local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv tuss...135

501 30

Sveiki.

Šodien ejot mājās no Rīgas ao ienāca prātā baigā doma :D Varētu uztaisīt spoki.lv lietotāju tussu.

Doma tāda - priekš pirmās reizes nevajag neko baigu, kautvai noīrēt viesu namu, un ja viss iznāk baigi forši - laba kompānija, neviens netaisa sūdus utt, tad nākošreiz var domāt jau nopietnāk, lielākas telpas, vairāk cilvēku, Dj un citas ekstras :D

Bet laikam jau labi arī būtu ja tur būtu tikai personas kuras ir sasniegušas pilngadību (18+), vei arī personas kuras vel nav pilngadīgas, bet par kurām kāds pieaugušaiz uzņemas atbildību, jo par tādiem jau ne tam kurš organizē vai kādam citam to atbildību nest negribēsies.

Doma nav tāda, lai savāktos bars cilvēku, nodzeras līdz komai (dzert var un pat bišku varbūt, ka vajag, bet ar mēru :D ) un no rīta ietu mājās, bet lai spoki savā starpā sapazītos, iedraudzētos....

Nu tā... šī ir mana doma, ko būtu arī reāli izpildīt dzīvē. Izsakiet savas domas, ieteikumus ko varētu darīt, un ja būtu pietiekoši liela atsaucība uz to, ka, ko tādu varētu darīt, tad varētu to arī realizēt.... Un varbūt ir kāds ar baigi labām orgenizātora spējām, kas varētu palīdzēt to plānot.

Paldies par uzmanību :)

501 30 135 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 135

0/2000

Čau man spoki.lv ir 13 Līmenis un tu esi skaista meitene,būsim kopā? Eu,iedod cigareti! -Nē,man maz. -A tu zināji,ka es esmu redaktors? *es neapstiprināšu tavus rakstus un likšu tev vislaik mīnusus. -Okay! :(( ņem!

167 16 atbildēt

diena, kad mazgadigais ibumetins bus 4ever alone. 

128 7 atbildēt

 nu tad mums affigenna lielu viesu namu vaig.......emotion

103 1 atbildēt

ik pa laikam uzrodas kādam spokam šāda doma... tikai par tālāko visi klusē kā partizāni 

78 1 atbildēt

značit Ibumetīns  atkrīt! emotion

70 2 atbildēt

lol būtu normāla sensācija - 100 spoku fanāti uzbrukuši cilvēkam ar segvārdu resna bella :D

53 1 atbildēt

Citeeju: ''Šodien ejot mājās no Rīgas'' Tu no pilsetas uz pilsetu staigaa?

55 8 atbildēt

ja tikai 18+ tad domāju, ka pietiks ar kādu bāru vecrīgā... ;]

40 1 atbildēt

rofl, nenotiks.

40 3 atbildēt

Es pieskatīšu aini13 un ibumetīnu.

29 2 atbildēt

Jau esmu saticis dažus cilvēkus no spokiem un emocijas tikai labas.

Esam palikuši labi draugi.

Par tādu pasākumu tikai par, tikai vaidzētu visu sarunāt ar Jacky.

26 1 atbildēt

Neesi ne pirmais ne pēdējais ar šādu ideju... cik zinu, tad, diemžēl, nekas nekad nav sanācis!

22 1 atbildēt

nez kapēc man liekas, ka nekas nenotiks :/

17 1 atbildēt

Kurš ar mani auklēsies? xD

11 0 atbildēt

Kad? Kur? Cikos? :D

11 1 atbildēt

Man nav nekādu iebildumu it īpaši ja tas notiktos Rīgas vai vēl labāk Jelgavas tuvumā , vienīgi domāju ka varbūt būs tādi kas man nepiekritīs , ja teikšu ka nebūtu laba ideja sīkos zem 18 kopā ar pilngadīgajiem un ar tādiem kas jau virs 20+ ir kopā vienā vietā savākt, vecākajiem būs garlaicīgi , bet sīkie ka kluso nodzersies (ne visi) un kā dulli bizos emotion Un jā, tas ir biš ķēpīgs pasākums , jo organizēt ko tādu nav vienkārši un vajag zināt aptuveni gaidāmo cilvēku skaitu, ar kādām izmaksām jārēķinās un laiku kad tas notiek, kā arī ar to kur tas viss būs utt. Ja man nebūtu kaimiņi tik tuvu un ar naudām būtu kā pirms krīzes , un būtu vēl vasaras vidus,  tad es teiktu , ka pie sevis varu kādus 100 cilvēkus toč uzņemt un tad kādu normālu meetingu sacept, bet par cik neviens no tiem trim manis minētajiem kritērijiem neatbilst reālajai situācijai, tad neko nevaru piedāvāt. 

11 1 atbildēt

labak sitadus tusus vasara rikot  1. daudziem tagad svarigakas ir macibas. 2. Darbs, darbs,drabs.... 3. Butu silts un visi varetu aizet papaledeties emotion

10 0 atbildēt

ak, ja es skaitītu, kurš tu pēc kārtas esi ar šādu labu ideju :) nu nenotiks nekas... diemžēl :) ja nu tiešām starp spokiem uzrastos kāds riktīgais aktīvists un organizators, kas tiešām to saorganizētu, bet rakstīt jau mēs varam daudz ko :)

8 0 atbildēt

Tas nav nereāli, bet tas ir gandrīz nereāli, bet izdarāms. Teikšu tā - 1x ir nācies organizēt pasākumu uz 100+ cilvēkiem (4 dienas) , bet pat ar 26 cilvēku lielu komandu un otreiz Nekad uz to neparakstīt. Pirms vsp sāc par kko tādu domāt - apdomā labi, vai tas ir tavos spēkos.

1Kārt - Vispirms Tev ir jābūt skaidrai vīzijai, ko vēlies ar šo pasākumu panākt, kā tas viss izskatīsies dzīvē.

2kārt - savāc vismaz 30-40 cilvēku lielu komandu (jo domājams, ka apmeklētāj-gribētāju būtu diez gan), jo 1ns Tu NEKAD neko tādu virsū neuzblieztu.

3kārt - vietas izvēle (jo reti kurš viesu nams, kurš tādu cilvēku skaitu var pavilkt) vēlēsies redzēt sorry bet jauniešu baru vēlēsies redzēt. (varu palīdzēt tādu atrast)

4kārt - OBLIGĀTI (jo šis jau skaitītos kā masu pasākums) ir jābūt apsardzei (money) ja vnk kādu vietiņu noierēt t.b kādu KN zāli vai kko tam līdzīgu ir jāsaskaņo ar domi, ugunsdzēsējiem, policiju. Tas viss prasa gan līdzekļus, gan milzum daudz laika.

5kārt. - Jābūt ir noteiktam vecuma ierobežojumam (vai tas būtu 20+ vai 18+ vai 16+ vai 10+ (jo domāju, ka šeit arī ir registrējušies zemāk par 14 :D ) un ir jābūt skaidrai vīzijai par to, kā kontrolēsi vecumu, t.i Facecontrol, bet ir obligāti jābūt kādam ar pieredzi šajā jomā (jo zinu, kad pašai bija zem 18+ viltīgi uz painta uzmeistaroju pases kopīju, ko piekopj duadz 18-)

6kārt - Nauda, nauda, nauda - kā Tu plāno visu finansiālo daļu kontrolēt? Ar dalības maksu vai ieejas biļetēm ? Un, kas beigās notiks, ja viesu nams + pārējais izmaksās daudz vairāk nekā kopā savāksies summiņa no spocēniem, kuri apmeklēja pasākumu, kurš to segs?

7kārt - kā spēsi izkontrolēt, ka tiešām nāk Spocēni, nevis no malas? Prasīsi lietotājvārdu? Ehh - man ir tāds un tāds - āā, jā esmu dzirdējis. Nākošais nākt un tieši tāds pats - kā Tu zināsi, kurš no abiem Nav Spocēns?

8kārt - Vislabāk vnk sataisi aptauju (centies aptaujāt visus) kuri tiešam 100% ka nāktu un izveido sarakstu - bez iepriekšējas pieteikšanās - Sorry only VIP :D

7 0 atbildēt

nu ja 18+.Tad tas nav priekš manis :(

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »