local-stats-pixel fb-conv-api

PRET degradāciju.17

88 3

Lasīju snakey93 rakstu, kas nebūt nav pirmais šāda veida raksts šeit, un iedvesmojos pretošanās kustības organizēšanai. Zinu, ka, salīdzinot ar pārējiem spokiem, esmu pilnīga nulle, nevienas medaļas man nav, ar rakstu ievietošanu nenodarbojos, aktīvu cepumu pelnīšanu ne tik. Man tas vienkārši nerūp, reģistrējos, lai varētu legāli izteikt savu viedokli un pieejamāk sekot jaunākajiem rakstiem.

Lai gan neko aktīvu nedaru, esmu aktīva pasīvā lietotāja [lasīt:lasītāja], kas pavada šeit ļoti daudz laika, man ir tiesības izteikties un censties ieviest kaut kādu kārtību, jo saits man patiešām patīk, var izlasīt daudz aktuālu lietu, pietam darīt to dzimtajā valodā.

Tomēr ar laiku, kad saits palika populārāks un populārāks, valodas kvalitāte lielākajā daļā rakstu pasliktinājās tik ļoti, ka vairāk par pirmo teikumu izlasīt negribējās, raksti atkārtojās utt. Situāciju, kāda tā ir, redz visi vairāk vai mazāk domājošie, tāpēc vairāk neizplūdīšu.

Administrācija tāpat neko nedarīs (neņem personīgi visu varenais jacky), viņiem tas nav ne nepieciešams, ne arī izdevīgi, tāpēc ierosinu reģistrētiem, aktīviem lietotājiem likt mīnusus pie visiem atkārtotiem rakstiem*, pie rakstiem ar nekvalitatīvu valodu, pie rakstiem "ieliekat man plusiņu, plzzz" un "shis mans pirmais, zheelojiet", kā arī pie rakstiem ar vien piecām bildēm. Kad cepumi no gaisa vairs nebirs, neviens šādus rakstus neliks, t.i. tik augstas cerības es neloloju, priecāšos jau, kad šādu rakstu paliks mazāk.

*Ieteikums administrācijai: kaut kā izcelt uzceltos rakstus, lai tiem netiktu salikti nepelnīti negatīvi vērtējumi.

Ne ar ko nesaistīts ieteikums, kas tikai puslīdz ir par to pašu tēmu: veikalā izlikt spēju nopirkt tiesības veidot rakstu sēriju par attiecīgo tēmu. Protams, tas sagādātu grūtības adminiem, jo būtu jāpārbauda jaunos rakstus vēl rūpīgāk, bet varbūt ir vērts?

Vienkārši man nepatīk, ka uz viena lietotāja idejas uzpelnās cits lietotājs, pie tam piesārņo spoku vidi ar kakām. Piemēram, čajņika veidoto latviskoto grafiku ideju pārņēma Ibumetīns, savukārt citi lietotāji, tādi kā Vitne, Spēlmanis un scratchy tos atstāja angliski (un tie ir tikai daži lietotāji, ko pieminu, no plašā špikotāju klāsta). Tagad, protams, komentāros varēs lasīt, ka GraphJam.com ir publiska interneta vietne, katrs var veidot savus rakstus, ņemot no tās informāciju, un tā tālāk, bet padomājiet - īstenojot šādas spējas nopirkšanas iespējamību, varētu izvairīties no bezjēdzīgu rakstu daudzuma.

Nemaz nesākšu rakstīt par pārslu veci, fuuuu un citiem interneta troļļiem. Tevi interesē, cik raksti par staredad iznāca pagaišnedēļ? - atvainojiet, pie trīsdesmit trešā raksta man apnika skaitīt.

Paldies. Par "tīrākiem" spokiem!

88 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

malacīts - nu visus ietiekumus sakopē pieprasu sadaļā, kur tos drīzāk izskatīs jacky, jo neviens cits nevar to ieviest kā vien viņš, bet rakstu jūrā tavs raksts aizslīdēs tālēs zilajās ;) so, škic uz pieprasu! sadaļu ;)

2 0 atbildēt

Ja nepatiik, tad nelasi! Tik pat labi ir pateikt: Nu UN?, un visas pretenzijas salūzt.. Un neko tu nevari padarīt lietas labā. 

1 0 atbildēt

o, rekur vēl viena pretenzija :D

Es pilnīgi piekrītu par to špikošanu un man jau ir pieriebušies vieni un tie paši raksti par grafikiem, troļļiem un citiem zvēriem, staredad, melniem rāmjiem.Es taču gribu kaut ko jaunu uzzināt jeb arī pasmieties nevis tikai vienus un tos pašus sūdus liek iekšā.Besī ārā.

1 0 atbildēt

ej tak gulēt

1 0 atbildēt

Ļoti precīzi uzrakstīts.

Tomēr diemžēl jāņem vērā, ka daļa lietotāju spokos parādās periodiski un nespēj izsekot, kura idejam kam pieder, tostarp es.

Par gramatiku gan piekrītu - ja es analfabēts, tad nav ko taisīt rakstus.

1 0 atbildēt

Pilnīga taisnība Tev! emotion

0 0 atbildēt

tie nebija trolejbusi? :D

0 0 atbildēt

tikko ievēroju. :D

kas tos rakstus apstiprina? sāku domāt, ka neviens.

0 0 atbildēt

iesaku nobanot viņas "autobusus" apstiprinājušo redaktoru. nu labi, tik traki nē - viņam vienkārši derētu sadot pa ausīm!

0 0 atbildēt

par rakstu pacelšanu ne vienmēr admini tam var izsekot līdz...

0 0 atbildēt

Īsi un kodolīgi.. man patīk emotion

0 0 atbildēt

rakstiem un vienu dienu uztop tāds raksts. ;)  

0 0 atbildēt

shpiko te gandriz visi,jo sava praata nav. iznj*t mani. pati rakstu un censhos jo patiik dariit citiem prieku un saules dieninjas. :*:)) un ja nepatiik tad nelasi!!!!

0 7 atbildēt