local-stats-pixel fb-conv-api

SOPA, nāves nesējs inetrnetam !53

819 5

Es nezinu, bet man tas viss nepatīk emotion

819 5 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Kaut tai SOPAi un PIPAi nekas neizdotos :)

133 0 atbildēt

SOPA ir atcelta, nav ko vairs uztraukties :)

 http://mashable.com/2012/01/20/sopa-is-dead-timeline-january-blackout/

53 6 atbildēt

Būs kaŗtīgs PSRS, ieraksti kaut ko netā ne tā, nakošajā rīta atbrauc tevi nošauj :D 

42 1 atbildēt
29 3 atbildēt

Spkos izķers rakstu zagļusemotion

29 3 atbildēt

SOPA nogāza no kātiem Megaupload... Anonymus atbildēja ar FBI, WHITE HOUSE, DEPARTMENT OF JUSTISE un daudzu citu saitu nogāšanu... Domāju, ka tas nospēlēja lielu lomu SOPAs neapstiprināšanā. Paldies Anonymus!

21 0 atbildēt

Sopu uz elli. Kā bez torrentiem un iztikšu? ;D

19 1 atbildēt

Laikam lielvalstis satrauc tas, ka mediji uzrok arvien nepatīkamāku informāciju par lielvalstīm un grib cenzēt vai pat liegt iespēju publicēt informāciju, kas viņiem ir neizdevīga. Beigu beigās sanāktu cenzūra kā padomju laikos. Tas mans subjektīvais viedoklis, bet domāju, ka tas viņiem neizdosies, jo tam sekotu globāli masu protesti. Bet par to pirātismu liegšanu - neatbalstu. Jo viņi jau sagrābuši pietiekami naudu. Neko negatīvu nesaskatu, ka lejupielādē filmu vai dziesmu. Ja neapmierina kvalitāte, tad pērc orģinālo kopiju.    Sacēla tikai nevajadzīgu traci. 

13 0 atbildēt

jau megaupload nobloķēja

12 1 atbildēt

ŽOPA. 

nekā tur vairāk nav.

10 1 atbildēt

Ja tas izdosies, būs tik lieli protesti, ticiet man, iespējams, līdzīga demolēšana, kā nesen Anglijā. Sekas būs lielas.

8 0 atbildēt

Lai sūkā krancīti, mana dzīwe, mans internets emotion

8 0 atbildēt

ASV izmaina veselības aprūpi - visi pačīkstēja, ātri norima. Izmaina izglītības sistēmu - visi pačīkstēja, daži protesti, ātri norima.

But dont you f-ing dare touch the internet! :D

7 0 atbildēt

cerams, ka redtubi atstās.

8 1 atbildēt

Viss jau labi izklāstīts, taču īstais mērķis ir šie draudi un naudas izspiešana, un vara. Jā, esmu dzirdējis, ka SOPA ir atcelts, taču esmu dzirdējis arī to, ka tā izskatīšana ir pārcelta no 21. decembra uz 24. janvāri un īsti nezinu kas notiek, taču esmu pārliecināts, ka šo aktu (SOPA un PIPA) mērķis ir interneta gigantisko kompāniju kontrolēšana. Ar šī akta spējām, amerikas valdība varēs diezgan viegli manipulēt ar šīm gigantiskajām kompānijām (Google, Youtube... u.t.t) un draudot tās slēgt, centīsies izspiest miljardu lielus kukuļus.

Zinu, ka daļa tam nepiekritīs, jo tā ir tikai viena puse... Šeit figurē arī tas, ka ASV valdība vēlas kļūt par  "Kings of the Internet", jo aiz vien smagāk sāk just, ka Ķīna kontrolē visu pasaules ekanomiku un, tātad, kļuvuši par "pasaules valdniekiem" un ASV rokās vairs nav nekādu trumpju. 

7 0 atbildēt

es zinu šito jo 19 janvari to redzēju vienā majas lapā tikai aizmirsu kurā protams tur bija rakstīts PIPA SOPA how about nopa? isti nesapratu par ko gaja runa bet tagad zinu ...

6 0 atbildēt

sopa smird

5 0 atbildēt

STOP SOPA

5 0 atbildēt

PIPA SOPA - hujnja, zopa :D

4 0 atbildēt

jā, atkal kādam tas ir izdevīgi kā jau parasti :)

2 0 atbildēt