local-stats-pixel fb-conv-api

Nekrologs53

304 9

Spokos ir pavadītas 266 jautras un interesantas dienas 266 dienas spoki ir veltijuši man. Ir gājis visādi bujušas gan labas gan sliktas dienas gluži kā jau visās attiecībās, lai vai cik tas dīvaini nesķistu, jo no vienas puses tas tak ir tikai portāls, lapa, saucot Spokus kā gribat, jo katram tas ir kas cits, proti, vieni atnāk izlādēt savas dusmas citi meklē draudzību, kāds varbūt pat mīlestību, cits uzlabo savas ''žurnālista'' prasmes, bet lielākā daļa, manuprāt, vienkārši tupa dzenas pēc virtuālajiesm cepumiem un spīdīgajām medaļām, arī es tā reiz darīju, nezinu kas tieši bet Jacky to visu ir tik forši pasniedzis vis ir tik vienkārši un tajā pašā laikā sarežģīti tas ievelk sevī. Pa šo laiku ir daudz kas redzēt gan pozitīva izaugsme, gan degredācija, un aukšāmcelšanās, vis rit un ,mainās kā tam jānotiek, nekas nestāv uz vietas.

304 9 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Ata, tāpat tevi nezināju! emotion

36 11 atbildēt

Žēl ka tā, šis stāsts bija viens no labākajiem rakstiem. Pietrūks...

24 3 atbildēt

vot tā ir jāiet prom...

16 0 atbildēt

Dīvaini, Tevi tā īsti nezināju, tik biju dzirdējusi, bet tik un tā šis stāsts aizrāva, iesākot lasīt, izlasīju visu! Žēl, ka aizej, bet nu šī jau nav dzīve, šis portāls, tā kā veiksmi Tev reālajā dzīvē! Tu sasniegsi visu, ja vien vēlēsies!

P.s. Un vispār, kāda starpība, pazināt vai nē, cilvēks vnk atvadās un izlika savas emocijas, ne katrs to spētu...

8 0 atbildēt

Manās acīs vienmēr būsi viens no labsirdīgākajiem un draudzīgākajiem spokiem. emotion

8 0 atbildēt

kaut ari 266 dienas nav nemaz tik daudz esi izsities pietiekami! nav par aatru aiziet? emotion

5 0 atbildēt

Man lielas acis un šoks emotion

Ļoti, ļoti žēl... :(

7 2 atbildēt

pareizi, virtuālie cepumi nespēja apmierināt manas stundas, ko šeit sēdēju par redu, tāpēc tieši pirms gada aizgāju prom, jo ja saprastu, ka nevar katru dienu veltīt laiku, lai 12h sēdētu spokos un vēl draudi, ja neapstiprināsi 50 rakstus nedēļā, tad nebūsi vairāk reds, sorry, bet sešinieku varza turpiniet jackijam pelnīt naudiņu, kamēr viņš aiz stūra noteikti jūs apsmej, ja nē, tad varbūt vēlaties arī man naudu papelnīt? :D

5 1 atbildēt

pohui tavi paardziivojumi.... protams buus paaris komenti kuri ieliidiis tev dirsaa, bet lielaakajai daljai galiigi vienalga... diezvai kaads luugs tevi palikt

raxtu vareeji arii neizcelt... riit tevi jau neviens neatcereesies :DDD

12 8 atbildēt

Tu meitenei novēli ieņemt kkādu virtuālu statusu? "tu to esi pelnījusi.."Vājprāts! :D Labāk būtu uzaicinājis viņu pastaigāt un nopircis saldējumu.

5 1 atbildēt

Tev kā redaktoram jau sen būtu jāiemācās pareizi rakstīt vārdus, likt punktus, komatus, noformēt tekstu, lai nebūtu tādu tukšumu.

8 4 atbildēt

nu attā, attā jaukumiņ. žēl, ka aizej, patiešām. emotion  

4 1 atbildēt

kautgan tevi nezinaju. tapat paliek žēl, tikai tapec , ka tādi cilvēki nemetajas viskautkur., kas cīnās un iegulda savu darbu, lai kautcik uzlabot spokus. spoiman ir kļuvuši pat mīļāki neka draugiem.lv. intresanti jau ir dzīties pakaļ tiem netaustāmajiem cepumiem. kāds to dara lai būtu krutāks, kadam vienkārši patīk apziņa ka viņš kautko dara. Ar šo nelielo sviestu vēlējos pateikt to, ka daudzi spoki ir cīnijušies un daudzi vēljoprojām cīnās lai tikai, atvainojos, parastajiem spokiem būtu labak. un neviens nespēs pienacīgi atalgot balto idegumu no monitora, un tulznas uz pirkstiem, kas radušās darba rezultāta. lai tev gaiša nākotne

4 1 atbildēt

R.I.P. jaukumiņ! :D

3 0 atbildēt

Atā,tā pat nebiji zināms :)

4 2 atbildēt

Atā. 

1 0 atbildēt

Nu es to visu gan neizlasīju .. un ja tu ej prom tad tam laikam ir kāds labs un dižens iemesls, :D ka tik nesanāk ka nenožēlosi :D es te piemērām nāku l;ai tikai palasītu rakstus un kādam ieliktu pa plusam.. tas arī viss.. 

1 0 atbildēt

Beidzot es sapratu kā var kļūt par redaktoru - vnk jāuzraksta PM. ;D

1 0 atbildēt

...un es šo uzzināju tikai nupat. slida iedeva linku. 

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. kāpēc? emotion

man pat vārdu nav, lai aprakstītu savas šī brīža izjūtas.

tik fakin skumji.

atceros, ka vēl pirms pāris dienām, Tu mani patīkami pārsteidzi ar to, ka man beidzot pašai ir savs admins. un man bij tik milzīgs prieks par Tevi. 

nezinu, kāds reds no manis būtu sanācis, ja mani skolotu kāds cits. nav ne jausmas, bet uzskatu, ka Tu šo darbu izdariji lieliski. visu ļoti saprotami izstāstiji un ar smaidu vienmēr atbildēji uz visiem maniem, 101 neskairajiem jautājumiem emotion 

jā, pēdējā laikā, man nesanāca spokos pabūt, bet nu - esmu atpakaļ ar pilnu krūti gatava doties pa iesākto ceļu :)

lasot šo rakstu, nākas piekrist tik lielai daļai rakstītā.. īpaši par to redaktora statusu. biju tik priecīga un laimīga, ka es tiku izvēlēta, sev pat to nezinot, biju [un joprojām esmu] lepna, ka man tiek dota šada iespēja sevi pierādīt, kā arī beidzot man tiek dota iespēja, kaut nedaudz samazināt rakstus kas 101 reizi spokos atkārtojas, kā arī pielikt roku tiem daudzajiem - noteikumiem neatbilstošajiem rakstiem, kā arī kopētajiem un zagtajiem rakstiem. un tiešām, ļoti žēl ir redzēt to, kas notiek aizkadrā. cik maz ir tādu, kam vispār te kaut kas rūp. jo gan Tu, gan es, gan citi, no aizkadra zin, cik daudzi redi, te neko citu nedara kā tikai luni laiž, apstiprina tikai izlasītos rakstus, cik daudziem vispār te nekas nerūp.. bet nu. zinu to, ka es tāda nekļūšu. centīšos cik spēka, lai šī vieta kļūtu tīrāka no daudzajiem "s*diem" kas te ir. ceru, ka man nenolaidīsies rokas, šajā cīņā, lai gan ir jau bijušas reizes, kad gribas visam atmest ar roku, nolikt reda statusu, jo dažbrīd šķiet, ka nevienam te nav vajadzīgi cilvēki, kas vēlas šo vietu padarīt baudāmāku un tīrāku, kas ir ideju pilni, šo vietu padarīt interesantāku, kas ir gatavi ziedot savu laiku un pūles tā visa dēļ.. bet nu :) izskatās, ka tuvākajā laikā tomēr vēl cīnīšos, jo negribas pievilt savu skolotāju :)

skumji, ka pazūdi, bet nu, ceru, ka tam ir labs iemesls, emotion jo šādi rīkojoties, Tu mani atstāj par bārenīti emotion jo nu, Tu mani uzaudzināji, tagad aizej un nu jā.. emotion

kā arī liels paldies par veltijumu un labajiem vārdiem. centīšos Tevi nepivilt, lai gan ir dienas, kad nolaižas rokas, gribas dažiem pa purnu sadot un atmest visam ar roku, bet nu..

lai veicas emotion un paldies par visu, ko esi man devis emotion

2 1 atbildēt

Gan jau tā pat rīt atkal piereģistrēsies emotion   ;)

0 0 atbildēt