local-stats-pixel fb-conv-api

vinnē 17 miljonus $ un tiek nogalināts18

151 2

Šorīt uzgāju rakstu par vīrieti, kas laimējis 17 miljonus zaļo, pēc laiciņa pazudis un aizaizvakar atrastas iemūrētas viņa mirstīgās atliekas... parakos interneta avīžrakstos un izvilku stāsta kopsavilkumu. Ko lai saka - nauda var pazudināt emotion emotion

(tulkots no angļu valodas)

2006. gadā, Ābrahams Šekspīrs, kravas auto vadītāja palīgs, kas dzīvoja kopā ar savu māti, vinnēja 30 miljonus $ Floridas loterijā. Viņa veiksme bija viņa dzīvības cenā. Šekspīrs pazuda pirms 9 mēnešiem un 30. janvārī tika atrasts bedrē ierakts, ar cementa plātni nosegts viņa līķis.

 

43 gadus vecais Šekspīrs laimēja lielo laimestu pēc tam, kad bija iegādājies loterijas biļeti nelielā veikaliņā Frostproofas ciemā, un vēlāk apgalvoja, ka savus pēdējos 3$ atdevis kādam bezpajumtniekam tikai minūtes pirms tam, kad sāka paziņot uzvarētājskaitļus loterijā.

 

Šekspīrs, kas iepriekš bijis gan īslaicīgi apcietināts, gan sodīts ar brīvības atņemšanu par zādzību, fizisku aizskaršanu un bērna alimentu nemaksāšanu, izvēlējās saņemt naudu uzreiz 16,9 miljonu dolāru apmērā, nevis ikgadēju „pabalstu” maksājumus.

Viņš nopirka Nissan Altima, Rolex pulksteni no komisijas veikala, miljonu vērtu māju respektablā rajonā. Ābrahams arī runāja par biedrības, kas rūpējas par nabagajiem, izveidošanu un uzstāja, ka nauda viņu nemainīšot.

 

„Es neesmu materiālists,” viņš apgalvoja 2007. gadā. „Es neļauju materiālām vērtībām mani vadīt. Es dzīvoju, rūpīgi sekojot līdzi saviem izdevumiem.” Taču nauda ātri vien viņam izraisīja problēmas.

 

Bijušais kolēģis 2007. gadā viņu iesūdzēja tiesā, apsūdzot Šekspīru laimējušās biļetes zādzībā. Sešus mēnešus vēlāk tiesā pierādījās, ka biļete bijusi Šekspīra. Tāpat netrūka ļaužu, kas nepārtraukti lūdza viņam naudu.

„Viņi pat nenogaidīja pieklājības normās, bet gan uzklupa virsū uzreiz, kā uzzināja, ka Ābrajams ir kaut ko lamējis,” viņa māte, Elizabete Walker nesen teica. Viņa atklāja, ka dēls bijis dāsns — maksājis par bērēm, aizdevis naudu draugiem, kas vēlējās uzsākt biznesu un pat iedeva miljonu dolāru kādam džekam, ko visi pazīst tikai kā „Lielo vīru”.

 

Neilgi pēc tam, kad viņš nopirka miljonu vērto māju 2007. gada sākumā, viņu uzmeklēja sieviete vārdā Dī Dī Mūra, tā apgalvoja ģimene un policisti.

Mūra, ar ko presei nav izdevies sazināties, teica, ka vēlas rakstīt grāmatu par Šekspīra dzīvi. Tajā pašā laikā viņu uztaisījās par kaut ko līdzīgu privātam finanšu padomdevējam, jo Šekspīrs pat nebija pabeidzis vidusskolu.

Īpašuma reģistrs uzrāda, ka Mūras uzņēmums (Amerikas medicīnas profesionāļi), nopirka Šekspīra māju par 655 tūkstošiem dolāru pagājušajā janvārī.

Ābrahama māte teica, ka pēdējo reizi redzējusi savu dēlu nedaudz pēc savas dzimšanas dienas februārī (2009. g.). Šerifs apgalvo, ka liecinieki vīrieti pēdējo reizi redzējuši aprīlī, bet tikai 9. novembrī viņš tika pieteikts kā pazudusi persona.

