local-stats-pixel fb-conv-api

Autovadītājiem UK (papildināts V2.o)68

Nolēmu mazliet padalīties ar svarīgām lietām kas jāzin,ja vēlies auto vadīt pa UK garajiem un šaurajiem ceļiem,šis protams ir vairāk tiem kas vēl to nav darijuši,bet var arī noderēt kādam kas tikko sācis..

šeit nekas nav pilnīgs un variet papildināt ar niansēm ko ziniet,viss ņemts no personīgas pieredzes un novērojumiem.

Atceramies,ka izņēmumi ir visam,bet šeit runājam par situāciju kopumā..

Ja kādām kas jautājums var jautāt,atbildēšu ja varēšu un zināšu.

Noteikti daudz ko aizmirsu un varbūt nesakarīgi,nesaprotami uzrakstiju,jautājiet,ja kas neskaidrs.

412 9 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Forši, ka šitā uzrakstīji. Ļoti interesanti palasīt un nemaz negrasos apgalvot, ka Latvijā būtu stulbi likumi, salīdzinoši ar tiem kas te figurē, protams ir dažas nepilnības, bet tas jau normāli.

32 0 atbildēt

Labs raksts! emotion Runājot par apdrošināšanu, man piemēram daudz lētāk (apmēram 2 simti paundu lētāk) ir ņemt Comprehensive, nevis Third Party Only!!! Tākā iesaku ņemot, apdrošināšanu internetā, eksperimentēt ar dažādiem apdrošināšanas variantiem un dažādām interneta apdrošināšanas kompānijām, jo bieži vien apdrošināšanas gala cena atšķiras apmērām + - 100 paundi!!!! emotion

7 0 atbildēt

Sen jau no anglijas esmu atgriezies, bet tik un tā interesanti. Daudz ko pat no šā nezināju

5 0 atbildēt

kur tu biji atrak :D

es bishk sev sudus esu sataisijis anglija.

butu izlasijis atrak butu zinajis ko darit,Paldies ka informe citus

5 0 atbildēt

Esmu no īrijas, Tehnisko tur īpaši neskatās, bet ceļa nodokli un Apdrošināšanu gan skatās. Nesen nopirku sev JDM honda integra DC2 1996 gada neapskatoties cik man tas izmaksās. Apdrošināšanas Cena ir Kosmiska - 6299 eiro gadā. Jo kompānijai nepatīk tāds ekipējums kā - Vtec. Vai arī modeļa beigās - TypeR. tagad man tā ir Weekend mašīna. Esmu apdrošināts uz Vw polo 1.3 ;D, bet varu pārlikt uz savu hondu Uz 2 vai 3 dienām nedēļā. Laigan diža atšķirība starp īriju un Uk nav, bet ja kādam rodas jautājums iekš satiksmes saistībā ar īriju, var jautāt man.

+ Par rakstu autoram.

4 0 atbildēt

nemot apdrosinasanu iesaku izvairities no kmpanijam kas atrodamas tikai neta(vinam nau ne ofisa neka) jo tam ir tendence uzmest iebraucejus un ja to vini izdara tad apdrosinasana bus pectam lielaka neka tava alga:( piemers ECAR...

Masinu labak meklet autotreida tur bus labaks aprakst un ari zinasi apdrosinasanas grupu...  

policija te uz celiem ir lai butu kartiba nevis lai iekasetu naudu, par dazadiem parkapumiem var dabut tikai bridinajumu nevis uzreiz sodu...

Man personigi ir braucot garam pakratijus a pirkst , jo es runaju pa telefonu ,latvija uzreiz butu apstadinats un sods ka likts... A un ja nu sanak sakerties apoliciju tad nu atzisties visa kami vini tevi itka apvaino, pat ja vini jauta vai esi dzeris saki ja ja esi kaut nedaudz dzeris , jo iespejams tiksi nogadats maja ar visu auto, ja liekgsies tad busi mentene.

Esi jauks un pret tevim bus jauki:)

Auto servisi tenezeligi dargi:(

3 0 atbildēt

Mana kolēģe UK - poliete tesības 2,5 gadus lika un bez panākumiem, bet tas, ka UK vieglāk nolikt nekā latvijā tas ir fakts

2 0 atbildēt

loti nodereeja, paldies ;)

1 0 atbildēt

no cik gadiem var likt no 18 vane?

