local-stats-pixel fb-conv-api

Kombuļu Inese iekaro ārzemes6

Tautas mīlētā estrādes zvaigzne Inese Saulīte (attēlā) jau sarakstījusi dziesmu Eirovīzijai, taču pārdomājusi un nav to iesniegusi konkursam, jo saņēmusi divus citus piedāvājumus – sniegt vērienīgu koncertu Anglijā un veidot savu realitātes šovu.

"Eirovīzijas dziesma man jau gatava, bet tā paliks uz nākamā gada konkursu - līdz tam laikam varēšu to vēl labāk sagatavot. Tā vietā, lai gatavotos Eirovīzijai, es braukšu uz Angliju sniegt lielu koncertu," izklaides portālam Mango savu plānu maiņu atklāj Inese.

Koncertēt uz Angliju Inese dosies gada nogalē ap Ziemassvētkiem, un uz turieni viņu uzaicinājusi Anglijas Latviešu biedrība.

"Visi Anglijas latvieši ļoti gribot dzirdēt mani, un es nevaru viņus pievilt. Jau tagad jāsāk nopietni gatavoties, lai koncerts izdotos. Uz šo braucienu skatos ļoti cerīgi, jo varbūt pēc tam man Anglijā izdodas vēl kas, piemēram, izdot starptautisku albumu," spriež talantīgā māksliniece.

Viņa gan mierina savus fanus, jo Latviju pamest nekādā gadījumā netaisās. "Es nekādā gadījumā nepametīšu valsti uz visiem laikiem - Latvija ir mana dzimtene, un te taču ir visi mani fani! Vienkārši jāizmēģina spēkus arī ārzemēs," teic Inese.

Otrs iemesls, kāpēc talantīgajai Inesei šoruden nudien nebūs laika gatavotiesEirovīzijai, ir tas, ka jau pavisam drīz viņa sāks vadīt savu raidījumu.

"Producents Jānis Vaišļa man piedāvāja izveidot savu raidījumu Saulītes studija interneta televīzijā Chaula.tv. Ceram pēc laika pāriet arī uz televīziju. Raidījumā es tiešraidē stāstīšu par sevi un lietām, kas mani interesē - mūziku, politiku un pašas dzīvi, kā arī aicināšu ciemos citus cilvēkus," par jauno ieceri stāsta Inese.

Viņu gan nedaudz satrauc tas, ka raidījuma dēļ būs regulāri jābraukā no Priekules uz Rīgu, kas prasīs daudz naudas, un pat viņai kā lielai māksliniecei pirms tik vērienīga projekta ir satraukums. "Man bail, jo tas būs pirmais mans personīgais raidījums," satraukumu izjūt estrādes dīva.

Arī viņas privātā dzīve kā allaž ir notikumiem bagāta. 10. oktobrī beidzot oficiāli šķirta viņas un Ērika Cibuļska laulība, un nu Inesei plāns atbrīvoties arī no precētā uzvārda.

"Gatavojos kārtot dokumentus, lai atgrieztos pie uzvārda Šedova, kas man bija pirms laulībām," teic Inese, paužot neviltotu sajūsmu par to, ka šis uzvārds būs īpaši zīmīgs, jo "shadow" tulkojumā no angļu valodas nozīmē "ēna", līdz ar to viņas īstais uzvārds būs tieši pretējs viņas skatuves vārdam "Saulīte".

Ar bijušo dzīvesbiedru Ēriku Inese palikusi labās attiecībās, jo pie viņa Kombuļos aug divi abu vecākie dēli, kamēr jaunākos puikas Priekulē audzina Inese.

"Regulāri sazvanos ar Ēriku un bērniem, ar lielajiem puikām man ir lielisks kontakts. Prieks, ka arī Ērika dzīve nokārtojusies - viņš ar puikām plāno drīzumā braukt uz Angliju pie savas jaunās draudzenes. Jaunā draudzene jau bijusi ciemos pie viņa un iepazinusies ar bērniem," par bijušā vīra laimi priecājas Inese.

Arī viņas pašas mīlestība ar dāņu draugu Benu pašlaik esot pilnā plaukumā, kas iedvesmo Inesi jauniem muzikāliem lidojumiem - dziesmas top viena pēc otras.

38 11 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Ziņu portāls
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Latviešiem mati nosarks ja šito uz Eirovīziju palaidīs! 

20 0 atbildēt

nezinu kā citiem, bet es viņas video skatos tikai tādēļ, ka par tiem var ierēkt

6 0 atbildēt

Smieklīgi,ka rindā "Regulāri sazvanos ar Ēriku un bērniem, ar lielajiem..'' uzlaižot kursoru uz vārdu ''bērniem'' parādās w w w. marsiesi . lv . Es zināju,ka tur kas nav tīrs ar tiem viņas bērniem.

1 0 atbildēt

Viņa varētu veidot realitātes šovu ''Don't toch me nigga'' :trolldad:

1 1 atbildēt