local-stats-pixel fb-conv-api

Vasaras cilvēki4

42 0

Vai arī tu esi vasaras cilvēks?

Vasaras cilvēki ir ar "plašām" dvēselēm, devīgi, jo parasti viņiem nekā netrūkst (un viņi to uzskata par pašsaprotamu lietu, nevis likteņa dāvanu). Viņi ir ar noslieci uz risku un galīgi nav karjeristi (nav par katru cenu - ja sanāks, sanāks, ja ne, arī labi), bet diezgan strādīgi, un tas viņiem nes galvenos panākumus.

Vasaras cilvēki ir emocionāli, impulsīvi, ātri aizsvilstas, bet nepaliek ļaunatminīgi. Viņi ir pašlepni un uzstājīgi sava mērķa sasniegšanai. Neiespringst sīkās detaļās, tāpēc tas viņiem nelaupa papildus spēku un ļauj koncentrēties uz mērķi.

Gan sievietes, gan vīrieši ļoti aktīvi seksuālā jomā. Neizjūt gadu nastu pat tad, kad sen veirs nav astoņpadsmit, nedz divdesmit pieci, vai pat piecdesmit pieci. Sievietes ģērbjas un krāsojas tikpat koši kā jaunībā un nepievērš uzmanību vīpsnātājām aiz muguras.

"Vasaras cilvēki stāv kalnā. Vajadzētu brīnīties: tik viegli tiek augšā! Bet viņi uzskata, ka tā jābūt, lai gan paši maz pūlējušies. Iespējams, neapzināti ļāvušies kādam spēkam, kas nes, varbūt saules spēkam. Pirmais sirmais mats viņus - tāpat kā bērzu pirmā dzeltenā lapa - pārsteidz, bet nesarūgtina: to var izraut, nomest un aizmirst. Viņi dzīvo pārliecībā, ka vecuma nav, ja to nevēlas." /Citāts no Māras Svīres "Sotto voce"/

Vasaras cilvēks ir saules izlutināts, viņam tās nekad nav pietrūcis, drīzāk viņš tās vairīsies, slēpsies veldzējošajā pavēnī.

http://www.spoki.lv/aktuali/Rudens-cilveks/340192

http://www.spoki.lv/aktuali/Pavasara-cilveki/340123

http://www.spoki.lv/aktuali/Ziemas-cilveks/340707

« 1  2  3 »
42 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

jap,jap,japemotion

0 0 atbildēt

Ja vasaras cilvēkiem ir tādas meitenes kā bildēs, tad es tiešām esmu gatavs kļūt par to. 

0 0 atbildēt

Es laikam bišķitiņ no visiem.emotion

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt