local-stats-pixel fb-conv-api

you are beautiful, no matter what they say.134

BEIDZAT VĒRTĒT PĒC IZSKATA, VĒRTĒJAT PĒC RAKSTURA.



636 18 134 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 134

0/2000

U R beatifull if U feel beautifull

115 5 atbildēt

aciimredzot muusdienaas jaunatne skolaa baigi sekla kluvusi

70 0 atbildēt

Tu esi uzrakstījusi manu dzīvesstāstu. Bet jāpiebilst- ja arī es tagad pēc standartiem skaitos "normāla", tad nekad tomēr tāda nejūtos, vienmēr un visur man līdzi nāk mani kompleksi, bailes par to ka atkal kāds varētu par mani paņirgāties, aiztikt...pietiekami ilgi esmu to cietusi - no 3-8 klasei, un no tās sajūtas ka nekad neesi pietiekami laba, skaista, slaida nav vairs iespējams tikt vaļā.un jā, un es atceros ik vienu kas man to vai ko citu ir nodarījis, nekod to nevarēšu piedot un nejūtos vainīga.

55 2 atbildēt

cik es esmu dzirdējusi puiši lielāku priekšroku dod sievišķīgajām nevis kārnajām. un jā, jauks stāsts. arī es tagad mazliet padomāju par to kas notiek manā skolā.

28 0 atbildēt

Pilniigi tev piekriitu!! Vienmeer esmu shaadi domaajusi, un vienmeer turpinaashu! Un tas tieshaam taisniiba, jo es zinu cilveekus, kas vairbuut nav tik pievilciig aareeji, bet kaa personiibas ir super un tas arii vinjus padara super, un biezhi sanaak arii otraadaak. Piemeeram paziistu meiteni manaa vecumaa, kura ir vienkaarshi A*UUNI smuka, bet personalitaate vinjai smird, un man tagad liekas, ka tieshi tas vinju padara ugly. Iekshaa arii tukshs. Un kaa jau teicu, taadu ir daudz gadiijumu. Veel, kaapeec jums liekas, taam "skaistuleem" tik aatri beidzas taas kjipa attieciibas? Jo peec izskata, chalis meegjina saskatiit iemeslus, kaapeec turpinaat attieciibas ar sho meiteni, un vairaakumaa tos vienkaarshi nevar atrast. Un viss. Esmu arii piefikseejusi, ka taas meitenes, kuras dara otraadaak, taam ir daaaudz ilgaakas attieciibas, jo ir ieksheejais skaistums. Lielaakajai daljai vienkaarshi sakaapj galvaa, ka ir vislielaakie seexeri, taapeec citus noniecina. Cilveekiem vairaak iesaku ruupeeties par savu personiibu un kaa pasaule vinjus redz komuniceejot, nevis cepties solaarijaa, kaart 3 kaartaas tonaalo, 6 kaartaas tushu, un uztraukties par savu 40kg svaru.

27 1 atbildēt

Visa jūsu problēme ir attieksmē nekad nav apsmietas smaidīgās jāukās un starojošās meitenes. Bet patiešām ļoti gribas kko pateikt tām kuras staigā ierāvušās ar saviem mazvērtības kompleksiem un bojā citiem garīgo ar savu nīdēšanu ka viņas apceļ. Un vēl ļooti svarīga ir pareiza apģērba izvēle- bikses kurām izskatās ka poga tulīt izšausies un pāri pārkarājusoes balta ļumīga riepa jo krekliņš tāds knapiņš nav tā lieta uz kuru visi priecājas skatoties. šobrīd mode ir ļoti pateicīga pat priekš lielo izmēru dāmām un jaunkundzēm Balonveida tunikas kuras paslēps vēderiņu, krītošie audumi, lielie lakati un masīvās šalles. Dieva dēļ nevelciet drēbes kuras jums ir izmēru par mazu, tas nepadara tievāku, bet gan vizuāli piemet klāt pāris kilogramus. Skaistās drēbes tu pati jūties skaista un ja jūties skaista, tad neviens tev neko nevarēs padarīt.

23 0 atbildēt

-Kad kādu apsaukā, es pat nepazīstamos aizstāvu, zinu tas šķiet sulbi, bet man tā nešķiet.-

kas tur tik stulbs-tas pat ir ļoti labi!

bet tas tā ir, daudzi seko pēc principa-ja viņš/a nav tāds/a kā es, tātad niecība-

ļoti žēl, bet tā bieži vien ir.. un jā, esi ļoti liela malace! tā turpināt meitēn;)

20 0 atbildēt

Lielākā daļa mūsdienu jauniešu ir nežēlīgi, skumji. Cilvēks nesastāv tikai no ārienes, tas, kas ir iekšā ir daudz svarīgāk. 

