local-stats-pixel fb-conv-api

Hummer jauns īpašnieks5

12 1
Ir nonākusi atklātībā ziņa, ka General Motors ir pārdevuši savu Hummer daļu jaunam īpašniekam - Ķīnas smagās mašīnbūves kompānijai Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Co., darījuma summa ir aptuveni 150 milj. ASV dolāru. Šādu soli GM sper saskaņā ar savu restrukturizācijas plānu, kurš paredz pat uz pusi samazināt to brendu skaitu, zem kādiem GM izlaiž savas mašīnas, respektīvi, samazināt izdevumus.
Hummer pagaidām nav snieguši nekādus komentārus. Interesanti, ka minētajiem Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Co. ir ļoti neliela un ar ielas auto nesaistīta pieredze autoražošanas industrijā, pārsvarā kompānija nodarbojusies ar dažāda celubūves ekipējuma, piemēram tilta konstrukciju, ražošanu, taču ir iesaistījusies arī autovilcēju un tankeru rūpniecībā. Varam tikai minēt, kas turpmāk notiks ar Hummer un viņu klucīgajiem monstriem.
Sakarā ar šo ziņu, uzsaucu visiem galeriju ar vēl GM paspārnē ražoto Hummer dārgām un hromā spīdošām modifikācijām, skatamies emotion
« 1  2  3  4  5 »
12 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Tagad pērkot Hammeru tas būs jāapdrošina pēc pilnas programmas, jo iespējams ka pēc nedēļas būs jāpērk jauns :D:D
3 0 atbildēt
ezza komentārs 2009-10-10 17:53:19 da tas jau sen zinaams Zināms par šādu plānu bija jau kopš jūnija, bet reāli īstenots tas ticis tikai vakar, 9. oktobrī.
2 0 atbildēt
Taga HUMMER būs šķībākas lampas!!!
2 0 atbildēt
un vispaar ķiinaa razotais nav jau vienmeer slikts...viniem ir tada sistema ka Ķiina razo preces priekš nabadzīgām valstīm, priekš vidējām un priekš bagātām un protam jo dargaak jo kvalitativak, bet latvijai sanem preces no ķiinas kā nabadzīga valsts un tapeec mums tiek tie lētie un piemeeram francijā ķinas ražojums būs ļoti kvalitatīvs
1 0 atbildēt
da tas jau sen zinaams
1 2 atbildēt