local-stats-pixel fb-conv-api

"Tu mani kaitini" jeb "Kā nokaitināt citu spoku".35

431 25

Sveiciens spokainajiem!

Manuprāt, diezgan officiāli varu sevi saukt par vienu no pirmajiem spokiem. Esmu piedzīvojis gan visus šī portāla bēdu laikus, gan ļoti spēji uzplaukstošos ziedu laikus. Respektīvi, uzskatu, ka man ir pietiekoši labs arguments, lai varētu droši teikt- pārzinu šo vietu pietiekoši. Tā nu man šeit ir sakrājies pāris faktu, ar kuriem nu esmu nolēmis dalīties.

Šoreiz nebāršu Jūs par latviešu valodas kļūdiņām, bet pastāstīšu- kā ar pāris netīšām/tīšām darbībām var nokaitināt citus spokus un officiāli pats sev piešķirt medaļu - "ūberpubliskaiskaitinātājs".

P.S. (labots) Atbilde tiem, kuri domā, ka esmu tik naivs, lai ar profilu, kurš ir ik vien kā 8dienas vecs sauktu sevi par vienu no pirmajiem spokiem :)

Citāts no : http://www.spoki.lv/aktuali/5-kaitinosakas-kludas-lietojot/454207

"Šis raksts arī nav veidots tāpēc- lai nopelnītu plusus, kā redzat paši -šis mans profils ir pavisam svaigs, un mans mērķis noteikti nav krāt virtuālos cepumus vai kāpt slavas virsotnē ar šo profilu. . Patiesībā esmu ļoti pazīstams spoks, tomēr šo profilu izveidoju, lai Jūs izlasītu rakstu, nevis diskutētu par mani, kurš šo rakstu ir licis. Ok, neliela atkāpīte, piedodiet."



431 25 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Šķiet, pagaidām labākais raksts par šo tēmu. Par katru punktu atliek vien piekrist, tāpēc +10 no manis :)

35 3 atbildēt

Acīmredzot raksta autors pārpratis SatinPasauli komentāru, domājot, ka tas ticis attiecināts uz šo rakstu, kaut patiesībā domāts vispārīgi. Smieklīgi, strīds ne par ko :D

5 2 atbildēt

Labs raksts! :) 

2 0 atbildēt

Atstāji baigo intrigu, gribu zināt, kas tu par spoku īstenībā esi? emotion

2 0 atbildēt

Redzu raksta nosaukumā ''FML'' - Neklikšķinu. Redzu komiksa varoni - neklikšķinu, nekādu proble'mu, nekaitina, palieku neitrāla uz rakstiem. uz divdomīgiem vēl paskatos . Krāsains komentārs - tu klikšķināji lai redzētu rakstu vai komentāru!? ej mājās :D

3 1 atbildēt

kad ieraudzīju meitenes pirmajā bildē, man bija pilnīgi vienalga kas rakstā, es lieku plusu! :D bet arī par visu pārējo ļoti piekrītu... ;)

2 0 atbildēt

Kaads kursh zin par ko runaa..

1 0 atbildēt

"  Ja būsi gudrs, iemetīsi ēsmu vēlreiz.. Bet NEKAD, atkārtoju, NEKAD nelūzies zivīm lai tās ēd tavu ēsmu ! " emotion zelta vārdi!

2 1 atbildēt

Gluži manas domas - būtu vairāk cilvēku kas spēj novertēt kvalitatīvus rasktus - un man pilnigi vēmienu uzdzen plusu diedelētāji un cilvēki kas liekuļo pieminot 11.septembrus un citas katastrofas, tak skaidri zināms, ka šāda veida raksti top plusu pelnīšanai - man tas liekas diezgan nožēlpjami

2 1 atbildēt

diezgan vecs spoks esi. veselas 8 dienas emotion

2 1 atbildēt

Par nr. 5. - nu paldies, autor.

3 2 atbildēt

deam it! sāpīgi to atzīt, bet true true :/

1 0 atbildēt

Katrs saņem tik plusiņus cik liels ir viņa līmenis spokos emotion

0 0 atbildēt

nuuu, jaizlasīsiet manu " pirmo" šī profila rakstu, tad par manu vecumu jautājumu vairs nebūs :)

0 0 atbildēt

Raksts ir lielisks, par katru punktu piekrītu, bet..... tev ir 4 lvl, 18 komenti, 2 raksti un viena medaļa-esi pārliecināts, ka esi viens no pirmajiem spokiem...?

0 0 atbildēt

+ par raxtu, lai gan arī nav ne pirmais ne pēdējais tāds, tomēr viskvalitatīvākais , Iespējams tev šis ir kāds cits profils, bet izstāsti kā 8 dienas vecs spoks šeit var būt no pirmssākumiem?

Kaut kā tīri fiziski neiespējami :|

0 0 atbildēt

so fckin true!!!!!++++++++++++++++++++ emotion

0 0 atbildēt

Tas ka esi viens no pirmajiem spokiem bija domāts kā joks?

0 1 atbildēt

Pa visu piekrītu tikai pa tiem krāsainajiem burtiem gan nē, tas mani nerausta, dažreiz par pati ielieku kādu krāsu komentārā, neredzu neko tur tik kaitinošu ;) Bet katram sava gaume.

 

Par rakstu +++

0 1 atbildēt

Par pirmo punktu runājot,to vai raksts ir bijis vajag pārbaudīt pirms sāc drukāt savējo.

bet visam šajā rakstā ir taisnība ++

3 4 atbildēt