1 0 atbildēt

Cieņā raksts.. Paldies par info un dalīšanos pieredzē. Noderēs. emotion

1 0 atbildēt

Iegādājos mašīnu LV, jo 3 gadus UK apdrošināšana nelieka mieru! Arī uz LV izbraukāt sanāk lētāk.

0 0 atbildēt

Anglija ir liela miskaste emotion

2 2 atbildēt

Bet kā īsti UK ir ar to MOT ? Domas dažādās vietās dalās ,bet kā ir patiesībā ? Piem,LV r tā,ka brauc us TA,iedod piem uz mēnesi,sataisi,tad uz gadu . Bet kā tur UK tas darbojas ? Sapratu,ka ja izbrāķē par kautko,braukt ta legāli,nemaz nedrīkst ? Ķipa,pat uz dažām dienām nedod,ka var braukt,vai tomēr kļūdos ? Jo ir dzirdēts,ka daudzi brauc uz MOT,~ mēnesi pirms iepriekšējais beidzies,lai paspētu visus defektus novērst ... :)

0 0 atbildēt

Policisti parasti laipni un ar steku tev nedraudēs un mātes vārdus neraidīs tavā virzienā kaut būsi galīgā hlamā ar traktoru uz ceļa vidus.

_______________

 

No pieredzes saki?!  emotion

0 0 atbildēt

pa lielam viss tā arī ir, kā uzrakstīts, tikai par to gumtree kā populārāko websaitu gan ir auzas - lieku galvu ķīlā, ka lielāka un populārāka websaita par Autotrader nav ;)

0 0 atbildēt
Paldies,par rakstu. Noder pat ļoti ļoti :)
0 0 atbildēt

kas ir DD's un vel tādi divu burtu saīsinājumi, kur viens no tiem ir N, tas iespējams attiecas uz kraviniekiem, bet varbūt arī ne... Gribētos uzzināt, jo strādāju uz tāda, bet nezinu kas tas ir. Iespējams kaut kādi pārkāpumi...

0 0 atbildēt

Kad nolikšu tiesības noteikti mašīnu pirkšu Latvijā!

1 1 atbildēt

ok, es nezinu kur tu tadu zelta apdošinātājus esi izracis, jo es esmu 20 gadus vecs, ar 2 gadu stāžu, bez soda punktiem un nekad neesmu bijis iesaistīts avārijā, man lētākā apdrošināšana ko varēju atrast bija 4700 £ priekš citroen c2 ar 1.2 litru motoru, vai VW lupo, ar 1.0 l motoru, un tas ir tagad kad es šeit esmu pabijis pusgadu. Pašā sākumā kad atbraucu cena bija 8000 kā sākums 9800 nākamā, un uz augšu.

Tātad no mans puses padoms - Nopietni runājot ja tu esi students zem 23 gadiar mazāk kā 3-4 gadu stāžu, iesaku braukt ar latvijas mašīnu, un pa vasarām dzīt uz latviju uz skati. Apskatīsi dzimto zemīti, satiksi radiniekus un ceļš tev izmaksās zem 1000 ls, kas ir 5x mazāk nekā pirkt apdrošināšanu priekš mašīnas šeit, kur tāpat tā mašīna ir parodija par mašīnu ne īsts auto.

+ es tikko iesitu parbaudīt cik man maksās apdrošināšana volvo s70 - neviens apdošinātajs man neko neiedeva, t.i. es tadai mašīnai nevarētu dabūt apdošināšanu pat pa 20 000 marciņām, kur nu vēl pa 800. (un vari nestrīdēties, jo liku sevi kā trešo šoferi zem mana tēva un mātes kuri šeit dzīvo jau 7 gadus un abiem stāžs ir stipri virs 20 gadiem, un abi strādā labi apmaksātos stabilos darbos, ņēmu third pary apdrošināšanu un atķeksēju visu kas vien man dotu jebkādu plusiņu uz apdrošinātājiem.)

zinu kalniem cilvēku kas brauc no latvijas uz šejieni ar latvijas mašīnām tikai šī debīlāiemesla dēļ - apdrošināšana vnk ir nesalīdzināma ar to kas ir latvijā.

0 0 atbildēt

Super, tieši īstajā laikā - pats plānoju no DK uz UK vakties, noderēs šitais info. Vēl tik jautājums - par mašīnu no LV ir tur k.kā jāreģistrē, ja man pajāt par to, ka izcelšos utt.? :D

0 0 atbildēt