local-stats-pixel fb-conv-api

Labestības diena2

55 0

Labestības diena nu jau kļuvusi par tradīciju. Šī gada mērķis ir palīdzēt galvenokārt Dāvim (11 gadi) dzīvot, Nikam (15 gadi) staigāt, Timuram (10 gadi) un Denisam (6 gadi) redzēt un dzirdēt, Lindai (6 gadi) runāt. Tam nepieciešami 27 428 lati.

Diezgan aizkustinoši vērot, kā maza meitene cītīgi met stikla kastītē monētiņas vienu pēc otras. Tā vien liekas, ka viņa tās cītīgi vākusi, jo to ir pilns maciņš.

Par ziedojumu varēja saņemt pats pēc izvēles ko vēlies labāk - lielu Labestības dienas uzlīmi, mazāku ar uzrakstu ''Es atbalstu labestības dienu'' vai arī mazu piespraudi ar uzrakstu ''Labestības diena''. Kur nu kurais uzlīmes līmēja - cits uz kājām, cits uz rokām, kādam bērnam tā tika arī uz cepures.

Apkārtne pilna dzeltenu Labestības dienu balonu, kas tiek dāvāti pārsvarā bērniem. Daži no tiem paceļas gaisā, citi plīst, bet katram mazajam tie izraisa aizrautību.

Bērni tika apgleznoti grima studijā, savukārt Tautas balss teltī tie varēja izgatavot paši savu īpašo rotu. Protams neiztika arī bez piepūšamajām atrakcijām, kur arī veidojās garas rindas.

Pie Kongresu nama stāvēja Asinsdonoru autobuss aicinot nodot asinis.

Visi atnākušie kaut ko deva un ieguva.

Atliek gaidīt tiešraidi, kas sāksies pavisam drīz - 20:20 LNT kanālā un redzēt, cik bērniem tiks palīdzēts šogad.

55 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Cerams viņiem izdevās savākt to vajadzīgo naudas summu.

Ceram šī akcija netiks pārtraukta vismaz tuvākajos 15 gadosemotion

3 0 atbildēt

tad lūk kāpēc daudzi Rīgas centrā esošie cilvēki bija dzeltenās maikās...

1 1 atbildēt