local-stats-pixel fb-conv-api

Noziedznieka aizturēšana.104

324 9

17.jūlijā Ķengaragā pie daugavas Policījas darbinieki operatīvi aizsturēja noziedznieku.

Video by Edgars Aivars un Artūrs Lapinskis
 



324 9 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 104

0/2000

Varbūt to krievu aizturēja? Bet, ja Tu saki, ka "aizsturēja", tad jau laikam tā arī būs! :)))

16 0 atbildēt

Pie vienas vietas tautība, policijas nekompetentā brutalitāte, tā gan nebija lietā liekama :)

13 4 atbildēt

zin, reku parādīta mentu tizlība, nu un ka aliņš vaļā, apbrīdini, pasaki, lai izmet un viss, cilvēks ne trako, neko, ārā karsts, kapēc ne?? priduroki viņi visi!! citās valstīs, pat krievijā pateiks, lai aizvāc no acīm un  viss, bet nē, mūsējiem protokols!! kretīnu bari, un tādus kverpļus mēs barojam, neko citu kā protokolus rakstīt neprot, kad jāiet kāds agresīvi noskaņotais ar bisi rokās aizturēt, tad sēž  savā iecirknī un saka "nekas pašaudīsies, aptronas beigsies un nomierināsies" un turpina kost!! pats redzēju!!

9 1 atbildēt

Kretinē tas, ka policija vienmēr būs klāt, kad tas nav tik nepieciešams, bet kavēsies tajos gadījumos, kad tās iejaukšanos vajadzēs.  Ja jau piesienās tādiem cilvēkiem, tad kāpēc Rīgas centrā mūždien ir apdzērušies bomži, kuriem pat bail iet garām.. brr

7 0 atbildēt

njaa LV policija nodarbojas ar iistu noziedzinieku aiztureeshanu. tad kad vajag atrast kaadu zagli, tad gan meeneshiem meklee un beigaas taapat nenokjer.

6 0 atbildēt

interesanti, nafig vispār menti var kko darīt? viņi redzēja, ka kāds dzer? nē takš. viņiem vajadzēja laipni pajautāt- jūsu alus- atbilde ir nē, un tad bez nekādiem sirdsapziņas pārmetumiem izliet to ārā, čalim likt trupā iepūst, viņš iepūstu, un pateiktu, ka dzēra vietējā bārā, palika karsti, izdomāja nopeldēties, samaksātu par trubiņu un miers. Bet mentu nekompetentā rīcība ir jāsoda, kā minimums ar atlaišanu.

9 3 atbildēt

un par ko viņu vispār var sodīt? nezināju, ka upes krasts tagad skaitās sabiedriska vieta. kā tad skaitās atpūta pie dabas pupa? alkohols ir legāla apreibinoša viela, ko var kasīties, neizskatās pārāk pārdzēries.

7 1 atbildēt

vismaz mēs tgd esam pārliecināti ka pašvaldības policijai ir reāls spēks, tikai 2 vai 3 tēviņi veselu 1 iereibušo dabuja pie vietas..

respect mentiem, tgd vismaz tāda drošibas sajutā ejot pa ielu..

7 1 atbildēt

''17.jūlijā Ķengaragā pie daugavas Policījas darbinieki operatīvi aizsturēja noziedznieku.''

Noziedznieku? Nu c'moon!

7 1 atbildēt

EdgarsAivars savā elementā! ;)

5 0 atbildēt

menti ir pidarasi,tas ta ir bijis,ir un buus vienmeer

6 1 atbildēt

gan krievs , gan menti idiņi.. 

5 0 atbildēt

Baigais noziegums - atverta alus pudele. Pie tā nevis centrā, bet krumos, ķengaragā. Ok, tas ir pārkāpums, bet pielietot spēku, it ka tur būtu kāds bīstams terorists galīgi nav pareizi.

Šo video būtu labi nosūtīt policijā, lai šos policistus sodītu!

8 3 atbildēt

mentiem vāji nervi

5 0 atbildēt

Tas, ka tā sieviete teica, ka neko nav dzērusi gan neizskatījās diezko ticami. Melo tā, ka pat acīs nevar paskatīties. Bet menti arī nedaudz jau par traku.

5 0 atbildēt

 

Tam vecim taisnība,čalis palūdza lai neņem aiz rokas šis uzsāka ne pa tēmu viņu vicināt.Būtu savādākas svara kategorijas ments viņam paklāju paklātu nevis aiz rokas vilktu.

8 3 atbildēt

Mjā, dažreiz tie menti pārāk daudz atļaujas, galu galā katram savas tiesības uz savu personisko neaizskaramību.

5 0 atbildēt

Tad kad vinjus patiesi vajag vinu nekad nav un nav dabunami!Aiz gara laika nav ko darit un gribas tacu pasiem kadu alinu pasukt :)

6 1 atbildēt

Laipni lūdzam Latvijā! Tādi ice-headed policisti var būt tikai pie mums. :) RPP strādā normāli resni cūkgani. :D

5 0 atbildēt

nākamais žurnālists - tav labi izdodas :)

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »