local-stats-pixel fb-conv-api

Pavasara cilvēki10

26 2

Vai arī tu esi pavasara cilvēks?

Pavasara cilvēki ir apdāvināti ar dažādiem talantiem un asu prātu. Viņi spēj analizēt, radīt apbrīnojamas idejas un aizraut ar tām citus, taču visu iecerēto realizēt traucē pārlieku lielā neizlēmība un nepārliecinātība par sevi un savām spējām.

Pavasara cilvēkiem piemīt līdera dotības, taču tās reizēm nerealizē savas nedrošības dēļ, paliekot tikai padomdevēja un atbalstītāja lomā.Pavasara cilvēki ir egocentriski, visus priekus un bēdas, veiksmes un nelaimes koncentrējot tikai uz sevi, reizēm viņi ir naivi kā bērni, spēj brīnīties, izrādīt sašutumu vai mulsumu, lielu sajūsmu vai dziļu sarūgtinājumu. Pavasara cilvēka garastāvoklis ir jāuzmin, jo citādi neviļus var dabūt rētas. Tāpēc lielākoties pavasara cilvēkus apbrīno, bet nemīl. Attiecības sarežģī pēkšņas garastāvokļa maiņas un kaprīzes.

Pavasara cilvēku enerģija strāvo cauri visiem darbiem. Viņi ir nenogurdināmi darītāji. Nelaime vienīgi tā, ka viens un tas pats darbs diezgan ātri apnīk un viņi dodas tālāk, meklēt jaunus izaicinājumus, jaunus iespaidus un iespējas. Viņu vidū ir daudz talantīgu matemātiķu un oratoru. Viņi prot novērtēt greznas lietas un labas drānas, jo nereti ir sākuši no nekā, trūkumā un izgājuši smago ceļu līdz bagātībai. Pavasara cilvēki ar bijību izturas pret cenu, kas bieži mulsina (jo pavasara cilvēki ir paskopi), tomēr tieksme pēc skaistā liek atvērt maku.

"Pavasara cilvēki jūt to, ko citi apstrīd, nespēdami vēl samanīt, bet kas jau virmo gaisā. Pavasara cilvēki dzīvo nākotnē, par tagadni uzskata vienīgi mirkli, bet izteikto vārdu jau sauc par pagātni, no kuras tulīt atvadās. Reizē ar pagātni atmet arī draugus, kas nesen vēl bijuši dārgi, un ar tādu vieglumu, ko no malas varētu vērtēt kā cietsirdību. Taču tā nav. Kas vainīgs, ja paši nespēj nākt līdzi nākotnē? Retam pietiek dūšas zemi zem kājām uzskatīt vienīgi par pakāpienu, no kura spert soli pretim nezināmajā - rītdienā, kas nav ne apsolīta, ne apdrošināta. " /Citāts no Māras Svīres "Sotto voce"/


Pavasara cilvēkam vienmēr pietrūks saules, tās nekad nebūs gana. Viņš alks saules gaismas un silto glāstu, dosies aiz pasaules malas līdzi apaļajam saules ritulim.

http://www.spoki.lv/aktuali/Rudens-cilveki/340192

http://www.spoki.lv/aktuali/Vasaras-cilveki/340159

http://www.spoki.lv/aktuali/Ziemas-cilveks/340707

« 1  2  3 »
26 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

kas tas par koku pēdējā bildē? :o

0 0 atbildēt

"Pavasara cilvēkam vienmēr pietrūks saules, tās nekad nebūs gana. Viņš alks saules gaismas un silto glāstu, dosies aiz pasaules malas līdzi apaļajam saules ritulim."

 

  100% taisnība!   Es nesaprotu savus klasesbiedrus, kuri venmēr ķīmijas stundas laikā (un daudzās citās arī) grib aizvērt žalūzijas jo, redz, saule traucē mācītes.   Man ir pretēji- saules gaisma uz mani iedarbojas kā enerģijas devējs. Varētu pat neēst - tikai sēdēt saulītē visu laiku.

 

  P.s.- burvīgas bildes!

0 0 atbildēt

Tik jaukas bildes.. nevaru sagaidīt ziedēšanas laiku.. emotion

0 0 atbildēt

Kā var zināt vai esi vai neesi? Tas ir saistīts ar dzimšanas dienu vai kā?

0 0 atbildēt

Cietsirdīgi oratori, kuriem patīk bieži mainīt nodarbošanos un ir talants matemātikā bez īpašas mācīšanās? Heh... Manējie.

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt