Bet - ja tas ir paša spēkiem veikts un tiešām 13 gados, tad visu cieņu! 

5 0 atbildēt

Normāli ar 50cc motoru vizināt meičas emotion

4 0 atbildēt

Man tūlīt būs 16 un es neko no tā visa nedajēdzu emotion

Malacis, ja es ko tamlīdzīgu uzmūķētu ar kāda palīdzību 25. gados, es būtu drausmīgi lepns, bet te čalim tikai 13 emotion

4 0 atbildēt

kā ir bez amīšiem braukt? :d

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »