local-stats-pixel fb-conv-api

UFO kontaktpersona Billy Meier20

94 0

 

      Šis stāsts ir par Billy Meier, kurš dzīvo Šveicē netālu no Vācijas robežas. Billy Meier apgalvo kad visu mūžu ir kontaktā ar citplanētiešiem kuri sevi dēvē par Pleiadians. Interesanti ir tas, kad šie citplanētieši nav mazi zaļi cilvēciņi, bet mūsu cilvēku rases pārstāvji no citas saules sistēmas un apgalvo, kad ir mūsu radinieki.

      Viņu mērķis ir pamazām iepazīstināt ar sevi un likt zināt par savu eksistenci, un sniegt zināšanas, kas noderēs mūsu tālākā attīstībā. Šobrīd viņi nav ieinteresēti nākt publiski gaismā, apgalvojot, ka mēs neesam  pietiekoši garīgi attīstīti. Un zinot cilvēku dabu tas varētu atstāt graujošu iespaidu uz mūsu civilizāciju.

      Pleiadians apgalvo, kad ir arī citas rases, kas mūs apmeklē ( mazie zaļie), bet vairāk pētnieciskos nolūkos viņu secinājumi ir tādi, kad mūsu rase ir ļoti agresīva un primitīva un kamēr mēs neesam spējīgi izceļot tālāk par saules sistēmu un neesam potenciāls drauds  viņiem nav nekādas vēlmes ar mums kontaktēties. Bet kad tas notiks viņi liks par sevi manīt.

     Billy Meier ir uzņēmis tūkstošiem foto attēlu un video materiālu, kad  Pleiadians viņu apmeklējuši. 1987 gadā zinātnieku grupa no ASV ieradās pie Billy Meier, lai censtos pierādīt ka  viņš ir viltojis bildes , bet viņi nonāca pie secinājuma, kad  bildes kas uzņemtas 1975-1985 gadā, nav viltotas, jo Photoshopa =) vēl nav un ņemot vēra kad  Billy Meier ir tikai viena roka un viņs ir invalids, tad majas lieluma maketu izveidosana un uzcelšana deviņu stavu majas augstumā būtu visai sarežģīta padarīšana. +  Viens no neapgāžamajākiem video ir kur tiek filmēts Pleiadians šķīvītis un apakša atrodas ceļš, pa kuru brauc nezināma mašīna.

    Paši Plaedieši nāk no pleiades saules sistēmas viņi apgalvo, ka  kuģu  dīvainās formas ir izskaidrojamas ar to, kad tas ir nepieciešams, lai veiksmīgi veiktu lēcienus laikā un telpā kosmosā un ceļotu ātrāk par gaismu. Pats brauciens no viņu saules sistēmas, kas atrodas 400 gaismas gadu attālumā, aizņem apmēram 7 stundas. 3 stundas lai izietu no viņu saules sistēmas 1 stunda lēcienam 3 stundas lai ieietu mūsu saules sistēmā. Tik ilgs laiks nepieciešams jo lēcieni izraisa melnos caurumus, kuriem ir milzīga gravitāte un tie var apdraudēt saules sistēmu planētu izsišanas no orbītas tādēļ viņi to dara labu gabaliņu no mūsu un savas  saules sistēmas.

 

1-2 – video – 1987 gada, zinatnieku grupa ierodas pie Billy, filmai 10 dalas youtuba, 

3 – video -  Info par plaediešiem 12 daļas.

4 – video -  Mazliet šķīvīšu, ar viņu dzinēju skaņām

5 – video – Nesen sūtītais teleskops kosmosā, atklājis Plaedies clusterī planētu kas līdzinās zemei. National geographic raidījums.

« 1  2  3 »
94 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Smukas meitenes, lai tik brauc vēl ! :D

6 0 atbildēt

PSC Artexons tu gad pats neesi tas Pleiadians ? :D

 k'a tu to visu zini  ??emotion

2 0 atbildēt

Neee :D es tieshi tgd skatos serialu SG-1 Un tas stasts reali atgadina visu serialu :D lai nu ka Ir iespejamiba ka uz kadas citas planetas hvz kur ir dzivibas formas.bet jautajums par to vai tas ir Tikpat attistitas,vai primitivakas par mums,Turklat nedomaju ka ir iespejams sasniegt tada tipa tehno limeni kas dod iespeju celjot gaismas atruma

2 0 atbildēt

Kapēc no citas saules sistēmas? Mūsu galaktikā citplanētiešu nav... bet citās ir... tādēļ, ka atkļūšana līdz šejienei prasa viesai advancētas tehnoloģijas, pie mums salīdzinoši reti kāds iemaldās... un kas gan varētu būt interesants vai noderīgs uz planētas, kas tulīt būs iztērējusi visus savus resursu un evolūcijā sācies regress..? Nodot zināšanas? Lai mēs ātrāk iznīcinātu šo planētu vai? ...