16 0 atbildēt

Skolās attieksme, nav  mainījusies un nemainīsies. Vienmēr bija, ir un būs, kāds, kurma vajag uz kāda fonā izcelties- rezul'tātā, kāds atkal tiks pazemots un sāpināts emotion  ...  Liels + tev par šito rakstu emotion

12 0 atbildēt

- ielika tās ku*es, kuras domā, ka ir visperfektākās būtnes uz zemes emotion

 

 

no offence

10 2 atbildēt

Paldies dievam ir tomēr jaunatne, kas prot domāt. High school is cruel it was that way for ages, and it will continue that way until the end.

Latvija nav tajā līmenī kā citas valstis, ir valstis kur ir speciālas programmas skolām kur tiek aicināti visi bērni piedalīties, pēc šīm programmām cilvēki redz cik grūti iet resniem, tieviem, homoseksuāļiem, u.c. - savādākiem.

Tas kam mēs ejam cauri dzīvē padara mūs par to, kas mēs tagad esam.

7 0 atbildēt

Skaista sieviete/meitene - kopta un draudzīga. Un ar koptu es nedomāju kravas vilcienu ar tonālo uz sejas.

7 0 atbildēt

No savas pieredzes visiem apceltajiem varu ieteikt vien-try not giving a f**k! It really works! Un vēl darbojas pašam par sevi pasmiešanās un  fiziska spēka pielietošana, bez ievadrunām (bet nu ar to tā piesardzīgi). 

4 0 atbildēt

es arī pamatskolā biju apaļīga.. tā pubertāte,stulbā, bet mani gan neviens neapsaukāja,jo neuzdrošinājās,mācēju atcirst tā pretī :D tgd esmu daudz tievāka un nesaku, ka nevaru ne atkauties no pretējā dzimuma, tā ka nav nozīmes cik liels vai mazs Tu esi, svarīgi ir tas, kā Tu uztver pasauli un tas, kas Tev ir iekšā.

3 0 atbildēt

MJaa nedaudz liek aizdomaaties.

Wath dosnt kill u make u stronger ;)

2 0 atbildēt

Piemēram man ļoti patīk pin up meitenes, sievišķīgas un formīgas,bet problēm ir tāda, ka daudzi sievietes ar sievišķīgām un ne resnām formām noliek un es tiešām nesaprotu ar kuru galu skatās ja tā šķiet. Protams visam jābūt ar mēru, nevar būt pārāk resns arī, bet mūsdienās pavisma normālas meitenes tiek apsaukātas par resnām utt. Tas tiešām kaitina, kad paskatoties uz tām sievietēm/meiten\em, ko citi internetā un citur noliek nespēju saskatīt neko no "resnas govs". Nav runa par tām pārspīlētajām ar lieko svaru, jo tas tīti cilvēcīgi , ka tādas nepievelk visus. Taču sieveiete ir sieviete un tas tieši ir labi, ka viņa pēc tādas izskatās, tas, manuprāt, ir pievilcīgi, pat ļoti. Tiešām Pin Up ir ļoti labs piemērs.

2 0 atbildēt

cilveeki pret citiem izturaas taa kaa tie citi ljauj pret sevi iztureeties. Ne jau apsaukaa taapeec, ka esi resna. Kaa tad ar tiem resnajiem, kurus neapsaukaa un kuriem ir gaziljons draugu? Vai arii kaarnajaam nuugjeem? Tagad jau sen tas beernishkjiigais vecums paari, kad viens otru nodirsa par ko tik vareeja, bet iemaaciijusies no taa laika esmu vienu (bija laiki, kad biju apsaukaataa, un bija laiki, kad, nelepojos, pati biju viena no nodirsejaam - tas par skolu liidz kaadai 9. klasei - peec tam visi kljuvaam normaali) - to pashu, ko jau uzrakstiiju pirmajaa teikumaa. Nevienam nav nosleepums, ka tiinji ir siiki, pumpaini un nezheeliigi. jaaiemaacaas dzivot starp vinjiem, peec tam jau cilveeki kljuust ok (protams, ar iznjeemumiem).

2 0 atbildēt

akk cik uzmundrino;si =) es pati, ''resna'' būdama, to novērtēšu :*

2 0 atbildēt

rakstu un komentaarus palasot liekas, ka muusdienu tiinji ir pilniibaa zombeeti ar visiem tiem debiilajiem zhurnaaliem. neesmu nekaads vecais - 10 gadus atpakalj pats veel biju tiinis, pie tam resns. un, goda vaards, neviens nevienu nenodi*sa, nesita taapeec ka kaads bija savaadaaks peec izskata. Bija, protams, paaris cilveeki ar kuriem vairaakums nedraudzeejaas, bet tur cilveeki pashi bija vainiigi, jo vinjiem bija slikta personiigaa higeena vai slikts raksturs. bet taapeec vinjus neviens nesita, kaa tas biezhi notiek tagad

2 0 atbildēt

gribētos jau vērtēt cilvēku pēc rakstura, bet diemžel izskats ir pirmais ko redzam :(  Un daži raksturi atklājās ļoti vēlu. Piemēram cilvēki kas mani pazīst ilgi, zina ka esmu pēdējā maita, bet ir cilvēki, kas vēl joprojām domā un tik ka esmu ļoti mīļš un jauks cilvēks :D

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »