local-stats-pixel fb-conv-api

Makes me think 622

853 4

Makes me think stāstiņi latviešu valodā.

853 4 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Biju iedomājies ka MMT ir kkādi dziļdomīgie teikumi, bet tad iedomājos paskatīties te un sapratu ka tas ir kautkas interesants.

92 0 atbildēt

Jauks sunītis! emotion

33 0 atbildēt

1. Es nezinātu - žēlot, jo zaudēja mazuli vai apvainot slepkavībā (ņemot vērā, ka glāba sevi).

25 2 atbildēt

lika aizdomāties....emotion

11 0 atbildēt

kas tik dzīvē nenotiek.Patīk man s''is daļas++

7 0 atbildēt

Bija intresanti palasīti emotion

5 0 atbildēt

10 . - noteikti tā ir lieliska sajūta. emotion

3 0 atbildēt

bija par ko aizdomāties +

2 0 atbildēt

10. - salti meli,lai pielīstu skolotājiem :D

2 0 atbildēt

++ bey kas pie velna ir J.K.F ?? ja but J.F.K saprastu emotion

1 0 atbildēt

Tā ir neaprakstāma sajūta, kad vari atkal staigāt pēc ilga laika (zinu pēc pieredzes)emotion

1 0 atbildēt

Esmu sajūsmā par taviem mmt - vismaz šie ir patiešām interesanti, nav tik sekli kā vairumam, tiešām liek padomāt :) hmm vot vienīgi pirmais tāds nedaudz neskaidrs ar savu nostāju - vai tiešām tas vaino sievieti tajā, ka tā glābj savu dzīvību (ko tik ļoti mīl), upurējot bērnu? 52 gadi ir vecums, kurā dzemdēt veselu bērnu ir ļoti grūti, turklāt tas apdraudētu viņas dzīvību un visus tos, kas mīl šo sievieti (vēl nedzimuša bērna zaudējums,ko vēl nav paspējuši iepazīt, iemīlēt tik stipri, man šķiet ir vieglāk pārciešams tuviniekiem, nekā mātes). No citas puses - aborti bieži vien rada psiholoģiskas traumas. Sieviete visu turpmāko mūžu var mocīties ar sirdsapziņas pārmetumiem un ar savu nelaimīgumu satraukt un apbēdināt citus. Un tas viss vēl pat nerunājot par to, kas būtu bijis godīgi pret pašu bērnu un kas ne. Ir vēl simtiem citu par un pret, un ļoti ceru ka neviens izlasot šo pirmo stāstiņu nenostājās kategoriski pret sievietes izvēli. 

1 0 atbildēt

5. nevajadzējo to `utt.`. un 1. - es ziedotu sevi, jo ja man būtu 52, nu ko vēl es varu padarīt? bet tas mazais bērniņš vēl iepazītu pasauli, lai gan es viņu nevainoju. ikvienam gribas palikt mūžīgi ar saviem bērniem.

0 0 atbildēt

labs` :)

0 0 atbildēt

Šodien, pēc operācijas, kas bija pirms mēneša, Man vienīgaijai īs likāsnesakarīgi???

0 7 atbildēt

5. vienreiz mes gajam vienam čomam 5 ciits izkrita nu aizgajam uz veikalu nu nav vins saka es saku nu neko ejam meklet ejam visi 3 pa troutuaru es redzu 5cits metajs nu neko ejam talak pectam aizeju pakal iedodu vinam to pieciti sis tads puslaimigs nu neko es teicu es tev pieciti atradu tu taka varetu vismaz pusi no vina atdod man jo tapat tev dienā dod vairāk kā 5 ls ( vins ahujek biezs) sis tiaki man latu iedeva :D tads zhids tgd man ir feins plans ka vinu apists lai sis ierauj minusa kādu čiriku

1 11 atbildēt