local-stats-pixel fb-conv-api

VIDEO: Medņu medības12

35 6

Šogad Latvijas ornitoloģijas biedrība un citi dabas aizstāvji mēģināja likumdošanas ceļā aizliegt medņu medības, kuras ir vienkārši izklaide slepkavojot putnus, kuru pie mums ar katru gadu kļūst ar vien mazāk. Lielā daļā Eiropas valstu šie putni jau ir izmadīti un mēs varam vēl lepoties, ka pie mums dzīvo 2 līdz 3 tūkstoši šo putnu.

Kaut kad, kad biju pie draugiem Holandē viņi man parādīja reklāmas video, kurā kāds vācietis reklamē cik labi ir medīt Latvijā. Tāpēc pieliku šim rakstam klāt dažus fragmentus, lai saprastu kā izskatās medņu medības. Tās starp citu, tiek rīkotas pārošanās laikā. Iedomājaties, ja jūs kāds medniegs mēģinātu nomedīt šādā brīdī ...

Ja Jūs domājat, ka nākamajā gadā šādas medības ir jāaizliedz, tad balsojiet par šo rakstu un pārsūtiet to citiem caur draugiem.lv pogu vai e-pastu.



35 6 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Žēl putnu! :(

4 2 atbildēt

Pats mājās ēdu medījuma gaļu un lepojos, kad sencis nobliež no kātiem kādu stirnu vai nošauj pīli!! Medījuma gaļa x100 labāka par veikalos pirkto! BET ja šauj tikai izklaides pēc un TIEŠĀM ir pierādīts, nevis tukši muldēts, ka šo puntnu skaits drīz pietuvosies nullei, tad esmu pret šādām izklaidēm..

2 0 atbildēt

Esmu par, ja tiek medīts priekš ēšanas. Ja medī kautkādi bagāti kretīni, kas grib parādīt kādi kruti veči viņi ir, pozējot pie mirušiem dzīvniekiem tad nē. Stirnas, zaķus, pīles ok, viņu ir daudz un ir garšīgi, bet retus dzīvniekus nedrīkst medīt. Visdebīlākie ir trofeju mednieki, kas domā ka beigta dzīvnieka galva izskatās ļoti smuki pie sienas.

1 0 atbildēt

NEsaprotu nx jāšauj dzīvnieks , jāmācās no krieviem -galvenais ir process- proti piedzeršanās :D

2 1 atbildēt

labs eksemplārs nolūkots emotion

0 0 atbildēt

pašus šitā

1 2 atbildēt

ESMU PRET MEDĪBĀM!!! ;(

0 1 atbildēt

šitie tak ir small game hunters :D

0 1 atbildēt

Spriežot pēc autora nika, spoks viendienītis izveidots vienam rakstam. bļauj un kliedz par Tetrao Urogallus, ka visam kirdikc. ir gana daudz mum smedņu, rubeņu, šnepju, ........ medības ir bijušas, i  un būs, visos laikos. pats esmu mednieks, 10 gadus, bet piedalos medībās jau 23 gadus.

raksta autoram viennozīmīgi -

2 3 atbildēt