Un stāsts kļūst arvien dīvaināks. Kā liecina Leiklendas avīze „The Ledger”, 37 gadus vecā Mūra sazinājās ar avīzes žurnālistiem aprīlī, sakot, ka Šekspīrs vēlas pabūt „zem uzmanības radara”, tāpēc, ka viņam apnikuši cilvēki – naudas diņģētāji. Tas šķita loģiski un saprotami Ābrahama mātei – vismaz daļēji. „Es atceros, kā vienreiz, runājot pa telefonu, viņš man teica, ka varbūt varētu doties uz Jamaiku,” māte atsauca atmiņā.

 

5. decembrī šņukstoša Mūra atkal paziņoja, ka palīdzējusi Šekspīram pazust, bet vēlas, lai viņš atgriežas, jo detektīvi pārmeklējuši viņas māju un mašīnu, meklējot asins pēdas vai kādus citus pavedienus. Viņa apgalvoja, ka viens no iemesliem, kāpēc loterijas uzvarētājs vēlējās nozust, bija uzsāktā lieta par alimentu maksāšanu bērnam, kuru viņš, kā uzrādīts iesniegumā, ieguvis („uztaisījis”) uzreiz pēc laimēšanas loterijā. „Ābrahams pārdeva man savu jucekli, par kādu bija kļuvusi viņa dzīve, lai sāktu no jauna – šoreiz labāku,” Mūra avīžniekiem apgalvojusi.

Viņa pat parādīja video, kurā redzams Ābrahams sakot – viņi nesamierinās ar atbildi „nē”, viņi tikai grib naudu. „Kur tad tu vēlies doties?” Mūra video jautā. „Nav svarīgi. Es neesmu izvēlīgs,” Šekspīrs atbild. Mūra piebilda, ka video uzņēmusi, lai sevi „aizsargātu”. Mūra arī apliecināja, ka pārņēmusi parādu maksājumus (vairāku simtu tūkstošu dolāru vērtībā) no cilvēkiem, kas bija parādā Šekspīram. Viņa parādzīmes ar zaudējumiem pārdevusi citai personai.

Viņa piebilda, ka daudzi, kas aizņēmās no Šekspīra, atteikušies maksāt, un viņa jutusies apdraudēta dažu attieksmes dēļ. Mūras pagātnē ir nosacīta atbrīvošana uz gadu, jo viņa nepatiesi ziņoja policijai, ka bijusi nolaupīta kopā ar viņas mašīnu un izvarota 2001. gadā.
Turklāt visām iepriekš minētajām Mūras izdarībām, viņa bija palīdzējusi Šekspīram atvērt jaunu firmu un piešķīra sev tiesības pret parakstu iegūt viņa naudu. Viņa izņēma miljonu dolāru, par ko nopirka Hammeru, Korveti un dzīvojamo vagoniņu, ar ko devās atvaļinājumā. Policisti uzskata – Dī Dī ir cietumniece-māksliniece, kas, iespējams, Šekspīram izkrāpusi ne tikai naudu, bet arī viņa dzīvi.

 

Tiesībsargājošie teica, ka viņa sacerējusi šo stāstu, lai apdrošināšanas kompānija viņai atmaksātu par auto, kas, kā Mūra apgalvoja, bijis nozagts.

Policijas darbinieki nevēlas komentēt Mūras saistībai ar Šekspīra dzīvi.


30. janvārī ASV detektīvi apstiprināja – kāda lauku īpašuma pagalmā zem cementa plātnes atrastas Ābrahama Šekspīra mirstīgās atliekas. Māja, aiz kuras tika atrasts līķis, pieder Dī Dī Mūras draugam, taču vēl nav zināms, kāds ir Ābrahama nāves cēlonis, dēļ kā nevienu nevar apcietināt.

Mirstīgās atliekas tika atrastas vairāk nekā 5 pēdu dziļumā, jo izmeklētājiem kāds ziņojis par iespējamo līķa atrašanās vietu. Izmeklētāji īsto vietu meklēja trīs dienas un mirstīgās atliekas tika atpazītas kā Šekspīra pēc pirkstu nospiedumiem.

 

Dī Dī policijai sniegusi liecību: „Dievs ir mans liecinieks, ka es nenospiedu ieroča gaili un es to pierādīšu. Esmu vainīga tikai pie tā, ka slēpu viņa nāvi. Es došos uz cietumu un pierādīšu savu nevainību. Man nevajadzēja no viņa zagt – viņš darīja visu, ko gribēju.”

Viņa policijai esot liecinājusi par to, kurš nospiedis ieroča gaili un apgalvojusi, ka arī pārējie noziegumā iesaistītie tikšot apcietināti. Ābrahams esot nogalināts aplaupīšanas laikā, ko izdarījis kāds pagaidām nezināms cilvēks. Mūra apgalvoja, ka viņai bijis pamatots iemesls, lai neziņotu par slepkavību, kam bijusi lieciniece: „Man patīk dzīvot un elpot, tāpēc nevēlējos uztraukties katru reizi, kad spēru soli pāri mājas slieksnim, jo policijas darbinieki mani nevarētu pasargāt 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.”

 

 

151 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Kāpēc nevar ļaut cilvēkam mierīgi dzīvot ar savu naudu , ja vēl viņš pēc šī spriežot ir labs cilvēks ? Vienmēr uzrodas šādi parazīti un sačakarē dzīvi

13 0 atbildēt

atbildot uz roberts87 komentāru " kapec 17milj ja laimeja 30milj? " nodokļi

9 0 atbildēt
Rom avatarsRom

Dī Dī ir transvestīts- paskataties paši!!!! :D:D pēdējā bilde izsaka visu!!!

8 0 atbildēt

Interesants raxts, varētu, ka nauda izsūc visu dvēseliskumu no cilvēka.

8 0 atbildēt

tas kas vinju nosaaava ir idiots lai vinjam tiesi tads pats cellss

6 0 atbildēt

kapec 17milj ja laimeja 30milj?

6 0 atbildēt

Mans skaidrojums bija, ka "draugu" kompānija vienkārši tāda lūzerīga, ja viens no tiem mēģina apsūdzēt par biļetes zagšanu, pārējie aizņemas biznesa sākšanai. Būsim godīgi, arī aizgājēja dzīve pirms laimesta bija gana zemu nolaista - sodāmības, zagšana, nepabeigta vidusskola, utt. atbildot uz Benz komentāru " Kāpēc nevar ļaut cilvēkam mierīgi dzīvot ar s... "  

5 0 atbildēt

nu ja nauda var samaitat cilveku!

4 0 atbildēt

MJA LIELA NAUDA PIE LABA NEPIEVED

3 0 atbildēt

jo viņa bija klāt, visu redzēja, bet meloja, ka nav miris tik kkur prombūtnē, slēpjas no uzmanības. Nepārzinu izmeklēšanas prikolus, bet policijai vēl jāveic ekspertīze, lai pierādītu, kas un kā bijis - vai tiešām nošauts, utml. atbildot uz kika komentāru " Maza pretruna. Ta Di Di saka, ka nav nospiedu... "  

3 0 atbildēt

nju ko lai saka tadi vinjni ir :D

4 1 atbildēt

Patiesiibaaa jau tikai pasha nopelniitaa nauda dod patiesu gandariijumu, bet taa , kura viegli ir naakusi arii viegli aizies.:))

3 1 atbildēt

Nu ir fanrāzija sievietei!

2 0 atbildēt

Kas notiek ar cilvēkiem, kuri laimē ''Zelta drudzī''?

1 0 atbildēt

atbildot uz Benz komentāru " Kāpēc nevar ļaut cilvēkam mierīgi dzīvot ar s... " =D naivā, tapēc nedrīkst uzticēties nevienam NEKAD jo īpaši, ja esi laimējis miljonus lotterijā

1 0 atbildēt

Baigi nesmukā tā Dī, Dī..

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

.........

0 0 atbildēt