2 0 atbildēt

atbildot uz brainfruit komentāru " Kapēc no citas saules sistēmas? Mūsu galaktik... "

       Viņi apgalvo, ka ir mūsu radinieki un šobrīd mēs ļoti ātri attīstamies. Evolūcjā īstermiņā šobrīd ir regress, bet ilgtermiņā mēs progresējam. Viņi mūs uzskata par mazajiem brāļiem, kas jāpieskata un jāparāda pareizais ceļš. Tehnoloģijas viņi mums nedos, šobrīd. Bet cik paši apgalvo pēc 300-500 gadiem mēs varētu sasniegt ļoti augstu līmeni un būsim nobrieduši, un tad varētu notikt kaut kāda veida jau pārunas. 

Kas attiecās uz resursiem tad jā viņi apgalvo, ka esam savairojušies bišķiņ pa daudz un tā ir liela problēma, kas aizēno turpmāko attīstību.   

>>niks<< jā iedzīvotāju līmenis ir zem kontroles viņiem =) 

2 1 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " Neee :D es tieshi tgd skatos serialu SG-1 U... "

Ja uz Zemi atlido kkadi citplanetiesi tad vini ir daudz attistitaki par cilvekiem jo nepietiek ar gaismas atrumu lai tik atri nolidotu tos n-tos  gaismas gadus tatad vinu tehnologijas ir daudz attistitakas bet kada starpiba zinatnieki tapat uzlaidis gaisa savu hadronu paatrinataju un bus kosmosa velviens melnais caurums!  

1 0 atbildēt

kaa teikts filmaa "Hellboy" - Why these pictures are always out of focus? :D (par 9. un 14. bildi ;) )

1 0 atbildēt

In the Stargate SG-1 series wormholes are used to "jump" between planets. Yes and it's awesome :D Nez vel jau varetu varities par shito temu bet slinkums japiebeidz pedeja sezona :D

1 0 atbildēt

>>renāms<< viņi neceļo gaismas ātrumā, viņi ceļo caur Wormholes, apejot laiktelpu tas ir 3D telpu un 4 dimensiju laiku. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole

 

Un runājot par SG-1 pastudē no kurienes viņiem radās vispār ideja. =) acīmredzet ne pīpējot zāli vai no zila gaisa =D

1 0 atbildēt

ahah 3 stundas pabrauc prom no planētas un var izveidot melno caurumu. ahaha

1 0 atbildēt

Jā Billijs ir pabijis ci*s, politiskā iekārta tur ir kaut kas līdzīgs komunismam, jāstrāda 2 stundas dienā, jāņem vēra tas kad viņi esot tik advancēti, ka naudai vairs nav nekādas nozīmes + dzīves ilgums viņiem ir lidz 1000 gadiem. =D 

2 1 atbildēt

Labais es brauksu pie viniem ci*s jau koferus kravaju! :D

2 1 atbildēt

Brauc meitenes, jo vini uzskata, ka tada veida vini neradīs agresijas izpausmes un nepatiku cilvēkos.

Billijam no musu pasu rases parstavjiem ir draudejusi ar novaksanu, un ir pat savusi. Ka tu doma, ko augstakas civilizacijas parstavji par mums doma, neko labu. 

2 1 atbildēt

>>krixis02<<    1975 gadā vēl nebija Tele2  takā tavs jociņš FAIL  

1 1 atbildēt

atbildot uz krixis02 komentāru " atakal Tele2 akcija??? " kaapeec atkal?? wienreiz tik bi9j, un joks biuj izdewies!

0 0 atbildēt

>>renāms<< un netikai tas google "" David Wilcock  2012 enigma"" vins interesantas lietas stasta par stargate. 

>>Shtekeris<<  lasi uzmanigak, caur ko viņi lido tur ir tuksums. 

Vispar pats esmu skeptisks par šito sen biju lasijis, bet national geographic raidijums,  kura apstiprina ka ir atklata Plaedies saules sistema  planeta kurai ir ideali apstakli dzivosanai bija pedejais piliens mana saubu kausa lidz ar to tas sasveras un nolemu padalities ar info =)

1 1 atbildēt

es jau izteicos,tik manu komi izdzēsa............

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " wtf paskatieties... uz 12 bildi atgaadina pa... " nu nereāli! :D es vel domāju, ka man vienīgajai tā likās :D:D

 

raksts jau interesants, bet vienalga šitiem visiem neticu.. nezinu, kam būtu jānotiek, lai pārliecinātu mani par to, ka šitādi visādi eksistē.

0 1 atbildēt

te lkaikam newiens nezin faktu, ka celjojot ar 10% no gaismas aatruma lielu aatrumu, saduroties pat ar uudeljrazha atomu sekas buutu taadas, ka wiss kugjis buutu lupataas un nelietojams, un wispaar kugjis buutu weesture.. ja reiz ar atomu buutu taadas sekas, kas buutu ar putekljiem? kaa zinaam wiss wisums ir pilns ar putekljiem un gaazeem!

0 2 atbildēt

atakal Tele2 akcija???

0 4 atbildēt