local-stats-pixel fb-conv-api

Realitāte šodien.138

503 20

http://www.spoki.lv/aktuali/Realitate-sodien-2-Dala/334308 ///NOTEIKTI IZLASIET ARĪ 2. DAĻU!!!

http://www.spoki.lv/aktuali/Cik-jums-vel-pieradijumus-vajag/278749 ŠIS ARĪ PAR TĒMU

Viss ,ko es turpmāk rakstīšu ir mans personiskais viedoklis ar reāliem faktiem , ko jūs paši varat pārbaudīt ....

.. tā ir vairāku gadu laikā iegūta informācija no ļoti daudziem avotiem. Un es zinu ,ka pietiek šeit cilvēku ,kam ir tik liela ticība sistēmai ,ka viņi ir pat gatavi pievērt acis uz melnajiem projektiem un uz acīmredzamām lietām ,kas notiek pasaulē. Tiešam katru otro dienu ir kāds signāls ,kas man liek miljono reizi pārliecināties par to. Tapēc es jau esmu noskaņojies ,ka šis raksts varētu būt daudzu mīnusu upuris :D Zinu ,ka daudzi nav gatavi dzirdēt šo informāciju... bet esiet pieauguši un izmeklējiet šo informāciju pirms kritizējat ,vai noraidat to! Palasat kautvai Wikileaks Tvnet.lv un padomājiet kapēc Asanžš ir vēl dzīvs! Tapēc ,ka viņam ir oficiāli pierādījumi par šo visu! Saprotu ,ka tikai tad kad jūs ar savām acīm redzēsiet to visu... tikai tad jūs spēsiet pilnībā noticēt notiekošajam.... bet tie ,kas novērtē manu darbu ... ielieciet +.

Ir jāskatās patiesībai acīs - visa mūsdienu pasaule arvien ātrāk un ātrāk iet uz galu. Varētu šķist ,ka tā dabā vienkārši ir iekārtots un mēs neko nevaram darīt.... tā varētu šķist. Bet labi informēti un kritiski domājoši cilvēki ,jau sen ir sapratuši ,ka kautkas ar šo pasauli tomēr nav kārtībā.... ASV katru dienu patērē pusi no visas degvielas , kamēr liela daļa pasaules iztiek ar 2 dolāriem dienā. Dažviet pat mazāk. Liela daļa pasaules dzīvo badā un viss tiek pasniegts tā , lai liktos , ka mēs daram visu iespējamo ,bet ar to nepietiek....

Esmu redzējis šeit ļoti daudz rakstus , gan par illuminati ,gan pasaules galu un citām problēmām pasaulē ,kam vajadzētu mūs ietekmēt .... bet tie visi ir ļoti virspusēji un lielā daļā gadījumu autors pats nesaprot par ko runā. Illuminati (apgaismotie) tiešām eksistē ... tā ir globāla apvienība ,kas sastāv no pasaulē ietekmīgākajiem cilvēkiem svarīgākajās nozarēs - zinātnē , finansēs , mēdijos , reliģijā, militārajā un ,protams, politikā. Viņi strādā no "aisberga" neredzamās daļas ... nekad neparādās TV , reti par viņiem kautko dzirdam ,bet tieši viņi ir tie ,kas mūsu dzīves ietekmē visvairāk. Visi šie līderi ir stratēģiski izvietoti par pasauli tā ,ka katram ir savs reģions savā nozarē .. tādā veidā viņi kopā var kontrolēt visu pasauli ... kontrolējot svarigākos punktus ekonomikā , politikā , militārajā , reliģijā u.c. Viņi to dara jau simtiem gadu... un vienmēr ir veiksmīgi to slēpuši. Jo mēdiji ,kas pieder illuminati nekad neteiks populācijai to ko viņi nedrīkst zināt. Tā vietā viņi atradīs daudz citu "svarīgu" informāciju. Visi illuminati pārstāvji ir brīvie sātanisti (free masons). Illuminati var tikai piedzimt , tajā nevar pieteikties. Precēties un vairoties arī ir atļauts tikai savā starpā. Viņi ir apmēram 500,000 jeb nedaudz zem 1% pasaules populācijas.(protams dažāda līmeņa... zemākie nekad neuzzinās augstāko plānus un ambīcijas) Brīvajiem sātanistiem ir daudz līmeņu (33 laikam) ,bet pastāv arī 13 (illuminati degrees) par ko nemēdz runāt un ir pieņemts ,ka tādi neeksistē. Jau no agras bērnības viņi dzīvo dubultdzīvi.Viņi tiek speciāli apmācīti dažādās jomās. Pa dienu viņi ir parasti cilvēki ... skolēni iet uz skolu , pieaugušie uz darbu.... vakarā viņi mainās uz visiem 180 grādiem.. kļūst par auksiem , ciniskiem , tiešām pretīgiem cilvēkiem ,kas nekādā ziņā neciena un neuztver nopietni parasto populāciju. Bieži notiek slepenas tikšanās ,kas tiek rūpīgi slēptas. Augstākie tiekās ziem nosaukuma The Bilderberg group un The council of foreighn relations. Viņi mūs dēvē par aitcilvēkiem (sheople). Kas ticēs visam ,ko saka un darīs visu ,ko liek.

1913. gadā atvērās federālā rezerve (The Federal Reserve bank , jeb FED) otra ASV nacionālā banka ,kam ir tiesības printēt naudu valsts apgādei. Visiem tolaik teica ,ka tas ir nepieciešams ekonomiskai stabilitātei ... kautgan mērķis ir tieši pretējais. Saprotiet... neviena banka pasaulē nedod naudu tāpat vien. Pat valdībai nē. Tapēc šī nauda tiek aizdota... lai pēctam tiktu atdota ar procentiem. Bet tas nav iespējams ,jo visa nauda nāk no rezerves. Tapēc parāds neizbēgami paliek lielāks visulaiku. ASV redzamais "aktuālais" parāds šobrīd ir jau 14 triljoni. To visi zin... taimskvērā ir pat pulkstens "Nacional debt clock" kas pieaug katru sekundi par vairākiem simtiem dolāru. Kā jau teicu tas ir tikai tas parāds ,ko asv ir parādā paši sev :D Pieskaitiet vēl klāt parādu Ķīnai ,kas jau ir vairāki desmiti triljonu. Patiesībā ir labs veids kā pierādīt ,ka šis parāds nav atdodams ... 2006. gadā ASV parāds bija jau 53,8 triljoni USD ... tajā pašā gadā PASAULES IKP bija 53,6 triljoni ASV USD. Tātad visai pasaulei būtu jāstrādā gadu bez ienākumiem ,lai atdotu šo parādu (bišku pietrūktu pat) Tik daudz naudas.... un tas viss dēļ federālās rezerves. Parasti valsts valūtai ir segums ... zelts vai sudrabs. Arī baksim bija... līdz 70to vidum ,kad Niksons pateica... ka vairs nevajag un ,lai mēs neuztraucamies par inflāciju un pārmērīgu printēšanu... viss būšot kārtībā.... lai nosegtu 1 dolāru 1913. gadā , šodien vajadzētu ~23 dolārus. Tā ir 94% devaluācija kopš atvērās fed. Un kāds tam visam sakars ar mums..... visas pasaules valūtas tiek pielīdzinātas USD ... jau sen... tapēc jau viņiem "atļāva" noņemt zelta segumu... tās ,kas nav zem dolāra ir zem eiro , kas pats par sevi ir zem dolāra. Ja sabruks dolārs , sabruks visas valūtas..... globāla depresija.

Tātad kāds ir viņu plāns. New World order. Jaunā pasaules kārtība , kas jau ir aiz stūra. Tiešām ,spoki. Šoreiz sūdi lieli. Pasaules komunisms... tajā iekļauta ikviena valsts uz šīs pasaules. Par to rūpējas tādas organizācijas kā APVIENOTO nāciju organizācija.... Eiropas SAVIENĪBA ... Ziemeļamerikas SAVIENĪBA , Āzijas savienība (Video zemāk) un NATO. New world order... ir baiss skats... visi cilvēki ,kas būs vēl dzīvi , dzīvo milzīgās megapilsētās ,kuras ir savienotas ar milzīgiem lielceļiem. Ceļošana un informācija ir strikti ierobežota. (Kā vecajos ,labajos padomju laikos) Pasaules vara ir neapstrīdama, jo nav ,kas apstrīd ... tiklīdz viņiem tas izdosies ,tas ir uz visiem laikiem!!! Visi uz šīs pasaules ir sačipoti ar RFID čipiem (Radio frequency tracking device) uz šiem čipiem ir nauda , vadītāja apliecība , pase , medicīniskā vēsture, dzimšanas apliecība u.c svarīgi dokumenti. Respektīvi bez tiem nekādīgi. Protams , tu tiec mūžīgi izsekots ar gps palīdzību un viņi redz ko tu pērc , kad tu pērc un cik tu pērc.... PILNĪGA KONTROLE... tā laikam ir lielākā viņu ambīcija. Jau šodien daudzi cilvēki pasaulē ir piekrituši tikt sačipotiem , jo valdība manipulējusi ar viņiem dziedot veco dziesmu ,kā pēc 9/11 ... jūsu drošībai .... lai atšķirtu no nedrošiem cilvēkiem utt. varat iedomāties. Pat jaunajās EU un ASV pasēs ir agra šī čipa versija. Paskataties ,ja ir pie rokas kkur! NWO ,protams, ir viena valūta ... visdrīzāk elektroniska , viena valoda ... angļu un viena reliģija ,kas visdrīzāk būs saistīta ar citplanētiešiem ,ko viņi pielūdz. (Annunaki).

Tātad ,ko mēs varam sagaidīt turpmākajos gados.... nu 3. pasaules karš jau ir sācies, tas nekas ,ka tas vēl nekādīgi mūs neietekmē... tas sākās ,kad Ziemeļkorejas armija nogalināja 4 cilvēkus Dienvidkorejā... kkad novembrī 10. gada. Tuvākais ,laikam būs globālā depresija un krīze , ko viņi paši radīs izmantojot fed. Tiks pieprasīta nauda , ko ASV valdība ir parādā rezervei. Kad naudu nevarēs atdot ... tiks savākti īpašumi no asv iedzīvotājiem... jo ne velti uz parāda pulksteņa ir iedaļa "Your cut". Viss atkal piederēs valstij... pirmais ,kas jāpanāk veidojot komunismu. Varbūt Eiropā gluži tā nebūs.... bet mēs jebkurā gadījumā piedzīvosim tādu krīzi ,kāda mums pat ļaunākajos murgos nav rādijusies. Tā ir daļa no plāna.... tādā veidā tiks "sabrucināts" dolārs un pati sistēma pamatā. Kad sabruks dolārs sāksies īstie sūdi.... valstis viena pēc otras bankrotēs ... jo daudzām ir rezerves dolāros ,vai eiro.Un vēl dažas ir parādā milzīgas summas EU , ASV un citām lielvarām. (arī Latvija) Bezdarbs sasniegs nebijušus apmērus... bads... slimības. Tādi būs collar piwon technique rezultāti ... šīs tehnikas sauklis varētu būt.... ja tu gribi panākt sistēmas un populācijas krasu maiņu ... tu to nedari ar karaspēku vai ar draudiem.... tu no sākuma sabrucini veco sistēmu ,lai tā varētu "restartēties" .. pēctam sūti iekšā militāristus ,lai noteiktu "jauno kārtību". Ticiet ,vai nē ... tas viss tagad notiek... asv turpina dzīvot tā itkā parāda un problēmu nebūtu ... gāžot savā ekonomijā iekšā 3miljardus katru dienu , galvenais ,ka lielākā daļa turpina "gulēt" un var tikt mierīgi pabeigt pēdējās šī ļaunā un sarežģītā plāna daļas. Arvien biežāk tiek dzirdēts par to ,ka ASV tiks ieviests Marshal law (komandantstunda) ... tiek vesti no Irākas karavīri mājās uz dažādām pilsētām "misijās" .... "drošībai" .... neklausaties viņos vienreiz uz padomājiet ar prātu kas notiek! ASV un Lielbritānijas iedzīvotāji jau sākti dalīt grupās. Sarkanie ... Zilie (lol) ... un dzeltenie.... sarkanie ir nwo ienaidnieku līderi... cilvēki ,kas aktīvi parāda savu pretestību un naidu pret illuminati... izplata informāciju. Šie cilvēki tiks pamodināti 4os no rīta ,aizvesti uz kādu no nometnēm (vairāki simti) ,kas paredzētas "imigrācijas kontrolei"... un tiks vnk nošauti... tas notiks neilgi pirms komandantstundas ieviešanas. Zilie ir sarkano sekotāji.... tie zin par valdības plāniem... daži izplata šo informāciju... un cenšas pamodināt pasauli (Jā .... es esmu zilais emotion ) šie arī ir ienaidnieki un tiks nogalināti nometnēs masveidā. Dzeltenie... nezin ,vai negrib zināt par notiekošo ... viņi netiek uzskatīti par ienaidniekiem un tiks pārmācīti ar dažādām prāta manipulācijas tehnikām ... daudzi nepārdzīvos šo procesu. Kad karš būs pieņēmies spēkā... globālā populācija ,jau būs pietiekami vāja ,lai varētu sākt depopulācijas procesu. Jā ...aizmirsu pieminēt.... mēs esam par daudz... kādus 5,5 miljardus par daudz... tapēc viņi darīs visu iespējamo ,lai paretinātu mūsu skaitļus. Patiesībā jau dara... gaisā regulāri tiek izsmidzinās bārijs... viela ,kas nav indīga... bet ilgtermiņā novājina mūsu imunitāti... tāpat kā ģenētiski modificēta pārtika.... ko asv mums tik ļoti cenšas uzspiest... pat draudot ar karu valstīm ,kas neēdīs viņu indi. (Linku iemetīšu zemāk) Un tas viss ir vajadzīgs ,lai mēs vieglāk paņemtu slimības ,kas tiks palaistas visapkārt pasaulei.... cūku mēris ir pirmā no tām. Protams ,arī dabas katastrofas ,ko viņi paši radīs ar HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) palīdzību... kas atrodas Aļaskā... labs piemērs HAARP - "Katrina" un zemestrīce Haiti.... pirms kkā tāda redzēsim debesīs jocīgu zilu gaismu. Un ko viņi? Viņiem ir sabūvēti bunkuri ... kgan grūti nosaukt tos tā ... tās ir futūristiskas pazemes pilsētas visapkārt pasaulei... savstarpēji savienotas. Lielākā no tām ir zem Denveras lidostas.... gandrīz 100km/m2 platībā... visas šīs pilsētas ir savienotas.... ar trubu vilcieniem ,kas spēj ceļot ar mach 2 (2000km/h) ... tehnoloģijā viņi par mums var teikt ņirgājas ,jo paši ir ~40 gadus mums priekšā ... ar lāzerurbjiem ,kas spēj izurbt 7km tuneļa dienā... un šos slepenos projektus viņi jau īsteno no 40ajiem... tapēc jau vajag tos nenormālos triljonus militārajai nozarei... citplanētiešu tehnoloģiju kopēšana nav lēta!

Gribu vēl piebilst , ka viņi ir pārrakstījuši visu mūsu vēsturi.... un slēpj dažas svarīgas nianses... cilvēces agrīnajos posmos (maijiem , actekiem , šumeriem) ļoti palīdzēja citplanētu būtnes. Gan labas ,gan sliktas... labās mūs mācija (Paleidieši) ... sliktās izmantoja dažādiem eksperimentiem un verdzībai (Anunnaki ; Greys) Vēl šodien mūsu planētai apkārt ir tūkstošiem kuģu.... un kopā novēro 18 dažādas rases! (es zinu ,kā tas izklausās) lielākā dala mēģina mūs atbrīvot!... pastāv iespēja ,ka illuminati ar dažu rasu palīdzību grib uztaisīt feiku pasaules galu... sakot ,ka vienīgā iespēja mums izglābties ir kāpjot cilvēku "draugu" kuģos... tie ,kas iekāps .. drīz sapratīs ,ka nevajadzēja!

Ja kādu paķēra šis raksts.... noskataties filmas: Zeitgeist 1;2 .... Wake up call ; Asoteric agenda...un izlasiet grāmatas "Sfinksa sindroms" un "Aizliegtā vēsture" tad bildei vajadzētu kļūt skaidrākai!!

http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

www.itanimulli.com šis ir interisants fakts (illuminati no otra gala! neraadaas kaa saits pat! lol)

http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/361831-asanzs_draud_mediju_magnatam_merdokam

http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/360337-wikileaks_asv_un_vacija_veido_spiegosanas_satelitu_tiklu

http://www.financenet.lv/zinas/132956-asv_neatkapjas_no_planiem_eiropa_iepludinat_genetiski_modificeto_partiku

http://www.financenet.lv/zinas/128604-es_noteiktie_ierobezojumi_genetiski_modificetiem_partikas_produktiem_var_radit_tirdzniecibas_karu_ar_asv

http://www.prisonplanet.com/

http://www.stansberryresearch.com/pro/1011PSIENDVD/PPSILC32/PR ŠAJĀ NOTEIKTI IEEJIET!!!

Video : 1. dzejolis par illuminati

2. Kā darbojas FED (ļoti labi izskaidrots)

3. Pēdējās plāna daļas

4. RFID reklāma asv!!!

5, Bušs seniors visu ļoti labi pasaka!











503 20 138 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 138

0/2000

Autor, esi pacenties veidojot šo rakstu - malacis, patīkami, ka ir pievienotas arī atsauces. Taču vēlos piebilst, ka sazvērestība ir laba lieta tikmēr, kamēr tā nepāraug fanātismā. Patiesība vienmēr ir bijusi zalta vidusceļš - jā ir Ilumināti, taču viņi vienbalsīgi neko nevar izlemt, jo nav vienīgi, kas grib turēt varu savās rokās. Ja pasaulē tik tiešām būtu viena vareno organizācija, tad nevis Padomju savienība būtu sabrukusi, bet gan Rietumu kapitālisms.

17 1 atbildēt

ļoti reti lasu lielus, gara satura rakstus, šoreiz nenožēloju,ka izlasīju!

Interesanti :)

11 0 atbildēt

mega plus tev emotion

7 0 atbildēt

Pa skaisto. Tā ir realitāte. Liels +

6 0 atbildēt

loti labs raksts ! cepums no manis! Es pats ticu illuminati un zinu ka ta ari bus!

6 0 atbildēt

tu esi pelnījis plusu par darbu, bet neceri, ka lasīšu to visu! :D

4 0 atbildēt

Liels, liels tev paldies, ka tiešām pacenties un ievietoji šo raksu, daudzko jau zināju bet vēl vairāk uzzināju... liekat visi plusus, jo vairāk cilvēki izlasīs, jo labāk.

4 1 atbildēt

daļa ir pareiza, bet nu visam gan es neticu !

bet nu laiks jaw rādis, noliegt jaw tevi nevar, jo es nebrinītos, ja tā būtu tīra patiesība

3 0 atbildēt

www.aisbergs.lv  Vēl ļoti daudz info par šo visu, tikai latviešu valodā! :)

2 0 atbildēt

vecais viens no labākajiem faktiem ko esmu lasīji liels paldies bet ceru ka šie fakti ir patiesi :)

2 0 atbildēt

cilveekus var iedaliit trijaas grupaas 10% ir domaajoshie, 20% ir bik domaajoshi, bet ietekmeejami, un paareejie ir nedomaajoshie. un te neiet runa par speeju atrisinaat matemaatikas uzdevumu vai ko taadu.

2 0 atbildēt

Ļoti patika raksts, lasīju ar interesi :)

2 0 atbildēt

Viena lieta gan man patika. ķipa ja ASV tiks paprasīts atpakaļ parāds, kuru it kā viņi nevar atmaksāt, tu apgalvo, ka valsts bankrotēs un sāksies tā tava saucamā krīze. Bet kā tu domā, tās pašas valstis visapkārt pasaulei nav ieinteresētas, lai ASV nekristu? Ar to es domāju vai neesi padomājis, ka ASV varēs naudu aizņemties citur? Pieļauju domu, ka tu teiksi, ka illuminati ir visur un viņi darīs visu, lai vasts kristu, bet tas ko es domāju ir, ka tās lietiņas nenotiks tik viegli. Tā pat kā tagad tu (atļaušos nosaukt par "apgaismoto") apgaismo mūs un esi viens no tiem, kas lietas pamana ātrāk, tad tu domā, ka kad sāksies viss lielais šurumburums tādi kā "apgaismotie" un cilvēki, kas zina kas kā notiek nesāks rīkoties? Pieļauju, ka vēsi varētu sākties kariņš, kurā nebūs uzvarētāju.

1 0 atbildēt

protams ir kam piekritu un kam ne bet visa visumaa es TAM TICU! padomajiet- jauno amerikas veestniecibu pusgadu buuveeja tikai DZILUMA. KKAS NOTEIKTI NOTIEK. un ne tas patikamakais. bet es ari nesmu skeptisks pret to- iespejams ta bus labak. varbut tiek uzsakta jauna pasaules kartiba uzsakot speeli citaa liimenii, proti, nevis valstis sacensas pasaulee. bet muusu planeeta visumaa.... bez barbariskaam metoodeem kaa to panaakt neiztikt, taadel jaadara klusi,  ne jau meerkis ir izniicinaat cilveci vai planeetu.

1 0 atbildēt

nujaaa es pats esmu no illuminati

un tu visu , kas notiek zini labaak nekaa es!

+++++

1 0 atbildēt

+ youtubā ir 3 daļīgs viedo kas kopumā ir 2ar pus h garš par vēsturi to cik daudz tiek noklusēts , Piemēram maijiem vai actekiem (neatceros kuriem) ir 10 planētas kas ideāli atbilst  mūsu saules sistēmas objektiem 1:10 mēogā noskateieš šitā video sēriju http://www.youtube.com/watch?v=2mHe211mLV0&playnext=1&list=PL04554203B8D7415C interesanti...

1 0 atbildēt

Pameklējiet youtubā FEMA camps un Red, Blue , Yellow lists 

1 0 atbildēt

Pirmo reizi redzu, ka kāds tik nopietni uzskata 60 kg pacelšanu par kaut ko Čaka Norrisa vai kaut vai viduvēja cilvēka cienīgu xDDDDD

1 0 atbildēt

Varēji bišķi skaidrāk..nu +

1 0 atbildēt

Raksts labs, bet uzrakstīts tā, ka grūti izsekot.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »