local-stats-pixel fb-conv-api

Nabaga sunītis17

Dzīve jebkurai dzīvai radībai var pavērsties sāpīgā virzienā, bet šī 5 gadus jaunā anļu buldoga kucīte ir izcietusi vairāk kā parasts suns var izturēt. Sunīte piedzima kādā audzētavā, kas suņuku atdeva sievietei, kas to izmantoja tīri kā vaislošanas materiālu. Pirms gada pēdējie kucēni piedzima ar ķeizargrieziena palīdzību un saimniecei vetārsts pateica, ka kucīti nekad vairs nevarēs izmantot kucēnu iegūšanai. „Saimniece” suni atdeva cilvēkiem, kam nebija stabili ienākumi. Suns veselu gadu tika turēts pagrabā un ēst dabūja tikai retos gadījumos.




2.janvārī kucīte nokļuva „Dzīvnieku SOS” aprūpē. Kucīte tika aizvesta uz klīniku, kur konstatēja pamatīgu dermatītu, pamatīgi ielaistu acu iekaisumu un problēmas ar nokarājušos ādu, kurai nāksies veikt 2 plastikas operācijas, jo suns nevar pārciest visas ādas plastiku vienā reizē. Kucītes izārstēšana prasīs daudzus mēnešus, jo vispirms jāpārstē visas akūtākās vainas, lai varētu veikt pirmo plastikas operāciju, pēc tam jānogaida kā minimums 2 mēneši, lai veiktu nākamo operāciju. Visa šī ārstēšana izmaksās vairākus simtus latu, bet sunīte ir jauna un draudzīga, tādēļ ir pelnījusi, lai viņu izglābtu.




Bet to nevar izdarīt bez finansiālā seguma, tādēļ dzīvnieku aizsardzības organizācija „Dzīvnieku SOS” lūdz cilvēkus atbalstīt kucītes ārstēšanu ar ziedojumiem uz kontu:
Dzīvnieku aizsardzības biedrība "DzīvniekuSOS"
Juridiskā adrese: Volgundes iela 6/8, Rīga, LV-1046
Reģ.Nr. 40008105469
AS Hansabanka
LV77HABA0551014358802
ar norādi „nobadinātās buldoga kucītes atveseļošanās vajadzībām” vai tml.
Jau iepriekš pateicamies par atbalstu,
Jūsu „Dzīvnieku SOS”  

Reklāma
28 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://furian.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000

atbildot uz aixa2 komentāru " Bet neviens nav teicis ka naakamie suņa saim... " Demagoģija no Tavas puses...cilvēki, kas pieņem jau pieaugušu dzīvnieku, to dara aiz žēlsirdības un zin ko dara.Tā nav jauna ģimene, kas savam liekēdim uz Ziemassvētkiem uzdāvina kucēnu un pēc tam to izmet uz ielas!

p.s. - personīgi es, dzīvniekus mīlu vairāk par cilvēkiem!

4 0 atbildēt

atbildot uz Sinhrofazatrons komentāru " Demagoģija no Tavas puses...cilvēki, kas pi... " ehh, ja varētu ielikt 100 + par to komentu.

nekad neesmu sapratusi tos, kas lien diskusijās, kas viņus acīmredzami tikai uzkurina, liek justies nez cik īpaši svarīgiem, jo viņi, redz, domā PRETĒJI un tas ir tik dumpinieciski un vispār - wow!

Un atbildot - aixa2 komentāram, ka vieglāk nošpricēt - varbūt tavā dzīvē tā pieņemts - izvēlēties vieglāko ceļu. Izmest dzīvnieku uz ielas, ja apnīk vai gadās personīgas problēmas (nauda, dzīvesvieta, jaundzimušais), nošpricēt, ignorēt, bet ir tomēr cilvēki, kas nav ne gļēvuļi, ne sliņķi, ne bezatbildīgi...  

2 0 atbildēt

atbildot uz aixa2 komentāru " Kādēļ iztērēt simtiem LS ja pēctam tas sunis ... " Izārstētam Angļu buldogam saimniekus atradīs vienas dienas laikā - zinu, ko runāju.Pats, savulaik paņēmu 3 gadus vecu tieši šādas pašas sugas suņuku!

3 1 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " kaarteejais weids, kaa dabuut naudinju sawaa ... " Būtu redzējis sižetu pa LNT, varbūt domātu savādāk...zinu cilvēkus, kas darbojās šajā dzīvnieku SOS.Tavs pieņēmums absolūti nevietā - godīgi, nesavtīgi, jauki cilvēki.

2 0 atbildēt

žel suņa :(

3 1 atbildēt

Zheel sunuku ;/

1 0 atbildēt

;/

1 0 atbildēt

atbildot uz aixa2 komentāru " Tu esi tik naivs vai izliecies?!  Tava ... " Paaudzies...

1 0 atbildēt

 

atbildot uz aixa2 komentāru " atbildot uz Sinhrofazatrons komentāru " Demag... " ja jau neciet, tad turi muti un neizsakies. ja reiz suni glābs, tātad JAU IR cilvēki, kam rūp un kas par suni gādā tagad un tātad - arī turpmāk

1 0 atbildēt

nu kurš cirvis.. kāpēc suni tur pagrabā? murgs vienkārši.  Veiksmi palīdzībā, cerams, ka naudu cilvēki saziedos

2 1 atbildēt

Kretīni ne cilvēki...salauzt tādiem ar beisbola nūju abas ceļgalu locītavas, lai turpmāko mūžu pavada sēdus!

1 1 atbildēt

atbildot uz Sinhrofazatrons komentāru " Izārstētam Angļu buldogam saimniekus atradī... "

Bet neviens nav teicis ka naakamie suņa saimnieki buus labaaki...  

0 1 atbildēt

poor doggy =(

sadedzināt to tā saucamos ''saimniekus''

1 2 atbildēt

atbildot uz Jahta komentāru " žel suņa :( " mhm

2 3 atbildēt

atbildot uz Sinhrofazatrons komentāru " Demagoģija no Tavas puses...cilvēki, kas pi... "

Tu esi tik naivs vai izliecies?!  Tava pozitiivaa domāšana nav fakts ka tam sunim buus labi saimnieki. Pietam tam kautkaadam sunim ziedot naudu lai viņš atkal būtu vesels ir vnk sviests jo neviens jau nav teicis ka to sini taapat nenošpricēs.. naudu savāks , suni aisuutiis pie Dieviem un naudu iebaaziis sev kabatā. Vieglāk būtu vnk nošpricēt un nevienam neko nebūtu tik ļoti žēl!  p.s. - personigi es , neciešu dzīvās radības ieskaitot cilveekus....  

1 4 atbildēt

kaarteejais weids, kaa dabuut naudinju sawaa kontaa, iezheelinot cilveekus??

1 5 atbildēt

Kādēļ iztērēt simtiem LS ja pēctam tas sunis tāpat paliks uz ielas.. pietam viņai ir ļoti jaarsteejas, kaada jēga no tā?! Vieglāk būtu sunītim izbeikt mocības un vnk vinju nošpricēt...

0 4 atbildēt