local-stats-pixel fb-conv-api

Lohnesa briesmonis un Lielās noslēpumu grāmatas foto.6

16 0

               UZMANĪBU!MANS SOLĪJUMS--grāmatas fotogrāfija.                                                                                                                                                                                 Skotijas ziemeļos atrodas ezers,kurš visā pasaulē ir slavens ar to,ka pēc nostāstiem tur tajā mītot kāds milzu radijums,vārdā Nesija jeb Lohnesa briesmonis.

           Pirmās ziņas par šo radījumu datējamas ar 6.gs.Kopš tā laika daudzi cilvēki ir apgalvojuši,ka redzējuši Lohnesa ezerā pelēku vai brūnu dzīvnieku ar 12-15 m garu kaklu un gludu ādu.

       Vispirms noskaidrosim,kāds tad īsti ir šis ezers.Tas ir šaurs,garš un dziļš. Ezera platība ir neliela,tādēļ tas ir pilnībā izpētīts,tomēr nekādi pierādījumi,ka tur dzīvotu Nesija nav atrasti

                    Tomēr-kā lai izskaidro faktu,ka fantastiskais radījums daudzreiz ticis iemūžināts fotogrāfijās?Tiesa gan,vairāki fotoattēli izrādijās viltoti,citi pārāk miglaini,taču arī ir tādi,kuros viss ir skaidri saskatāms.Vai šos attēlus var uzskaitīt par apstiprinājumu hipotēzei,ka ezerā dzīvo kāds liels dzīvnieks?Un kur gan tas, slēpjas,ja pat sensāciju tīkotājiem to izdodas ieraudzīt gaužām reti?Cilvēki,kuri tic briesmoņa esamībai,apgalvo,ka zemūdens straumes pa pazemi savieno ar jūru, un tas izskaidrojot faktu,kāpēc Nesija mēdzot nozust uz ilgāku laiku.Šie cilvēki domā,ka Nesija ir sen izmirušo pleziozauru pēcnācēja.Pleziozauri dzīvoja pirms miljoniem gadu,un,lai tie varētu izdzīvot līdz mūsdienām,ezerā vajadzētu būt šo dzīvnieku populācijai.Taču neviens nekad nav redzējis vairākus noslēpumainās sugas pārstāvjus,un ezera ūdenī tiem nebūtu arī pietiekami daudz barības.

         Tādēļ joprojām paliek neatbildēts jautājums:vai Lohnesa briesmonis tiešām eksistē?

                                                        Vai Tu zini ka...

Skeptiķi domā,ka 1972.gada ekspedīcijas laikā uzņemtās fotogrāfijas ar īpašo optisko efektu.Patiesībā ezera ūdenī esot redzami krastā augošo koku vai ezerā mītošo dzīvnieku deformēti atspulgi.

                                                       Vai Tu zini ka...

       1934.gadā uzņemtā Nesijas fotogrāfija ilgu laiku tika uzskatīta par briesmoņu eksistences pierādījumu.Taču 1994.gadā viens no fotogrāfijas autoriem atzinās, ka uzņēmums ir viltots.Tajā redzamais briesmonis patiesībā esot īpaši izgatavots makets,kurš novietots uz ezerā peldošā plosta.

                                                  Interesanti skaitļi un fakti

                1972.gada augustā uz Lohnesa ezeru devās Bostonas lietišķo zinātņu akadēmijas ekspedīcija.Zinātniekiem līdzi bja paņemts moderns hidrakolators-ierīce,kas raidot skaņas impulsus un uztverot atbalsi,nosaka zemūdens objekta parametrus,un stroboskops-īpaša ierīce kustīgu priekšmetu novērošanai.Pētnieki monitorā redzēja signālus,kurus raidīja liels kustīgs objekts, un mēģināja šo objektu nofotagrāfēt.Redzamība bija slikta,un uzņēmumi sanāca neskaidri,taču divos no tiem,šķiet,varēja saskatīt peldspuras,bet trešajā bija redzami divi objekti,kas izskatījās pēc lieliem dzīvniekiem.Pētijumu rezultāti lieciena\\\\āja,ka spuras garums ir 1,2-1,8 m,bet abu dzīvniekiem līdzīgo objektu garums-3,5 m.

Teksts norakstīts no Lielās noslēpumu grāmatas.  

       



16 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

0:25 sekundē parasts ronis vietējā jūrā. xD FAIL.

4 0 atbildēt

Ja, tāds briesmonis neeksistē, tad kapēc visās bildēs, gan tās, kuras atzītas par īstām, gan tajās kuras par viltotām, lohnesa ezera briesmonis ir redzams visur vienādi, vienādos apveidos. Tad, ja tāds neeksistē tad iznāk tā, ka tas ir kāda cilvēka fantāzijas auglis, kuram ir noticējušas paaudžu paaudzes?! 

2 0 atbildēt

Diezgan interesanti nu es domaju ka kkam jau tur ir jabuut! nu katraa zinjaa peldeties es tur negribeetu! :D

1 0 atbildēt

Bullshit.

1 0 atbildēt

Jā. Neticiet zinātniekiem ar viņu sātaniskajiem lokatoriem, gadu ilgajiem pētijumiem un neapstrīdamiem FAKTIEM, ka tajā ezerā nekā nav. Viņi visi ir idioti, ticiet miglainām bildēm! Tas nekas, ka liela daļa no viņiem atzīstas, ka tie nav īsti. Tas tak galīgi pohuj. Galvenais, ka ir kaut kādas bildes un tās apstrīd visas hipotēzes.

(sekls sarkasms)

1 0 atbildēt

kkur lasiiju, ka ezera dibenaa ir plaaksnes, kuras nobiidaas(or somethink) starp plaisaam iekljuust gaiss(kkaa, neprasiet man, lkm no slaanjjiem) un taadejaadi veidojas burbulji, kuri uzpeld gaisaa, un vieteejie iedziivotaaji agraak sho paraadiibu nevareeja izskaidrot un izdomaaja legendu

2 5 atbildēt