local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 20 iemesli, kāpēc vecāki ir kaitinoši.118

566 20


 

1.     1. Ja viņi no mums (bērniem) kaut ko vēlas, viņi to vienmēr panāk ar mums manipulējot. Piemēram, kad jābrauc uz laukiem pie vecmammas viņi mūs piespiedīs tur braukt spēlējoties ar mūsu sirdsapziņu, ka varbūt tā ir pēdējā reize, kad redzi savu omi, lai gan pārējās 364 dienas gadā viņa bez tevis spējusi iztikt labi.

2.       2.Viņu jubilejas vienmēr iekrīt darba dienās. Un viņi, protams, tās svin tad, kad skolā nākamajā dienā ir kontroldarbs un tev ir jāceļas septiņos no rīta, bet, kad četros liekas, ka esi beidzot aizmidzis kāds idiots blakusistabā ieslēdz kādu stulbu krievu dziesmu uz lielāko skaļumu, no kā mantas uz tava rakstāmgalda sāk drebēt.

3.       3.Citu cilvēku priekšā viņi izpauž stulbus faktus par tevi. Piemēram, to, ka lasot „Harija Potera” pēdējo daļu tu raudāji vai arī, ka tad, kad ārsts tev injicē zāles, arī tad tu raudi, jo tev ir paniskas bailes no adatām. Nu, aptuveni tādā stilā. :D

4.       4.Viņi stāstot kaut ko par tevi PĀRSPĪLĒ vismaz kādas 5 reizes. Piemēram, saka, ka esi ļoti labs dziedātājs ar spēcīgu balsi, lai gan patiesībā tikai ej korī un šķībi velc meldiņu, lai tikai mūzikas skolotājs ieliktu desmitnieku.

5.      5. Šis iemels ir ļoti apkaunojošs. Vecāki izrakņā tavu datoru, atrod stulbākās bildes ar tevi un ieliek sev draugos ar nosaukumu „Mana meitiņa iepozē” un to, protams, ierauga puse tavu klasesbiedru.

6.       6.Šis ir par mammām. Kad pienāk tīrīšanas diena viņas ir īpaši histēriskas un dusmīgas. Ja tu 5 sekunžu laikā neizdari to, ko viņa tev liek darīt tu automātiski esi nepateicīgs, alkatīgs, egoistisks, slinks, ļauns cilvēks. Un tam vēl parasti seko piezīme: „Kas tevi tādu nekārtīgu precēs?”

7.       7.Šis drīzāk attiecas uz meitenēm, bet varbūt arī uz zēniem. Tas ir tad, kad māte saka :„Kāpēc tu nevelc savu rūtaino kreklu?” Tas pats ir par kurpēm un biksēm, par balto, nesmuko, dīvaino somu, kas tev ir jau 5 gadus. Vienā vārdā – kaitinoši.

8.       8.Vecāki tavu draugu priekšā VIENMĒR izrādās. Tas parasti izpaužas ar „krutu” krievu vārdu izmantošanu, šķību dziedāšanu vai arī prieka deja ar tavu kaķi.

9.       9.Iepirkšanās ir murgs, vārda murgs vistiešākajā nozīmē. Parasti tas beidzas ar to, ka pēc tam, kad tēvs pateicis par jaku, ko tu sen esi gribējis, ka jaka ir sūds un ka tādu nekad nepirks, tu sapūties izej no veikala un gaidi, kad tavi vecāki iznāks ārā un nolasīs morāli par to, ka tu viņus nenovērtē.

10.  10.Kad mamma ar tēti sastrīdas tu esi viņu ziņnesis. Tu nodod to,  kas viņiem abiem sakāms. Un kad tu pajautā, piemēram, tētim, vai vari sestdien braukt uz Rīgu atbilde ir prasi mammai, bet tieši tas pats sakāms ir arī mammai.

11.   11.Viņi ar tevi pārāk daudz lepojas. Tik ļoti, ka tavus  4. klases zīmējumus parāda visiem ciemiņiem, kas pie tevis nāk un saka, ka esi baigais mākslinieks, lai gan mākslas skolā esi mācījies vienu gadu.

12.   12.Visa mūzika, ko tu klausies automātiski ir sūds. It kā. Bet nez kāpēc tā nonāk vecāku mūzikas diskos un tad viņi stulbi kratoties ienāk tavā istabā un dzied līdzi vienai no tavām dziesmām.

13.   13.Viņus nez kāpēc interesē angļu valoda. Kādā jaukā rītā viņi var tev jautāt:”Ko nozīmē vat iz lov, dount hert mī beib?” Kad viņi to no tevis jau ir izspieduši, tad viņi staigā pa māju un runā frāzes angļu valodā, ko paši zina.

14.   14.Kaitinoša lieta ir arī tā, ka kādā jaukā sestdienā tu no rīta guli un tava mamma ienāk istabā un čubinās pa skapi, un tad kad tu pamosties viņa saka: ”Guli, guli”, bet tu, protams, aizmigt tāpat vairs nevari.

15.   15.Viņu ģērbšanās stils ir drausmīgs gandrīz vienmēr. Tēvs var saplēst bikses un pēc tam staigā visu dienu, sakot, ka izskatās šausmīgi seksīgi.

16.   16.Vecāki NEKAD nekaunās tavu draugu priekšā, ja runā tieši par tēviem, tad manējais var atvērt durvis arī tikai uzvilcis apenes un izgāzis uz āru savu apaļo vēderiņu.

