local-stats-pixel fb-conv-api

Vairāki cilvēki šonakt ziņojuš lidojošu objektu debes184

976 50

Vairāki cilvēki šonakt VUGD ziņojuši par milzīgu, spilgtu, lidojošu objektu debesīs

Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) šonakt no plkst.2.30 līdz plkst.4 saņemti zvani no četrām dažādām vietām Latvijā ar informāciju par spilgtu, kustīgu gaismu debesīs, aģentūrai LETA pastāstīja dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Bunkše.

Pirmais ziņojums saņemts ap plkst.2.40 - kāds vīrietis, braucot pa Jūrmalas šoseju Rīgas virzienā, redzējis debesīs spilgtu, kustīgu gaismu, kas virzījusies Rīgas jūras līča virzienā.


Kā aģentūrai LETA pastāstīja notikuma aculiecinieks Reinis Pētersons, viņš pirms trijiem naktī kopā ar vēl kādu personu automašīnā braucis pa šoseju virzienā no Jūrmalas uz Rīgu un vietā, kur tradicionāli pār šoseju veidojas miglas zona, mašīnas salonu piepildījis spilgti zils apgaismojums.

«Kādas divas trīs sekundes likās, ka nelielā attālumā pārgāja pāri milzīga komēta vai asteroīds - pat nezinu, kā to nosaukt - un aizgāja virzienā uz Skandināviju. Tajā brīdī, kad es ieraudzīju to komētu, man bija abas divas kājas uz bremžu pedāļa, jo asteroīds bija tik liels, ka es gaidīju, ka būs triecienvilnis vai kas tamlīdzīgs. Grūti uzburt tā brīža emocijas,» aģentūrai LETA satraukti stāstīja Pētersons.

«Protams, mēs piezvanījām uz 112 un pateicām. Stādījos priekšā, ka esmu kaprālis Pētersons no Zemessardzes, lai cilvēki nedomātu, ka es esmu kaut kāds «Tele2» reklāmas aģentūras cilvēks, bet viņi teica, ka līdzīgi zvani jau ir bijuši pirms tam,» uzsvēra Pētersons. «Kaut ko tādu dzīvē nebiju redzējis,» atzina zemessargs.

Bunkše norādīja, ka līdzīga informācija saņemta no vēl trim dažādām vietām Latvijā, liecina VUGD dispečeru apkopotā informācija. Par spilgtu, kustīgu gaismu VUGD ziņojuši iedzīvotāji Mārupē, Ķeguma novada teritorijā Tomē, kā arī Meņģelē, Ogres novada teritorijā.

Tā kā VUGD nav saņemta papildus informācija, ka gaisma būtu piezemējusies vai kaut ko aizdedzinājusi, VUGD pieņēma šos zvanus, bet uz notikuma vietu neizbrauca.

Iedzīvotāji glābējiem zvanījuši un interesējušies, kas ir gaismas avots, taču VUGD šāda izskaidrojuma nav, atzina Bunkše.

976 50 184 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 184

0/2000

viss kārtībā! es nopirku mašīnu, izrādījās transformers! vakar vienkārši bišk pavizinājos!

151 21 atbildēt

WOW, es arī šito redzēju, tāds mizlonīgi spožs, izmērā kādas 4x mazāks par mēnesi, bet spožāks.... cauri aizskaram redzēju, burtiski dažās sekundēs aizlidoja, protams, kad stāstu visiem, tad neviens man netic, fucken jackpot!!! 

114 2 atbildēt

es arī redzēju.skats patiešām bija iespaidīgs.pirmais iesbaids bija-jābeidz dzert,jo jau sāku rezēt mistiskus lidojošus objektus.

63 2 atbildēt

Gan jau, ka Repše atkal vizinās.

60 1 atbildēt

Raksts labs, bet pederasti jau protams iesprauda savus mīnusus.

52 11 atbildēt

Es k.ko tādu redzēju pagājšziem, viss miestiņš jaunieši siroja, bet daudzi pēctam neticēja, nešaubos ka nlo :) WE ARE NOT ALONE, planēta x nāk kopā ar citas galaktikas iemītniekiem :D

27 3 atbildēt

uztraukumam nav pamata. es vakar izmēģināju savu jauno ironman tērpu, ko nopirku ebay. emotion

29 7 atbildēt

Bļin, mierīgi guļu, pēkšņi acīs fucking spoža gaisma, neizturēju - piecēlos, atvēru logu, te pēkšņi sāk bombardēt. Tā kā salasījos visus tos sūdus par pasaules galu, aizsūtīju tuviniekiem sms,ka mīlu viņus, un aizgāju gulēt uz vannu. Reāli likās, ka kranti tūlīt būs, bet tagad smiekli rauj. :D

23 3 atbildēt

ciplanētieši vnk skatās vai mēs dzīvi pēc trim pasaules galiem emotion

19 0 atbildēt

arī redzēju pēc pl 2:30 uz balkona, sākumā likās, ka mašīna spīdina, bet tad attapos, kā var mašīna spīdināt pāri 5 stāvu majai? nomīzu kārīgi

19 0 atbildēt

Citplanētiešiem interese,pa Latviešiem.

Citplanētiešiem pietrūkās speķis, tapēč atbrauca uz Latviju meklēt Kalvīti.

18 1 atbildēt

Interesanti! emotion

16 0 atbildēt

Kpc neviens 3jos negūļ? emotion

12 0 atbildēt

Tele2 jaunā kampaņa.

15 3 atbildēt

man pazinja arī redzēja kaut ko līdzīgu Balvu novada Bērzpilī, apmēram arī trijos no rīta.

intereanti kas tas bija?

varbūt tomēr tuvojas pasaules gals emotion

15 4 atbildēt

They're coming emotion

8 0 atbildēt

Vel politiķus atveda, viss kārtībā!

8 0 atbildēt

A ko visi domaja ka kads tur kkur to informaciju baigi publices :D viniem vieglak paturet to visu noslepuma ;)

6 0 atbildēt

būtu zinājusi ka jāskatās uz debesīm būtu čolējusi visu nakti:) ap to laiku vēl negulēju bet neko nedzirdēju un neredzējuemotion visu jautrību palaidu garāmemotion

5 0 atbildēt

izlasīju rakstu un komentārus. interesanti, ka DAUDZI ir redzējuši...

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »