local-stats-pixel fb-conv-api

Titānu Cīņas: Atdzimšana!58

377 9

Ir pagājis ilgs laiks, kopš Dievi nokāpa uz Zemes, lai izcīnītu savu pēdējo kauju. Viss, kas no tās palicis ir blāvas atmiņas un pliekani nostāsti. Un jau atkal drūmums pārklāj zemi kā bieza, pelēka migla. Tagad, vairāk kā jelkad agrāk, pasaulei ir nepieciešami jauni varoņi. Ir pienācis laiks noskaidrot labākos no labākajiem. Ir pienācis laiks Titānu Cīņām.

Jūsu uzmanībai piedāvāju 15 dalībniekus, kuri ir sadalīti 5 komandās, kuras cīnīsies savā starpā publicējot lieliskus oriģinālrakstus.

1.komanda:

donorvo- Jacky kreisā roka(zināmu iemeslu dēļ atteicās no titula labā roka). Tautā labāk pazīstams ar savu bandu no pagalma.

Masaļskis- Dažiem pazīstams kā masaļinātors700. Pats stāsta, ka ir ieradies no nākotnes, lai uzvarētu Titānu Cīņās.

gangsteris- Kaujas laukā jūtas kā niere taukos. Iemācījies no galvas visas Godfather filmas.

2.komanda:

gurkjis- Rūdīts gaļēdājs. Saplosīs gabalos jebkuru pretinieku mazāk kā 0.37 sekundēs un pēc tam atkal saliks kopā divreiz ātrāk.

Pirāts- Ja katru rakstu varētu pārvērst naudā, viņš būtu nopelnījis vairāk nekā Šlesers ar Kalvītis nozaguši.

Thief- Baumo, ka viņam patīk meitenes. Plāno nozagt savu pretinieku rakstus, vēl pirms pretinieki tos ir uzrakstījuši.

3.komanda:

slida- Spēj nobanot jebkuru lietotāju, ar skatienu vien. Reiz izslēdza 7 būdīgus tēvaiņus, jo viņi "ne tā" paskatījās uz viņas Hektora glāzi.

podins55- Neļaus nevienam uzķēzīt sev uz galvas. Ļoti brutāls un nežēlīgs- labāk nestāties viņam ceļā.

AndOne- Taktiķis, sazvērestības teoriju piekritējs. Cīņā izmanto smadzenes nevis ieročus. Lepojas ar to, ka salika 2x2 kubika rubiku nepilnās 2 minūtēs.

4.komanda:

chesterfields- Mīļākā cigarešu marka- Marlboro. Savus pretiniekus uzveic ietinot tos miglā un uzrīdot saniknotus vēžus.

SharK- Daudzi man prasa, ko cilvēks ar tik maigu un labsirdīgu dvēseli dara tik nežēlīgā spēlē kā Titānu Cīņas? Ja uzvarēs, viņš savu balvu atdos Spoku Labdarības Organizācijai, kuras vienīgais loceklis pagaidām ir tikai viņš pats.

Grabonis- Lai sagatavotos Titānu Cīņām, viņš izveidoja speciālu treniņu programmu, kurā ietilpa peldēšana izlietnē, skriešana ap istabas stūri kā arī griešanās veļas mašīnā kopā ar ķieģeļiem un akmeņiem.

5.komanda:

Changals- Pārzin 8 dažādas cīņas mākslas. Visas iemācījies no ciema barveža Genādija. Specializējies tuvcīņā pret čiuļiem.(attaisnojošu apstākļu dēļ, spēlē nepiedalās)

RainbowBunny- Jau izdzirdot viņas vārdu vien, spokiem pārskrien šermuļi pār kauliem. Bieži vien cīņās izmanto aizliegtus ieročus- varavīksnes,puķītes un ponijus.

exe- Bīstams tipiņš, kurš nebaidās ne no kā. Šoka sadaļu apmeklē jau kopš 2 gadu vecuma un vēljoprojām domā, ka 18+ nozīmē "sākot no pusotra gadiņa".

Kristiish- Iespējams visbīstamākais spēles dalībnieks. Izmantoja Changali kā diversiju, lai pats varētu mierīgi gatavoties spēlei. Kad bija sagatavojies, novāca viņu no ceļa. Sīkumos labāk neiedziļināšos.

Spēles noteikumi:
Katrs no šiem dalībniekiem ir iemaksājis kopējā balvu fondā 1000 cepumus, kas kopā veido 15 000 cepumu, arī spoki piešķir 15 000 cepumus. Kopā balvu fondā ir 30 000 cepumu. Uzvarētāju komandā katrs saņem 10 000 cepumus!

Titānu Cīņas ilgs tieši vienu nedēļu, no 27.decembra līdz 3.janvārim. 27. decembrī plkst. 16:00 sadaļā "Titānu Cīņas" tiks publicēti katras komandas pirmo dalībnieku raksti. 29. decembrī katra otrā un 31. decembrī katra trešā dalībnieka raksti.

3. janvāri plkst. 16:00 tiks saskaitīti visu rakstu pozitīvie balsojumi un skatījumi, un pēc formulas (10*balsojumi+skatījumi) tiks noskaidrota uzvarētāju komanda.

Cīņas noteikumi:
Noteikumu nav, ir atļauts viss! Pacelt/izcelt rakstus, spamot draugos twiterot, reklamēt citos portālos vai citādi izcelt savus rakstus, lai iegūtu papildus unikālos skatījumus un pozitīvās balsis.


Paldies slidai par palīdzību spēles organizēšanā.

377 9 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

Kad es izaugšu liels, arī piedalīšos TC. Māte gan teica, ka vairs neaugšu :)

23 0 atbildēt

emotion 

19 2 atbildēt

superīgs apraksts, ideāla koncepcija :) a stone vienmēr pukst =)

13 0 atbildēt

Kas tur ar to 5. komandu???  :)))

13 2 atbildēt
exe avatarsexe

Nu ko lai saka, celsim augstāk nevis rokas, bet līmeni :P Veiksmi :))

8 1 atbildēt

Jūtu, zeme sāk rībēt.. VIŅI nāk... emotion

6 0 atbildēt

nu ko lai saka, lai uzvar labākais , spraiga cīņa , visi ir labi autori un būs interesanti palasīt TC rakstus :) gaidu ar nepacietību 

6 0 atbildēt
heh avatarsheh

Lai veicas ;)

5 0 atbildēt

Čiuļi...gandrīz no krēsla nokritu emotion

4 0 atbildēt

pagaišreiz raksti bija iznākuši LIELISKI :)  prieks būs jaunos apskatīt

4 0 atbildēt

Sākot skatīties komandas un vienā ieraugot Masaļski un donorovo šķita,ka jau sadalīts tā,lai ir Uzvarētaji un zaudētaji,bez reālas cīņas. Sāku skatīties talāk...Nā, ta vis nav! Par to arī Boneless uzslava.

3 0 atbildēt

Njā.. apraksts par mani iespārda emotion

2 0 atbildēt

Labs! :D +tev

2 0 atbildēt

:)

2 0 atbildēt

Gūd!

2 0 atbildēt

ir ok

2 0 atbildēt

Kādam ir pazīstams, kāds labs advokats, es vēlēšos pārstrīdēt rezūltātus mēneša laikā, jo manuprat Boneless ir piekukuļots...

2 0 atbildēt

Jāsāk štukot par ko lai raksta! :D

2 0 atbildēt

nu bus..xD

2 0 atbildēt

tā nav godīgi, es un mani iedomu draugi gribējām būt 6. komanda :/ :D

4 2 atbildēt
« 1  2  3 »