local-stats-pixel fb-conv-api

Dārgākās auto numurzīmes50

569 27

Ja tev ir auto un tu gribi izcelties uz pārējo fona, tad ir vairāki veidi kā to izdarīt. Viens no tiem- iegādāties īpašu numurzīmi. Iniciāļi, kāds nozīmīgs cipars vai kompānijas nosaukums. Latvijā personālās numurzīmes kādu laiku atpakaļ varēja iegādāties par Ls500. Tagad, lai uz tava auto būtu, piemēram, vārds JANIS, tev CSDD būs jāšķiras no Ls2563. Dārgi? Salīdzinājumā ar pārējo pasauli, lētāk nevar būt.

Piedāvāju Apvienotās Karalistes dārgāko numurzīmju TOP 20 un pasaules dārgāko numurzīmju TOP 5.

Pirmās 20 ir Apvienotās Karalistes numurzīmes, kuras ir dārgas, bet ne tik, lai cenas ziņā pārspētu pasaules dārgākās, kuras ir pēdējās piecas.

Vērtība norādīta Anglijas sterliņu mārciņās.

« 1  2  3 »
569 27 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Visdārgākajai nr zīmei būtu jābūt tādai kuru ceļa policija nerubī. Piem. man bija rolleris ar nr E82C un nevis EC82, pa cik braukāju bez tiesībām, ķiveres un šat tad arī zem nelieliem grādiem policijas zizlis un izcilais teiciens "apstājieties lūdzu ceļa labajā malā" man bija bieži jādzird, kā rezultātā arī sodi beigu beigās savācas varen daudz apm uz 100ls kad šogad izdomāju nokārtot b kat tiesības man nācās iet uz csdd un nomaksāt savus sodus, tā nu es ar grūtu sirdi devus uz turieni, bet man par lielu brīnumu sods bija ap 20ls, protams ilgi nedomājot samaksāju un pa durvīm arā, pēc tam ilgi štukoju kapēc tik maz, līdz sapratu ka policijas darbinieki protokolos bija rakstijuši nr EC82, bet rolleriem ir E82C, tā ka šī numurzīme maksā vismaz 80ls :D

47 3 atbildēt

Es labaak gribeetu numurziimi "man poh,es tankaa" :D emotion

44 3 atbildēt

godīgi sakot,raksts bija tāds,so so,būtu pielicis info ko tās zīmes nozīme,būtu ok.

30 9 atbildēt

atbildot uz CredoZ komentāru " 25. lai es maksatu 7 000 000 par vienu strip... " Es domāju ja tev būtu vairāķi desmiti miljardu, kā AAE sultānam, tad tev par tiem 7 000 000 būtu nošpļauties.

16 0 atbildēt

25. lai es maksatu 7 000 000 par vienu stripiņu??????  es pat 7 nemaksatu!!! lol

bet +

7 0 atbildēt

nu pacenties esi! ;)

7 0 atbildēt

atbildot uz Maxima komentāru " godīgi sakot,raksts bija tāds,so so,būtu piel... "

Lieta tāda, ka daudzas no numurzimēm neko īpašu nenozīmē. Ja būtu izlasījis komentāru zem katras bildes, tad to saprastu. Kā jau rakstīju, tad par astronomisku summu nopirktā numurzīme ''5'' tās pircējam neko nenozīmēja. Tā ir vienkārši numurzīme. Dažas atkal ir vienkārši vēsturiskas numurzīmes. Dažas asociējās, piemēram, ar Anglijas karalisko ģimeni. Piemēram, numurzīme ''MR51 NGH'' nozīmē Mister Singh- arī to esmu uzrakstījis komentārā zem bildes. Tāpēc nesaprotu, ko vēl tu gribētu zināt. Vienkārši vajag lasīt uzmanīgi. :)  

6 0 atbildēt

Kādi tur brīnumi, ja jau Abu Dabī tās dārgākās pārdotas, tad skaidrs ka šitās zīmes ar naftu nopirkuši :D Tiem jau nu nauda to4 ir, kā nekā dēļ naftas daudzumiem viņiem nav jāmaksā nodokļi.

4 0 atbildēt

Jo mazāk kas rakstīts uz numurzīmēs ,jo tā ir dārgākaemotion

4 0 atbildēt

atbildot uz scoobydoo komentāru " Njā kāpec vajag tērēt naudu numuros... :D nes... " Kāpēc vajag tērēt naudu alkoholā katru piektdienu? Vai hamburgeros McDonald's ēstuvē. Vai vēl kaut kur... Katrs tērē kā māk un kā grib, ja var atļauties. ;)  

4 0 atbildēt

es labi ja 5ls iedotu par sho numurziimi! :D

5 2 atbildēt

un kas viņās tāds īpaš? tie paši burti,tie paši cipari un uzpūsts komerciāls no nekā.

3 0 atbildēt

atbildot uz Maxima komentāru " godīgi sakot,raksts bija tāds,so so,būtu piel... "

Jāpiekrīt bet paldies par rakstu + no manis  

4 1 atbildēt

nu varēji jau pierakstīt ko tās zīmes nozīme, lai nav jamin

3 1 atbildēt

Tas ir slimi! :D

2 0 atbildēt

neredzu nekaa taada... bet  man iz dziives patiik "SICK MY DUCK" :D

2 0 atbildēt

++

2 0 atbildēt

Jēē Bāāl

4 2 atbildēt

Nesen redzēju rīgā toyots džipam numuru - HIPSTER ^^

2 0 atbildēt

Mana numurzīme ir viss krutākā

2 0 atbildēt