local-stats-pixel fb-conv-api

Piramīdu noslēpumi. [2012]69

299 5

Šodien apspriedu tēmu par 2012.gadu... Un tad nu sāku aizdomāties, un sāku meklēt dažādu informāciju par mūsu prātiem netveramām lietām! Un nonākdams pie dažnedažādiem secinājumiem, pacentīšos apkopot domas un padiskutēt ar jums, spokotāji :)
Jebkurš mīts rodas uz patiesības pamata, tāpat kā 2012 gada pasaules gals... Sakarā ar šo gadu, zinātnieki un citi ar zinātni saistīti cilvēki, arvien vairāk cenšas atrast iemeslus, kādēļ tieši 2012 gads pasludināts par planētas Zeme pēdējo riņķošanas gadu.
Domādams arvien vairāk un vairāk, meklēdams pasaules gala cēloņu iemeslus internetā, visbiežāk lasīju teikumus par to, kā mūs apciemos citplanētieši un kā Maiji veidojuši savu kalendāru... šīs bija populārākās versijas!
Sākumā izlasot vārdu citplanētieši, noteikti jums daudziem liksies smieklīgi, un ka tās ir pilnīgas muļķības, taču palasot vairāk informācijas, arvien vairāk gribas ticēt tieši pārdabiska spēka un mistikas faktiem.

Taču manuprāt 2012 gads nebūs mūsu pēdējais gads... tas drīzāk būs pārmaiņu gads [ja nu tiešām kautkas notiks]. Iespējams tieši cita civilizācija, attīstītāka par mūsējo, ieradīsies mūs apciemot.
Un atkal, jums šīs liekas pilnīgas muļķības, taču par augstāk attīstītu civilizāciju esamību liecina daudz fakti.
1) Uz zemes atrodas  daudz celtņu, veidojumu, ko cilvēks savām rokām nebūu gatavs paveikt pat mūsdienās, ar aukstāk attīstītām tehnoloģijām.
2) Ja starp miljoniem galaktiku un planētu sistēmām, Saules sistēmā iespējama dzīvība uz trešās planētas aiz saules, planētas Zeme, tad kādēļ gan kādā citā no miljoniem galaktiku neatrodas kautkas līdzīgs Saules sistēmai, un planētai Zeme ?! Protams, ka tas nav neiespējami...

Mēs vienkārši esam atstāti uz planētas Zeme, lai mēs attīstītos... Un otra civilizācija (citplanētieši) mūs apciemos 2012 gadā. Tātad- mūsu pirkstu nospiedumi, ausu forma ir mūsu kods, un mēs vienkārši esam šeit atstāti kā skudras skudru pūznī.

Par pārdabiskiem spēkiem un citplanētiešiem, liecina tās pašas Ēģiptiešu piramīdas. Daudziem liekas, ka tie ir parasti akmens ķieģeļi, kuri sakrauti kaudzē pirms daudziem tūkstošiem gadu, tomēr tā NAV !
Piramīdas ir apbrīnojamas celtnes. Tomēr pēc faktiem tās nevar būt cilvēku celtas ! Piramīdas ir celtas ar apbrīnojamu precizitāti. Katri stūri un mēri ir ar fenomenālu precizitāti, taču kā cilvēki, kuru to cēla, varēja būt tik precīzi, ar tik primitīviem darbarīkiem ?

Viens piramīdas akmens bluķis (visa piramīda veidota no daudziem akmens bluķiem, kuri līdzinās ķieģelim) sver no 2 līdz pat 70 tonnām, un atkal rodas jautājums - kā parastie cilvēki varēja šādus bļuķus pārvietot līdz pat piramīdas virsotnei, un novietot katru akmeni ar tādu precizitāti ? Ja pat mūsdienu ceļamkrāni nebūtu spējīgi pacelt 70 tonnas akmens... Pat nerunājot par to, kā Ēģiptieši šos bluķus nogādājuši līdz vietai, kur piramīdu celt, un no kurienes tos ņēmuši !? Tik apbrīnojami vienādus !? Fiziski pat 100 un vairāk cilvēki nespētu šo bļuķi uzstumt piramīdas virsotnē, veidojot tādas kā kāpnes!
Vel - piramīdās ir izbūvēti sarežģīti tuneļi, ejas un kapenes. Un kā gan to cilvēki paveica ? Ar kādiem materiāliem tie bļuķus nostiprināja tik perfekti izveidojot ejas ?
Zem piramīdām ir vēl daudz neatklātu eju un zāļu!
 

Katra piramīda kautko nozīmē. Gizas un Kafras piramīdas ir novietotas agrāko zvaigžņu atrašanās vietās, to stūri norāda uz debespusēm un tajās atrodas ejas, kuros norāda virzienu uz noteiktām agrākām zvaigznēm.. Kā to cilvēki paveica ?

Pētot piramīdas ar Google Earth programmu, uzdūros kam interesantam. Ne tikai piramīdu malu, akmeņu un atrašanās vietu precizitāte ir apbrīnojama.
Piramīdas arī savā starpā ir ar vienādu attālumu un izcilu precizitāti!

299 5 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

atbildot uz podins55 komentāru " yoo.. ka tev nebij slinkums to visu rakstit... " Savas 30min nebij žēl veltīt, lai padalītos ar savu informācīju un saviem secinājumiem :)

12 0 atbildēt

atbildot uz Sissy komentāru " Nu, nu pasaules gals :) Autoram un pārējiem i... " Bet vai tad minēju to, ka notiks pasaules gals ? Tieši pretēji, es atbalstīju teoriju, ka kautkas mainīsies, bet pasaules gals nenotiks !

8 0 atbildēt

Eu bravoo! Ir labs! Un kas patys galvenais ka, Marsa sateliiti ir atsutijushi uz zemi fotoateelus ar piramidveidigaam celtneem! Arii tur geometrija ir perfekta! To nesaku es,bet pasaules slaveni astrologi un zinaatnieki! Protams ir arii pilna pakalja ar skeptikiem,bet es domaju ka neviemeer skeptikiem ir taisniiba! Peec visa spriezot Mars ir bijis apdziivots ilgi pirms tika apdzivota Zeme, un tad Marss izmira jo pazaudeeja savu magnetisko lauku, tas pats draud arii Zemei tikai protams ne tik driiz! Tas viis ir miljonu un miljardu gadu jautaajums!  

7 0 atbildēt

Nav teikts ka 2012 gads ir psaules gals , ir teikts ka 2012 notiks kaut kas tāds kas izmainīs mūsu dzīves. Par to ir rakstīts daudzos pierakstos uz papīra un sienām . Pēc visa paredzēta kaut kam ir jānotiek varbūt tas ir kaut kā sākums , bet ne gals !

7 0 atbildēt

Šonedēļas interesantākais raksts!

6 0 atbildēt

atbildot uz brokee3 komentāru " Nu patiesībā cik mēs visi zinam uz piramīdām ... " Aizmirsu pieminēt, arī to, ka piramīdās uz sienu zīmējumiem bija attēlots arī tas, kā Faraons rokās tur tādu līdzīgu ierīci kā spuldzīti ar vadu... Tākā arī šie zīmējumi, mudina domāt par to, kādēļ gan šādi zīmējumi ar elektriskām un nezināmām ierīcēm, ja tajā laikā tādu pat nebija ?!

6 0 atbildēt

atbildot uz EasE komentāru " Nu uzreiz radās vairāki jautājumi par tavu k... " Es jau izsklausīšos kā sazvērestību teorists, bet mūs reāli padara stulbus. Paskaties ko pārsvarā rāda pa TV, ko raksta žurnālos - ko mums pasniedz "izklaidei". Pašlaik lielākai daļai dzīves jēga ir tā, ka jo vairāk naudas, jo krutāks tu esi. Agrāk, seno civilizāciju laikā bija pieejama informācija par visuma likumiem, par citām civilizācijām, citām planētām (kuras mēs atklājām tikai pagājušajā gadsimtā), ir pat pierādījumi par to, ka viņiem ir bijuši atomieroči, jo ir palikušas pēdas. Un tad paskaties kādi mēs bijām viduslaikos. Toreiz mēs uzskatījām, ka pasaule ir plakana, lai gan, piemēram, Ēģiptieši zināja, ka tā ir apaļa. Un kādi mēs esam tagad. Man izskatās, ka mēs tiešām esam bijuši degradējušies un sākam to visu tikai tagad atgūt.

6 0 atbildēt

atbildot uz eeezee komentāru " Saaku lasiit... Tiku liidz kkur 4 rindkopai..... " Da bļ## tu duraks esi ! PRieks vismaz ka tu esi vienīgais no lielā daudzuma cilvēku kurš visu tik labi saprot un ir tik izglītots. Tu vnk tici tikai tam ko redzi. Bet ja tu visu tā zini, tad pastāsti - Kādēļ viņiem vajadzēja tik lielu precizitāti starp piramīdām ? Kādēļ vajadzēja tādu novietojumu kā 3 zvaigznēm debesīs ? Kapēc arī eju virzieni norādīja uz zvaigznēm ? UN visbeidzot... ok, viņi ar striķiem un kociņiem nomērīja šo piramīdu attālumus, taču kā viņi viņas uzbūvēja ? Kā viņi uzstūma 70 tonnas smagu akmeni līdz piramīdas augšai ? Kur viņi šos akmeņus ieguva, un kā attransportēja līdz piramīdu vietām ? Un kā paši akmeņi ir tik precīzi sabīdīti ? Atkal viss ar taviem kokiem un striķīšiem ? Nu gudreniek, tev jau nu noteikti nebūs problēmu atbildēt uz šiem jautājumiem :)! [duraks]

5 0 atbildēt

Šārk, Tu gan dod vaļā. Lasīju ar aizrautību, raksts un pētījums ir pa pirmo! emotion

Gaidam epizodi par Sfinksuemotion

5 0 atbildēt

Tieshām labs raksts :P

5 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Pilnīgs bullshits. Ja zinātu vairāk vēsturi, ... " Un kārtējais gudrinieks! Vsp zini, ka piramīdas iespējams ir radušās tad, kad ēģiptiešu tur nemaz nebija ?! Tātad pirms ēģiptiešiem... Un ja viss būtu tik vienkārši, tad jau tgd mēs skaidri zinātu visu par piramīdām... un ēģiptieši tad būtu pārcilvēki, daudz gudrāki par mums pārējiem, jo kā tu minēji, tad viņi bija ļoti gudri [par to es nešaubos, bet ne tik gudri, kā tu minēji]. UN ar gudrību vien, tu 70tonnas nepacelsi.... viņiem nebija pieejama tāda tehnika !  

5 0 atbildēt

atbildot uz eeezee komentāru " Saaku lasiit... Tiku liidz kkur 4 rindkopai..... " idiot, tu saproti, ka tos bluķus NAV IESPĒJAMS PACELT, nav iespējams arī iztaisīt visas tās ejas un tie tuneļi, kas vēl nav izpētīti vispār bez komentāriem. Viens no tiem ir 60m dziļš ļoti šaurs tunelis, kas beidzās kādā lielākā telpā un no šīs telpas atiet vēl vienas durvis. Arī to cēla cilvēki??? Atvainojiet, bet piramīdas ir vai nu mūsdienu ēģiptiešu celtas vai arī citplanētiešu. Es citu izskaidrojumu neredzu un nezinu!

4 0 atbildēt

Vēl var pirminēt to, ka gandrīz identiskas piramīdas uzcēla Maiji, ar tādu pašu precizitāti, pietam otrā pasaules pusē, gandrīz tajā pašā laika periodā. Aizdomīgas sakritības, ne tā? :) Nesen uzzināju, ka arheoloģi netālu no piramīdām ir atraduši dīvaina paskata māla traukus ar 2 metāla stieņiem tajos. Ir teorija, ka tā ir ļoti primitīva batereja, kas ģenerē 0.5 voltus, ja māla traukā ielej sārmainu vielu. Līdzīgi kā mēs pamatskolā citronā likām 2 metāla stienīšus un radās neliels spriegums...

4 0 atbildēt

Nu patiesībā cik mēs visi zinam uz piramīdām ir tās bildes ar cilvēkiem,taču ir aizliekt un ļoti daudzi pat nezin,ka uz sienām ir arī zīmējumi kuros attēloti NLO, tpc par šo rakstu liels +

varētu tā arī būt un varbūt tiešām jāgatavo pusdienas ciemiņiem 2012. būs interesanti nodzīvo līdz tam gadam,lai vismaz redzētu aks notiks vai gluži pretēji-nenotiks

4 0 atbildēt

Raksts ir patiešām iespaidīgs, tāpēc pluss no manis, bet es vēlētos nedaudz papildināt šo rakstu. 1) Piramīdu bluķi 70 tonnas sver pati virsotne, pārējie bluķi robežojās no 12-15 tonnām, bet pat ja mēs pieņemam, ka ēģiptieši bija apguvuši sviras likumu, paliek neatbildēts viens jautājums: kā viņi dabūja tādus bluķus? Ēģiptē ir samērā daudz akmens lauztuvju, bet kā viņi apstrādāja šīs klintis, ja mūsdienās mums, apstrādāt marmora bluķi, aizņem virs 24 stundām? Un kā viņi varēja to panākt salīdzinoši īsā laika periodā un ar gandrīz ķirurģisku precizitāti? 2) Piramīdu izkārtojums Nav noslēpums, ka piramīdas ir izvietotas tā, ka tās visas ir vērstas uz ziemeļiem ar precizitāti līdz grāda desmitdaļai. Vēl par pieminēt to, ka 3 piramīdas ir izvietotas tā, kā pirms 11000 gadu atradās 3 mums tuvākās zvaigznes (iespējams viena bija Sīriuss, bet es varu kļūdīties). Attiecīgi rodas jautājums - priekš kam tāda precizitāte? Ja mēs pieņemam to ka sakritību, tad jautājumu nav, bet ja atmetam šo iespēju, tad mēs nonākam strupceļā. Ēģiptē senākā mums zināmā civilizācija radās pirms 9000 gadu, kas rada 2 tūkstošus gadu lielu caurumu.

4 0 atbildēt

Tikai aprobežoti dievbijigie tic, ka visā visumā mes esam vienīgās saprātīgās būtnes. Vai viņi mūs apci*s - šaubos - kāpec gan viņiem tas būtu jādara. Un vēl - mūsu Saules sistēma aizņem 0.00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% no visuma, tātad iespējamība, ka citplanētieši pastāv ir 99.9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999%. :D

4 0 atbildēt

atbildot uz guntix1103 komentāru " ta karoci uz pirmajiem tris jautajumiem atb... " Ok, matemātika striķi un koks... Bet tad palīdzi izskaidrot kā to varēja ? kāpēc tad vēl neviens nav pierādījis to, ka varēja tik vienkārši to visu izdarīt !?

Vot izej tgd pagalmā ar kautvai 500kgramīgiem ķieģeļiem un uzcel man māju 3 stāvu augstumā bez darbarīkeim ! Tikai izmantojot striķus... [nerunājot par 70tonnām]

4 0 atbildēt

vnk super raksts! loti ceru ka 2012 kaut kas intersansts notiks principa vienalga kas kautvai visi iesim boja bet nu galvenais ka kadas parmainas

4 0 atbildēt

šausmīgi lika aizdomāties!

4 0 atbildēt

2012 varbūt beigies krīze ;D

+par rakstu,interesants,pamācoš un daudz jauna varēja uzzināt,esi pacenties :)

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »