local-stats-pixel fb-conv-api

Nē krievu valodai Latvijā180

613 23

Sveiciens visiem, kas šo lasa,

mans pacietības mērs ir pilns, Krievi, krievvalodīgie un vienkārši muļķi sākuši iet par tālu !!!

Jau vienu reizi viņi mēģināja savākt parakstus un ieviest Krievu valodu, kā otro valsts valodu, bet viņem tas neizdevās - ĻOTI LABI !

Tagad viņi to dara atkal - PIE VELNA, KAS NOTIEK ?!

Viņi atnāk un izposta mūsu zemi, ievācas mūsu senču mājās un tagad grib atņemt arī valodu, ja viņi ieviesīs krievu valodu, kā otru valsts valodu, latviešu valoda pazudīs..

Kāpēc tā notiek ? Pavisam vienkārši - MĒS VIŅIEM TO ATĻAUJAM

Mēs veidojam tām nezālēm labvēlīgu vidi:

Ja jums krieviem kaut kas nepatīk, brauciet atpakaļ uz savu mīļo dzimteni.

613 23 180 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 180

0/2000

Kas maizīti par hļebu sauc no Latvijas lai projām brauc!

104 7 atbildēt

Pēdējā bilde tiešām spēcīga, pašiem latviešiem ir jābūt saliedētiem, jācīnās par savu valsti un valodu!!

42 0 atbildēt

Tas ir iemesls, kpc vispār nesskatos TV. Vai nu kkas krieviski muld vai arī tizlas reklāmas iet.

 

Riebjas, ka viņi mūs mēģina izēst kā tādus knišļus. Viņiem ir sava valsts, sava kultūra un zeme, kas aizņem 2 pasules daļas un vēl viņiem nepietiek. Nost ar viņiem.

 

Būtu kāds oligarhs, kas izdzītu viņus visus ārā no šejienes, kas nerunā latviski. Visus salikt vilcienu vagonos un uz Krievzemi atpakaļ, lai audzē savus kartupeļus uz savas zemes.

25 2 atbildēt

Andris nav nekāds patriots, jau ievēlot preses konferencē viņš teica, ka ar krievalodīgo izdevumu žurnālistiem runās krieviski un tas ir tikai 1 piemērs. Visvairāk mani uztrauc, ka darba tirgū visur pieprasa krievu valodu, man tā ir nopietna problēma, jo krieviski neprotu un nesaprotu vispār. Rīgā jau šobrīd krievu valodai ir lielāka nozīme kā latviešu, vienīgi reģioni ir latviskāki, izņemot Latgali.

15 0 atbildēt

pati par šo tēmu tagad veidoju rakstu.

pēdējā bilde spēcīga emotion

15 2 atbildēt

Latviju latviešiem!

14 2 atbildēt

hmm, nez kurš šim rakstam salicis jau mīnusus? emotion

NO MANAS PUSES MILZĪGS  + PAR RAKSTU!

10 1 atbildēt

Krievi ir aizmirsusi, kur ir vinu ista vieta. Latviesiem ir parak vajs mugurkauls ( ja tads vsp ir), sez majas sudzas ka nav naudas, darba utt, bet ko pasi dara lietas laba ? Citas valstis iet proteste utt, a mes ne, tapec mus jau draz visos iespejamajos caurumos.

11 3 atbildēt

Kaut vai man krievu tautības neko sliktu nav izdarījuši. Gana no viņiem man ir draugi. Bet par otro officālo valodu, es nevēlos. Nu bļed ko tie krievu tautības grib? Bļed savā valstī ir sava valsts valoda. Vienkārši tas ir stulbi. Latvijā ir Latviešu valoda, Lietuvā ir Lietuviešu valoda utt. Un Krievija ir krievu valoda. Un kas būtu, ja mēs Krievijai ievēlētu par otro officālo latviešu valodu? Man tā liekas, ka Jums arī tas nepatiktos. Krievu valoda būs svešvaloda Latvijā. Latvija ir latviešu valoda. Ar cieņu latviešu tautai. Mēs šito nepieļausim, lai tā krievu valoda ir officālā valodā, Latvija. Pilnīgi NĒ!. Ja Jums nepatīk, tad braucat uz savu valsti un runājiet krieviski. 

7 0 atbildēt

Piekrītu! +!

7 1 atbildēt

Mūsu valstī nav politiķi, kas būtu par Latviju, vismaz kuri ir par mūsu Tēvzemi, tie saimas telpās paši sīkumiņi. Mūs valda cilvēki, kas ir totāli par krieviem vai totāli par eiropas savienību. Mums reāli nav tādas personas, kas pasūtītu gan krievus dirst, gan ES dirst, jo abi mūs vienkārši nogalinās kā valsti. ES noslīcinās ar ekonomiku, bet krievs vnk pārņems visu latvisko. Mums vajag jaunu Kārli Ulmani - viena cilvēka varu, kas pastāvēs par tatu !

6 1 atbildēt

Smirdīgie krievi liek mīnusus.  

5 0 atbildēt

Es arī esmu PRET krievu valodu, kā valsts valodu! Jo jau tā tagad krievvalodīgie ir bezkaunīgi, negrib latviski runāt, bet ja tā jau būs valsts valoda, i nesagaidīties ka runās latviski :(

Kaut gan bija diena, kad es gribēju lai krievu valoda skaitītos arī valsts valoda, jo precoties ārzemēs man pieprasija tulku kas runā valsts valodā, un tā kā valsts valoda ir latviešu, tulks man vien izmaksāja 480 latus par 2x 15 minūtēm, kas ir vienkārši ārprāts, bet diemžēl valstī kurā precējos, tāds tulks, kam ir atļauja tulkot latviešu valodā atrodas 300 km no vietas kur precējos, pietam ir viens vienīgais pa visu divām valstīm, kas atrodās viena otrai blakām, kamēr savukārt krieviski runājoš tulks atradās 20 km no vietas kur precējos un maximums man izmaksātu tikai kādus 100 Ls par abām tulkošanas reizēm, vai par mazāk.

Es dzimstsaraktu nodaļā teicu, ka perfekti runāju krieviski un visu saprotu, bet nē, tikai tādēļ, ka krievu valoda nav valsts valoda, lai gan es Rīgā vairāk krievu valodu dzirdu,kā latviešu, nācās man maksāt 480 Ls lai dabūtu tulku no tālumiem un uz 15 min viņš patulkotu to, ko tik un tā saprotu!

4 0 atbildēt
man uz ielas kads krievs paprasija sapiipet es pateicu ka nesaprotu ko vinjsh grib tad vinjsh meiginaaja kautko izburtot ,bet neka vinjam nesanaaca tagad var padomaat visu muuzhu nodzivo Latvija un nevar izburtot vienkaarshu fraazi man personigi nav nekada naida pret krieviem vnk beesi tie kas sheit nodziivo visu muzhu un nevar izburtot vienkaarshu fraazi sry par rakstibas stilu rakstu no tel.
4 0 atbildēt

LATVIJA MŪSU ZEME !!!!! NOST AR SAIMAA KRIEVU TAUTAS PARSTAVJIEM !! un kas ka tu esi nudzivojis/nodzivojusi visu savu dziivi Latvja un es krievtautibas cilveeks tas nedod teu lielaaku prieksroku nekaa pašam Latvietim !!!!!!!!!!!!! nepatiik tin prom !!! nevis zeelojies un mani latviju !!!!! 

3 0 atbildēt

Malacis pilnigi pareizi šī ir LATVIJA un krievi ir mūs pieradinajushi riktigi man mammai liek raksit pazinjojumus krievu valoda NU i nax** lai iet uz savu krieviju ja nepatik emotion emotion

5 2 atbildēt

Pilnīgi piekrītu autoram.

Be lai vai kā, mums tā krievu valoda būs jāiemācās, jo šeit Latvijā,bezmazvai,bez krievu valodas tu esi nekas, ne tev darbs spīd, ne maizīte.

Bībelē māca, ka pret visām rasēm, reliģijām utt., jaizturas ir vienlīdzīgi , saprotoši-bet es to nespēju, es ienīstu krievus :D

2 0 atbildēt

Tie kas ielika  mīnusu šeit ir Krievi 

2 0 atbildēt

Visbēdīgākais ir tas, ka politiķiem beidzot pa īstam sanaidot latviešus un krievus... un viss tas manuprāt ir mākslīgi radīts...un nesakiet man, ka jums neviens draugs, radinieks vai pazīstams cilvēks ar kuru jums ir labas attiecības nav krievu tautības! Un vai jūs šo cilvēku vērtējat zemāk par citiem draugiem tikai tādēļ, ka viņš ir krievu tautības? Vai savu vecmammu vai vectēvu mīlēsiet mazāk zinādami, ka viņš pēc tautības bija krievs? Nu nē taču! Jā protams, esmu pret krievu valodu kā otru valsts valodu! Bet tanī pašā laikā ir bēdīgi apzināties, ka politiķiem izdosies sanaidot mūs ar draugiem un radiem...

2 0 atbildēt

Kā jau rakstā tika minēts, kāpēc tad latvieši to pieļauj?

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »