local-stats-pixel fb-conv-api

Mācīšanās no kļūdām / Anālais pret cepuri11

48 14

Bļeģ, vot es nesaprotu, kā cilvēks var vispār kaut ko iemācīties stundās/lekcijās? Big ups visiem, kas tiešām iekaļ to huiņu smadzenēs un dzīvo laimīgi. Es vidusskolu esmu beidzis nu jau kādu laiciņu, bet augstākā arī paliks nepabeigta (fcuk the system). Bet runa nav par mani, runa ir par mācībām, pidari.

Tu ņihuja neiegūsti no tukšas lupīšanas tāfelē/projektorā. Reāli kaut ko iemācīties var tikai no prakses. Pohuj, ka Tev vislaik sanāk FAIL; pohuj, ka Tu nevari to izdarīt pareizi; un pats svarīgākais - pohuj, ka Tu kļūdies! Jo vairāk Tu kļūdies, jo labāk. Ne pa velti ir teiciens, ka ‘cilvēks mācas no savām kļūdām’. Tātad pēc diezgan vienkāršām pārdomām, var secināt kkā tā: “Jo vairāk Tu kļūdies, jo patiesībā vairāk Tu iemācies!”.

Protams, ir lietas, kur kļūdas nav pieļaujamas (piemēram, sirds operācijās…), bet vai kādu tas reāli uztrauc? Protams, ka nē cykac, kamēr tas nenotiek ar Jums un tieši Jūs tur neguļat zem skalpeles un pohaina ķirurga.

Pirms kādiem 2 vai 3 gadiem pa Degpunktu bija sižets, kur divi sīkie (13 un 14 gadi, ja nekļūdos) paņēma no pakaļas citu sīko (tam bija 10 gadi, pahodu). No sākuma viņi tam čalim piedāvāja 2 telefonus un CEPURI, lai viņš tiem atļautu to darīt. Tas notika kaut kādos pāķos, tāpēc viņš teica, ka tie divi ‘puikas’ viņi uzgrūda uz MUCAS un no aizmugures to darīja. Tad, kad viņš sācis pretoties (pag, tad jau sanāk, ka no sākuma tas sīkais nepretojās, tas liek uzdot jautājumus… wtf?!?) tie ‘puikas’ viņu iegrūda šķūnī (vai garāžā, kāda h*j razņica, neatceros vairs) un turpinājuši to darīt. VIŅI TAM ČALIM PIEDĀVĀJA CEPURI, TAS TAČ IR PIZĢEC!!! (Tai paļubomu jābūt ahujennajai cepurei, nevis lētajam lauku variantam un diviem nestrādājošiem SIEMENS modeļiem). Tas ne pa visam nav smieklīgi (lai arī cik uzjautrinoši Jums, kā arī man, tas liekas). Ja Tu par šito paķiķināji vai hoķ iesmaidījies, iedomājoties to situāciju kādā hujovajā komēdijā, tad Tu, sapūsi ellē. Tu sapūsi ellē uz neērta dīvāna, pie kura būsi pielīmēts, lai varētu skatīties Sekss un Lielpilsēta VISAS sezonas pa riņķi, pa riņķi un vienīgās reklāmas būs nākamās sezonas promo!!! Vairs nejūties tik laimīgs, ko? DIEVIŅŠ VISU REDZ bļeģ!

Iedomājaties mani kādā tumšā alejā ar zeķubiksi uz galvas, un mazu Maximas maisiņu rokās. Jūs ejat uz mājās pa to creepy ceļu un es tur pieeju Jums priekšā, ar zemu balss toni sakot: “mmm…. u got a perrty mouth… Kā būtu, ja es Tev iedotu šīs divas, vecās noškas un savu O. Vācieša tipa bereti…. Bet Tu man iedotu savu dupsīti…”. Loģiski, Jūs vai nu man iepistu (pie reizes vēl veicot gop-stopu), vai arī pārbaudītu vai tie telefoni strādā un mēģinātu vēl tam visam klāt no manis izkaulēt 50sant. Un pēc minūtes es to O. Vācieša tipa bereti jau vicinātu gaisā kā kovbojs šļakstinoties pa Jūsu dibuā. Fuck, šitais bija tik nasty.

Man nav ne mazākās nojausmas, kā es no mācību tēmas aizpiselējos līdz tēmai ‘anālais pret cepuri’, bet tas viennozīmīgi iedragāja manu zemapziņu. Naktīs sapņošu par ‘cepurēm’. Ignorance nemirst.

Un tagad pasakat, vai Jūs piekristu ‘anālajam pret cepuri’?

/alex dynamo/

48 14 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Var redzēt kādēļ augstākā arī paliks nepabeigta. emotion

7 0 atbildēt

par titulbildi ++ emotion

3 0 atbildēt

nu skatoties kāda cepure...

1 0 atbildēt

Tu esi dīvains :D

1 0 atbildēt

ja tu mācīšanos uztver tikai kā tukšu skatīšanos uz tāfeli un mācību grāmatas iezubrīšanu, tad es pat saprotu, kāpēc tava augstākā nepabeigta. man tavā vietā būtu kauns ..

0 0 atbildēt

durak tu, nezkapēc es zem raksta pierakstu "/alex dynamo"/ ? hmm, varbūt tapēc, ka autors ir alex dynamo, nevis es? ej pabeidz pamatskol durak!

0 1 atbildēt

Pietika ar otro rindkopu, lai saprastu, ka lasīt nav vērts.

Kārtējais pamuļķis, kurš domā, ka ir labāks un gudrāks par visu un visiem,bet nav spējīgs pat tik daudz, kā komunicēt normālā valodā. Nu, iespējams, ka ir kāda mērķauditorija visām šīm rupjībām, bet es atturos. 

0 2 atbildēt