17.   17.Elektrības taupīšana ir šausmīga lieta. Kad tu vienreiz esi aizmirsis izslēgt istabā gaismu tu, protams, neproti novērtēt naudu, esi nepateicīgs, neuzmanīgs un nekārtīgs.

18.   18.Viņiem ļoti patīk bļaustīties. Tā vietā, lai vienkārši pajautātu tev, lai tu nomazgā traukus, viņi dauzot kājas ienāk tavā istabā un spalgā, griezīgā balsī sāk lekciju, ka 16 gadīgam bērnam pašam jāprot nomazgāt trauki un tas turpinās ar klasiku, ka esi slinks, nepateicīgs cūka.

19.   19.Viņiem patīk arī tevi kaitināt ar stulbiem jautājumiem par puišiem, jā, par puišiem, jo es tā kā esmu meitene. Ejot uz draudzenes dzimšanas dienu, klasisks jautājums ir vai tur būs arī puiši, un kad tad es puisi mājās vedīšot.

20.   20.Un topu noslēdz nekas cits kā vecāku jaunība. Tas parasti sākas ar frāzi: „Manā jaunībā, mēs to un šito bla bla bla.................”. Vienmēr viņi stāstā, kā lavījās ārā pa balkonu uz diseni  un to, kā dzēra ar aliņu un to, cik stilīgi bija, bet tajā pašā laikā aizliedz trijos naktī mums skatīties TV.

 

Tas arī viss. J

566 20 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

18.Viņiem ļoti patīk bļaustīties. Tā vietā, lai vienkārši pajautātu tev, lai tu nomazgā traukus (...)  Ja tu ieklausītos vecākos, saprastu, ka tas tev tiek prasīts jau 10x, 11x- mērs pilns Taisnība jau rakstā ir, bet ja negrimi mazgāt traukus, klausīties lekcijas īre pats sev mitekli, pelni naudu iztikai, nemazgā traukus līdz savai pēdējai stundai utt... =)  Karoče 14 gadnieki ieliks plusu, jo vecāki tjipa ir ''teroristi'' =)  

8 0 atbildēt

4.Viņi stāstot kaut ko par tevi PĀRSPĪLĒ vismaz kādas 5 reizes. Piemēram, saka, ka esi ļoti labs... Man tieši pretēji, pārspīlē, ka esmu slinkākais cilvēks pasaulē un, protams, neviens mani neprecēs.emotion

5 0 atbildēt

bērnišķīgi teksti

4 0 atbildēt

Varu derēt, ka šo rakstu rakstīja (un komentāros piekrīt) mazgadīgais, kas nesaprot, ka vecāki arī ir cilvēki un ka Tu viņus kaitini vēl vairāk, kā spēj iedomāties, tikai viņi to Tev nekad neteiks.. novērtē, to, ka viņi Tev ir, lai arī kaitinoši.

3 0 atbildēt

 liekas, ka precīzi par maniem vecākiem. : DDDD 

3 0 atbildēt

nu manējie uz mata tādi paši!

3 0 atbildēt

Daži atbilst, bet ne visi :D

3 0 atbildēt

Tā kā man tikai mamma, vienīgā lieta no šī visa ir par tincināšanu par puišiem. Palasot šo visu un komentus, ka daudziem tā jādzīvo, - mana mamma ir baigi forša!!! :sirdspuksti:

2 0 atbildēt

labākais raksts,ko pēdējā laikā esmu lasījusi. ;]]]

2 0 atbildēt

omg TIK patiesi. radās sajūta, ka apraksti manus senčus emotion

2 0 atbildēt

Labi apzinaties ka neesmu vieniigais emotion

2 0 atbildēt

totally true! emotion

2 0 atbildēt
dea avatarsdea

Ir tā :D

2 0 atbildēt

Pinīgi visi man sakrīt,labs raksts:)

1 0 atbildēt

puse ir pareiza pārējais gan neliekas īsti, bet diezgan labs raksts

1 0 atbildēt

Katru punktu lasot atceros kādu momentu no savas dzīves :D

1 0 atbildēt

Ir, ir tā. emotion

1 0 atbildēt

sasdīts, mani vecāki atbilst gan dažiem punktiem. ;D Bet tā ir normāli. :)

19.Viņiem patīk arī tevi kaitināt ar stulbiem jautājumiem par puišiem, jā, par puišiem, jo es tā kā esmu meitene. Ejot uz draudzenes dzimšanas dienu, klasisks jautājums ir vai tur būs arī puiši, un kad tad es puisi mājās vedīšot.

20.   20.Un topu noslēdz nekas cits kā vecāku jaunība. Tas parasti sākas ar frāzi: „Manā jaunībā, mēs to un šito bla bla bla.................”. Vienmēr viņi stāstā, kā lavījās ārā pa balkonu uz diseni  un to, kā dzēra ar aliņu un to, cik stilīgi bija, bet tajā pašā laikā aizliedz trijos naktī mums skatīties TV.

šie abi uz visiem 100% :D

1 0 atbildēt

Ew! Tavi vecāki ir trakāki par manējiem! Nevar būt!

Man 1reiz -

-Mam, es varu iet uz N.... ballīti pa nakti?

-Jā!

-Bet tur būs dzerstīšanās!

-Nekas tev jāiet!

-Ai es tomēr negribu!

-Ej, tik ej!

Normālākā mamma tss.

1 0 atbildēt

Tu esi uzrakstījis tieši par maniem vecākiem. ++ emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »