local-stats-pixel fb-conv-api

Ziemas cilvēki1

16 0

Vai arī tu esi ziemas cilvēks?

Ziemas cilvēki ir apdāvināti ar stingru gribasspēku un mērķtiecību, tomēr ar zināmu izteiktu patmīlību un ietiepību. Viņi vienmēr pārliecināti par to, ko dara, tāpēc grūti izsist no līdzsvara. Ietiespīgais raksturs un nelokāmā pārliecība par savu taisnību un nepiekāpība sagādā problēmas ģimenes dzīvē. Turklāt viņi nav no runātīgajiem, apspriesties un ko pārrunāt problēmas nav viņu garā.

Ziemas cilvēki klusē un pārdomā visu dziļi sevī. Vārdi priekš viņiem ir tukša mutes dzesēšana, ziemas cilvēki labāk sevi apliecina darbos. Par ziemas cilvēkiem mēdz teikt, ka viņi ir pārāk noslēpumaini, plāni neizdibināmi. Viņi neplātās ne ar saviem panākumiem un uzvarām, ne sūkstās par zaudējumiem.

Ziemas cilvēki prot maskēt gan savu labdarību, gan kādu nelietību tā, ka nevienam pat neienāk prātā vainot kluso un pieklājīgo ziemas cilvēku. Ziemas vīrieši irraupji un reizēm pat spēj rīkoties nežēlīgi, taču tas galvenokārt nav aiz savas nejaukās dabas, kuras dēļ iekšēji cieš. Ziemas sievietes ir ar ne mazāk stingru raksturu un bezbailīgu dabu.Var būt skarbas savos izteicienos, gatavas iemest patiesību tieši acīs, nebaidoties nešķist smalkjūtīgai. Uz mērķi iet tieši, neskatoties ne uz kādiem šķēršļiem.


"Ziemas cilvēki ir krājēji, tomēr ne skopuļi. Viņi glabā visu, kas varētu kādreiz noderēt. Tāpēc atvilknes ieaug ar nolietotu veļu un caurām zeķēm, grāmatskapji ar veciem žurnāliem, virtuves plaukti ar tukšām kārbām." /Citāts no Māras Svīres "Sotto voce"/


Ziemas cilvēks nemaz nezina saules patieso dāsnumu, drīzāk tai īpaši nepievērš uzmanību, kaut gan baltajos, sniegotajos laukos veras ar apbrīnu, kad tos apgaismo saules stari un tie mirdz kā sudraba dārgakmeņu piebiruši.

http://www.spoki.lv/aktuali/Rudens-cilveks/340192

http://www.spoki.lv/aktuali/Vasaras-cilveki/340159

http://www.spoki.lv/aktuali/Pavasara-cilveki/340123

« 1  2  3  4 »
16 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

🌹

0 0 atbildēt