local-stats-pixel fb-conv-api

Vai TU esi 100. pērtiķis?46

341 12

Noteikti ieskaties un uzzini, vai gadījumā arī tu savā dzīvē jau sen neesi kļuvis par simto pērtiķi. Pastāv ļoti liela iespēja, ka tu esi. Viela pārdomām. :)

341 12 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Mums ir 100 pērtiķi saeimā!!!

56 4 atbildēt

pie Swedbankas ir pāris tūkstoši mērkaķu..

27 0 atbildēt

laikam šis bara sindroms mani kkā neietekmē baigi.. klausos mūziku, kura visiem riebjas, zobus tiešām vairāk tīru ar nereklamētām zobu pastām, vakart neskrēju no sava swedbank konta ņemt visu ārā, Hokeju neskatos, un jebkuram fanam varu pateikt, ka man hokejs riebjas, Rebeka Melnā man liekas pievilcīga, un par to nekaunos.. pie ānusa man, ko citi par mani domā.. 

18 1 atbildēt

Un tagad sekos visu vaļsirdīgā atzīšanās par to kā viņi patiesībā mīl Bīberu un, ka Rebeka Blecka ir viņu sapņu sievieteemotion

10 0 atbildēt

Ja tā padomā, tad savā ziņā un kaut kādās jomās mēs visi esam 100. pērtiķi. Tas nebūt nav negatīvi, tas pat ir labi līdz brīdim, kad uzrodas kāds pērtiķis, kurš nevis nomazgā kartupeli, bet izvārta vēl sūda un kaut kādā veidā pārliecina, ka tas ir labāk, tad gan ir bēdīgi kļūt par 100. pērtiķi. I guess, ar šito gribu teikt to, ka jebkurā gadījumā, katrs no mums zin, kas ir labi un kas ir slikti, bet vai to darīt, tas nu ir jāizlemj pašiem.

9 0 atbildēt

Kā vnm superīgs raksts! :)

3 0 atbildēt

I'm smart enough to insert, too stupid to remove xD 

2 0 atbildēt

heh emotion

2 0 atbildēt

8.Bildē kpc?tur nav spoki.lv logo emotion

2 0 atbildēt

Nepatiik hokjis.... reti skatos :D

2 1 atbildēt

Kurš nu runātu ;D

1 0 atbildēt

FUCK THE SYSTEM!

Lai nebūtu mērkaķis, pretošos vēlmei ielikt šim rakstam +, bet ielikšu tam tur tālāk par Catception !

1 0 atbildēt

Pareizi

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Nu gan gudri esi par to gifu beigās pielicis! :D +! :D

0 0 atbildēt

Es domaju, ka tas, ko Tu nosauci par 100.periķa sindromu ir nekas cits kā "marketinga psiholoģija" :) Bet visaadaa zinjaa tas bij prieksh manis nezinams fakts.

0 0 atbildēt

Nu hokejs paliek hokejs :D

0 0 atbildēt

Pieņemu, ka ir daudzi cilvēki, kas no 100.pērtiķa sindroma neizaug nekad, bet manuprāt šāds sindroms galvenokārt valda skolnieku vidū, jo tieši skolas laikā mēs visaktīvāk cenšamies iederēties un būt tādi paši kā citi... un, aini13, tie tavi gifi lai gan ir sava veida vizītkarte ir kaitinoši un mēģinājums nomelnot cilvēkus, kas tos kritizē ar nav risinājums (mans subjektīvi objektīvais viedoklis).

0 0 atbildēt

Labs raksts - kā jau vienmēr :)

0 0 atbildēt

 +

0 0 atbildēt