local-stats-pixel fb-conv-api

Par hipnozi5

80 1

Tā kā mani ieinteresēja šī tēma, nolēmu atrast informāciju par hipnotizēšanu un arī izveidot rakstu. Ja jums arī patīk šī tēma, tad varat palasīt.

Neliels ieskats par šo tēmu.

Hipnoze ir dabisks prāta stāvoklis. Tā ir sava veida disociācija, kādā prāts ir fokusēts tikai uz vienu lietu, konkrētā brīdi tiek ignorēts viss pārējais. Ja Jūs kādreiz esat braucis mājās un nevarat atcerēties neko no brauciena, vai, ja Jūs esat bijis tik aizrauts ar grāmatu vai filmu, ka esat zaudējis laika izjūtu, vai jūs pēkšņi saprotat, ka neko neesat dzirdējis no tā, ko teica blakussēdētājs, tad jūs esat bijis hipnozes stāvoklī... Nonākšana transā ir normāla, dabiska un notiek visu laiku.

80 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Labs! emotion Bija interesanti palasīt!

8 0 atbildēt

Nezinu kāpēc šim rakstam ir tik maz plusu... šis raksts būtu pelnījis 1000 plusu. emotion

7 1 atbildēt

labs raksts!

3 3 atbildēt

Hmm , neieteiktu šito visu mģint vai meklēt informāciju par to. Un neteiksim , ka hipnoze nav bīstama. Pati ar draugiem mēģināju un beidzās tā , ka sākumā viss tā forši , cilvēks dara, ko viņam lika , līdz kļuva nekontrolējami un uzbrukt visiem un šņākt. Arī no hipnozes nevarēja pamodināt, bet traģiskākais bija tas , ka draudzenē bija imiesojies dēmons un pa vidu šņākšanai viņa kliedza savā balsī, sauca blakusesošos draugus. Un tā 2 dienas. Bet otrajā dienā viņa bija dabūta pa pusei pie samaņas , bet tāda dīvaina. Bet intreasantākais fakts bija tad, ka viņu atčoknīja, bet kad viņa ieskatījās spogulī, vai jebkād atspīdošā virsmā viņas prātu pārņēma dēmons. Aizmirsu vēl pieminēt , ka kā viņai skaitīja tēvreizi, viņa metās virsū. Un turpinot par nākamo dienu , viņa bij daudz agresīvāka DAUDZ agresīvāka. Mūs 8 cilvēkus viņa bija iespiedusi virtuvē. 

Es nesaku , ka tā katram var gadīties , bet tur ir , kā 2 pasaules. Viena tā laimīgā, bet akal citēšu , kur labāk nebūt. Intreasants fakts ir tas ,ka ,lai viņa siatīos spogulī tur bija dēmona tēls un pēc viņas domām ļoti pievilcīgs. Tāpēc es iesaku , nespēlējaties ar to , ko nezinat vai neizprotat. Hipnoze ir lucifera gaisma. Lucifers - dēmons, velns. Un tagad ,ja vēljāties /vēlaties darīt apdomjaries, vai tas ir vajadzīgs. Okei, tas ir kā sava veida prikols , ir jautri, līdz vienai šādi reizei. 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt