local-stats-pixel fb-conv-api

Megaupload lietotāji sūdzēs tiesā FBI20

271 3

Tūkstošiem MegaUpload lietotāji izmantoja MegaUpload vietni, lai glabātu tur savus personīgos failus un lai ar tiem dalītos, bet nu visi šie faili ir zuduši. Kā atbildes triecienu, Zviedru politiskā partija – Pirate Party vairākās valstīs veido sarakstu ar MegaUpload skartajiem lietotājiem, lai gatavotos tiesas prāvai pret FBI.
Kad MegaUpload beidza darboties, lietotāji zaudēja pieeju saviem personīgajiem failiem, bez jebkādas iespējas tos atgūt.

Protams, MegaUpload bija riskants bizness, un lietotājiem nevajadzēja uz servera turēt neaizstājamus – personīgus failus. Tas tikai izvirza jautājumu, cik liela ir kompāniju atbildība, glabājot tur savus failus? Ja tie tiek zaudēti, vai lietotājam būtu jāsaņem kompensācija? kā jūs domājies dārgie spoki!

Paldies dievam man viss stāv uz disikiem vai cietajiem un šāda problēma mani nepiemeklēs :)

271 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.boot.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Nu deļ kam vispār izdomāja tos ,atvainojos,  tizlos un nekam nevajadzīgos SOPA ,PIPA, ACTA? 

29 2 atbildēt

Jā ir jādod kompensācija. Megauploudā daudz noteikti augšuplādēja failus, kuriem netika pārkāptas nekādas autortiesības, līdz ar to, ja šis ir bijis vienīgais eksemplārs un cilvēkam šis eksemplārs ir bijis vērtīgs, tad viņiem nav bijušas tiesības dzēst to. Iedomājos situāciju, ka naktsklubā būtu pilns ar narkomāniem un dažiem cilvēkiem, kam nav nekāda sakara ar narkotikām. FBI atnāks visus nošaus, jo redz tas nav legāli ko tur iekšā dara, bet skaidros cilvēkus jau necentīsies atlasīt. 

23 1 atbildēt

Tapēc es savu svarīgāko failu kopijas turu uz cita HDD un to plauktā... Mazums kas. emotion

Vienīgais ceļojot piekļuve viņiem nav no jebkuras pasaules vietas.

2 0 atbildēt

Protams, ka vajag kompensāciju. Kā es vienkāršs cilvēks varu zināt, ka tā firma nodarbojās ar kaut ko pretlikumīgu?

1 0 atbildēt

es visskautko laadeju no megaupload speeles un citas programmas be tgd emotion

1 1 atbildēt

Paldies dievam man viss stāv uz disikiem vai cietajiem un šāda problēma mani nepiemeklēs :)

neesi nu tik drošs, kad sāks darboties jaunā sistēma un būs iespējams izsekot tavām darbībām internetā(kas jau notiek) un atradīs ko nelikumīgu atnāks uz tavu māju un visus cietņus konfiscēs.

0 0 atbildēt

Es pilnīgi jūtu, ka šitiem līgumiem būs auzas kad sadusmos čaļus kas sēž Sibīrijā koka būdā ar laptopu un gopī naudu no bankām.

0 0 atbildēt

lai amerikani panem nosledz pieeju netam uz citam valstim un otradi. un lai sava sula varas lidz iznikst. to tik vien  amerikani panaks. bez piratisma un tt nekadas zvaigznes tur vairs nebutu....

0 0 atbildēt

oo mans raxts ari spokos :)

0 0 atbildēt

Visiem pazīstamā Anonymous grupa pēc megaupload slēgšanas uzhakoja vienu no FBI vietnēm, kuru nevarēja atjaunot diezgan ilgu laiku. Rezultātā šis tas arī FBI nogāja pa pieskari. Runājot par šo te megaupload, jācer, ka vai nu atgriezīs kompensāciju, vai arī atjaunos mājaslapu.

1 2 atbildēt

Lai tik maksā ragā. Visu laiku bij ok, tgd kko nez sadomājušies te fīrēties.

 

Es jau ar neturu svarīgus failus nez kuir, mazums ar šitādiem nejegam kko zināt, ņem un aizklapē ciet.

2 4 atbildēt