local-stats-pixel fb-conv-api

Personas, par kurām apgalvo, ka viņi vēl ir dzīvi..44

Šeit apskatīsim vēsturiskas personības, par kuru nāvi šaubās miljoniem cilvēku. Vai nu pārak mīklaini, vai vienkārši prāts negrib pieņemt faktu... Spriediet paši..

98 2 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

bij vien makslas filma, kura bij tjip paradits ka daļa no šiem tautiešiem, kas tjip pazud miklainos apstakljos, ietuse uz bermunda salam!

11 0 atbildēt

Jau spiežot uz šī raksta domāju - vai Kurts Kobeins būs vai nebūs.. un nav, velns parāvis!!!!

10 0 atbildēt

Vienkārši daži nevar samierināties ar savu elku, pielūdzēju nāvi, tapēc kā mierinājumu sev viņi sāk domāt, ka viņu elks nemaz nav aizgājis mūžībā.

8 0 atbildēt

atbildot uz pavliks komentāru " Par Hitleru seit ir bik mulkibas sarunatas...... " bet nesen viens brits viņu izraka un pierādīja ka tas nav Hitlera līķis.  

8 0 atbildēt

Ļoti inteteresanti, labs raksts!

7 0 atbildēt

lielisks raksts.

7 0 atbildēt

lydka acimredzot tev nesaprast. Dzeksona tagadeejaa slava drizak ir saistita ar PR ne ar marketingu. Ar parak sacelto aziotazhu visa pasaule. Marketinga triks buutu, ja  " meterotits "  iekristu dzeksona Neverlandaa.

Kam vajg mantu. naudu dziivam neesot  ? Tas ,ka daudziem  tagad pilnas kabatas  no taa, ka vinsh miris , tas nu skaidrs, bet ne jau vinsh pats sevi gaaleeja nost.

7 0 atbildēt

Par Hitleru seit ir bik mulkibas sarunatas...Vinu apglabaja tiesi pie vina bunkura del karadarbibas...Krievi bija jau ienemusi vaciju un Linge nevelejas iet ara un Hitleru un vina sievu tur pat apraka.Kaa ari Hitlers sev nedarij gala ar ciankaliju...Vina sieva to izdarija un suni, pats vins nosavas.Jo uzkatija, ka nonakot krievu rokas nave butu tikai kaa mierinajums.

6 0 atbildēt

Par Hitleru un viņa līdzgaitniekiem leģendu vairāk,kā par Bermundām)))Anastāsijas arī viens žuksnis ir bijis,bet Preislijs būs mūžam dzīvs)))

7 1 atbildēt

monro pietrūkst :) bet tā, absolūts plusiņš ;)

6 0 atbildēt

Vairak tadus rakstus )) +

6 0 atbildēt

pavlik

ja nekļūdos Hitlers iedzēra gan ciankāliju,bet pēc tam drošības pēc vēl izmantoja pistoli-tā sacīt dubults neplīst :)

5 0 atbildēt

interesanti ! :)

7 2 atbildēt

Labs raksts. Elvis ir dzīvs! :)) a tam mirušajam chuvakam, kas tipa domaaja ka ir Hitlers paņēma DNS un saliidzinaaja ar Hilera DNS, nesakrita, pa discovery rādīja.

5 0 atbildēt

smaga patiesiba

5 0 atbildēt

atbildot uz koko komentāru " patiesībā jau Romanovus izšķīdināja skābē, ne... " vispār jau mēģināja dedzināt,bet tā kā tas baigi ilgi gāja un tuvojās "baltie" tad līķus sameta šahtā (kaut kādā akā) un tad aplēja ar skābi  

4 0 atbildēt

" Pēcak viņš pārvācās uz Parīzi, un viņam pilsēta iepatikās tik ļoti, ka viņs sāka sacerēt dzejoļus."

Lielākās muļķības par Morrisonu dzirdējis neesmu. Viņš visu savu mūžu dzejoja un pārsvarā nomāca Viņu tas, ka kritiķi neatzina Viņa dzeju, tikai tāpēc, ka Viņš bija mūziķis. Tajos laikos mūziķi nebija "kvalificēti" dzejot pirmšķirīgus darbus. Manuprāt, pārdozēja.

4 0 atbildēt

princeses Diānas dzīves gadi neatbilst patiesībai :)

4 0 atbildēt

da visi te kātus atstiepuši! :D liekat tak cilvkēkiem svētu mieru! :D

p.s. atskaitot elvisu! :D :D :D /joks/ :D

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »