local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas menti OUT OF CONTROL!!!6

83 7

"

Shiiit, pizģec. Kas te notiek pēdējā mēneša laikā. Laupīšana Jēkabpilī, Jūrmalā menti normālā pipelē darba laikā un uniformās, un tagad vēl apzog mašīnas… FUCK YEAH! Nav brīnums, ka Mūrniece demisionē. Ja es būtu iekšlietu ministrs un pār manu galvu ietu šitie sūdi es vispār kabinetā norītu žileti un pakārtos, nah mean? (tas bija mājiens, Mūrnieces kundze)

Haha, bet es nevaru - tas taču ir kkāds jobans humors. Kādreiz, kad mēs bijām sīki un dzerstījāmies pa pagalmiem, mēs vienmēr mīzām no mentiem. Var pieķert mūsu dirsas, viņi uzrakstīts protokolus, sēdes, atņems šmigu, vēl nedod Dievs neatļaus pagulēt savā vēmekļu peļķē un aizvedīs uz atkačalku n’ shit. Tagad man bail, ka tik tie sukas mani nenogopī. Goda vārds - es iešu naktī uz mājām, un pēkšņi no stūra izlīdīs tie pimpji uniformās: “Nu what’s up… Kas Tev tur labs kabatās? Ah, tad dzeram, ja?” un pēkšņi sekos steka pisaks man pa ribām.

Tagad, kad es ieraugu pašvaldības zaļo busiņu, man vienmēr liekas, ka viņi brauc appizģīt dzīvokli. Zin kā - vajag visu brigādi, lai to izdarītu. Divatā iznest platekrāna TV, dīvānu, mikroviļņu krāsni, veļasmašīnu un stacionāro kompi nav tik viegli. Nu ir, bet laikietilpīgi, tāpēc visam jānotiek operatīvi. Ja Tev kāds laužas iekšā dzīvoklī, tad nezvani policijai - viņi jau tur ir, pie Tavām durvīm. Ar lomiku. Un lielu gumijas pimpi.

Kstaķi, true story - man ir dahuja paziņas, kurus menti ir vnk brutāli piesituši. Piem. čomu pirms diviem gadiem ievilka busiņā un sasita ar stekiem, paliekot apakšā savas protokolu mapītes, lai nepaliek zilumi. Bet tas jau var notikt ar jeb kuru, kā A. Kampars teiktu: ‘Nothing special!’.

Drīz nets būs pilns ar bildītēm, kur LB veikalu grautiņos apzog nevis random čaļi un A. Šķēle, bet gan menti ar visām uniformām. Un ne to vien fotošopā iztaisīs, haha. Pieminiet manus vārdus! Man patiesībā nedaudz bail, ka tik Latvijas armija nesāk ņemt no šiem piemēru. Visi atcerās to gadījumu, kad vienā Maximā iebrauca mašīna un iznesa visu juvilier izstrādājumu veikalu. Man liekas, ka pēc gada tur iepisīs tanks un izvilks visus bankomātus, lol.

Uh, uh, vēl - ceļu policija Tev noņems mašīnu GTA style on yo ass! No sākuma Tevi apstādinās, paprasīs dokumentus, kad būsi nedaudz novērsies viņi Tevi izmetīs no mašīnas un aizbrauks uz Liberty City (LV variantā…. Ventspili) un taisīs huiņu.

Ko viņi darīs ar policijas suņiem? Visticamākais izaudzinās par asinskāriem rīkļu rāvējiem, kas būs atkarīgi no visām iespējamajām narkotikām pasaulē (ar to es gribēju pateikt, ka viss paliks pa vecam). Tie suņi vienmēr tiks ņemti līdz, kad viņi gribēs apzagt kādu privātmāju n’ shit. Viņi pārgrauzīs Jūsu labradoram rīkli bez žēlastības un vēl piedirsīs paklāju.

Varbūt es šo rakstu papildināšu, varbūt arī nē… Paņirgājies esmu, pietiek. (just kiddin’)

Any who, ja Jūs ieraugat mentu - warn a brotha; ja Jūs ieraugat visu busiņu, kam uz jumta ir piesiet dīvāns - skrieniet uz mājām, tas var būt Jūsu; mainat savu mašīnu pret vecu opeli, tad varbūt ceļu policija Jums to neatņems. PEACE!"

/alex dynamo/

83 7 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Dvaj moš visus tgd nositam? Tie jobanie menti ne? Sukas vienmēr nemieru ceļ, un vēl pēc garas darbadienas kad tev visu laiku ar kkadiem bomžiem, vai urļikiem jāņemās tie vēl ņem un paliek nepacietīgi un kko dirš. Labāk bez viņiem ne? Lai tak urļiki un čigāni un visi jobanie pimpji zog un dzerstās tad tik būs tik ahujenna ka varēsim centraļņikā diskotēkas taisīt. ej izgulies autor.  

5 0 atbildēt

Nu čalim ir izdoma ,bet dažas lietas ari samērā patiesas

1 0 atbildēt

Mīnus par rupjībām tekstā!

1 0 atbildēt

"Nothing special!" takš nav Kampara frāze..

0 0 atbildēt

Njā, autoram tiešām būtu jāārstējas! Sick veci....

0 0 atbildēt

Pārrēcos

0 0 atbildēt