local-stats-pixel fb-conv-api

Lietuviešu deģenerāts nomet suni no tilta (papildināts)20

31 0

Pēc kritiena no tilta suns izdzīvoja, bet viņa stāvoklis ir ļoti nopietns. Pašlaik suns atrodas Kauņas dzīvnieku aprūpes centrā "Nuaras", ir noskaidrots ka suņa vecums ir apmēram 3-4 gadi. Pēc rengena noskaidrojās, ka nopietnu kaulu lūzumu nav. Tikai plīsušas saites, un daži kauli ir ieplaisājuši. Visvairāk veterinarārsti ir noraizējušies par iekšējo orgānu bojājumiem.

Kādu laiciņu suns nevēlējās ne ēst, ne dzert, vakar viņš to sāka darīt, ārsti uzskata ka tā ir laba zīme. Sunim tiek dotas pretiekaisuma zāles un viņa ekstremitātes ir ieģipsētas.

Nākamajās divās dienās izšķirsies sunīša liktenis, vai nu viņš izdzīvos, vai nāksies viņu iemidzināt.

Gan "Nuaras", gan organizācija Dzīvnieku Tiesības Lietuva (Animal Rights Lithuania) saņēma ļoti daudz e-pasta vēstuļu no satrauktiem cilvēkiem. Viņi piedāvaja savu palīdzību un daudzi vēlējās uzņemties aprūpi par dzīvnieku, kad tas izveseļosies.

"Nuaras" veterinārārsts saka: "Es pieņemu ka video, kurā suns tika nomests no tilta, tika uzņemts šajā nedēļas nogalē. Suns kādu laiku gulēja zem tilta. Tad to atrada kāds vīrs kurš to nogādāja policijā, vēlāk viņi to atveda uz mūsu dzīvnieku aprūpes centru."

"Nuaras" veterinarian says: "The dog abuse footage was made this weekend, I guess. For some time the dog was lying under a bridge. Then it was found by one man who took the dog to the police, and then it was redirected to our animal care center."

Vēl gribētos piebilst ka videoklipā redzamais vīrietis nebija Valdas Baranauskas, taisnību sakot viņam ar to visu nav nekāda sakara.

Īstais vaininieks ir kāds 22 gadus vecs vīrietis, Svajūnas Beniukas, no mazas pilsētas Seredžius  ( Jurbarkas rajons ). Dzīvnieku nepatika viņam jau ir asinīs: tikai divus gadus atpakaļ viņa vectēvs nogalināja kaķi, iemetot to pie nikna suņa. Diemžēl vectēvs tika sodīts ar 20 LTL lielu sodu. Lietuvas tiesību akti šajā ziņā ir ļoti viegli.

Svajūnas Beniukas ir ļoti pazīstams policistu aprindās. Viņs ir bez darba, regulāri lieto alkoholu un ir iesaistīts dažādāos vietējos konfliktos - viņs ir pazīstams kā pilsētas rupeklis ( town roughneck ) ar 10 klašu izglītību. Viņš iepriekš ir apsūdzēts par zādzībām kauņas un Jurbarkas rajonos.

!Update: Par sodu.

Lietuvā par nežēlīgu izturēšanos pret dzīvniekiem, sodi ir ļoti mīksti. Neņemot vērā to, ka ir bijušas daudz šādas lietas, lielākais sods pēdējos gados ir bijis naudas sods 300 LTL (60 Ls) apmērā, kurš tika piemērots sievietei, kura izmeta suni no mašīnas. Policija parasti tikai izsaka brīdinājumu šādiem cilvēkiem.





31 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
vajadzetu to dauni divreiz nomest no tilta! 
6 0 atbildēt

Diemžēl viņš tika sodīts ar 20 LTL lielu sodu. Lietuvas tiesību akti šajā ziņā ir ļoti viegli. - ja jau taa tad cilveeki var bisk naudinju samesties un shito muudzi nah*** diskvalificeet no pasaules

5 0 atbildēt

vēljoprojām suņuks šokā :(

Ceru ka drīz vien nostāsies uz ķepām un pieņemsies spēkā. Un to idiņu ar varētu nomest no tilta un aiziet prom gaidīt, kad kāds viņu atradīs :)

4 0 atbildēt

davai turies mazais!!  kad izaarsteesies aiziesim atspaardiisim tam pautam nieres   kas tevi nometa!!!

4 0 atbildēt

Paskatoties no vienas puses,ta vien gribetos tadam riikli pargriezt,no otras puses kas gan to daris?

3 0 atbildēt

Maitas, ceru dzivos suns.

3 0 atbildēt

dzivos mazais,nekur neliksies! :)

a to idinju.. kaut vinju trakumserga parautu!! :@

2 0 atbildēt

kur tadi rodas ?

2 0 atbildēt

Ceru ka sunim viss būs ok., jo viņu vismaz atrada īstie cilvēki un viņu aprūpēs. Bet tam Loham novēlu pamēģināt nolidot no tilta un lai weedys ar to sunīti tiešām viņam atspārda nieres!   

Bet par laimi sunītis dzīvos!

1 0 atbildēt

Mazliet precizēšu.

Viņa vectēvs saņēma 20 LTL sodu, nevis viņš.

1 0 atbildēt

ceru, ka tas ...... mirs mokošā nāvē.

es nedomāju suni, ja kas.

0 0 atbildēt

atbildot uz meoz komentāru " tomēr es nesaprotu cilvēkus... par šo suni vi... " Pilnībā piekrītu, cilvēki ir dīvaini :/

0 0 atbildēt

jaa jaaiemaca pats lidot... ( izklausaas jau akal brutali,tikpat nelietiga riciba cik shis sastraadaaja, bet nomest vinju buutu pelniiti! ) un man jau ir kautkada nojausma ja jau vins ir sitaads degeneraats tad ilgi jau vinsh nedzivos, kaads tads pats vietejais ieliks vinjam cirvi galvaa :)

0 0 atbildēt

tomēr es nesaprotu cilvēkus... par šo suni viņi vēlās rūpēties, jo viņš tagad ir famous un nofimēja kā viņam dara pāri.. bet taču uz ielas un patvērsmēs ir daudz vairāk suņu/kaķu kuriem ir nopietnākas traumas par kaulu plaisām..! 

nezinu, šajā pasaulē nekas nav sakarīgs.

vismaz preiks par to, ka sunim viss ir labi.. nedomāju, ka viņu iemidzinaš, izveseļosies gan jau. (:

0 0 atbildēt

Kautkads kroplis ar slimu psihi kaa vinam pasham patiktu nolidot no tiltaemotion

0 0 atbildēt

nu ir tak kretīni, ne?

0 0 atbildēt

Zeel ,kad es tur nebiju,vins pats buutu nokritis!!!!!!!!!!!!!   NOPIETNI

0 0 atbildēt

taurenīts to čali pašu vajadzētu pamācīt "lidot"... pi*pis bļ*ģ...

0 0 atbildēt

nabaga pluskjiitis.. ;Sss

noveelu atveseljoties aatraak. :3

a tas pimpis kas nometa vinju jau ir nolinchots?

0 0 atbildēt