local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek ar tavu ķermeni, kad tu dzer Coca-Cola?143

767 36

cau! Kad pirmo reizi izlasīju šos faktus biju nedaudz šokēts. Uz šiem faktiem man nav nekādas atbildes, tie parāda, kas notiek ar tavu ķermeni, kad tu dzer Coca-Cola. Es pastāstīšu jums par šiem faktiem un jūs varēsiet man piekrist/nepiekrist. ;)

Pieņemsim, ka vidējs 1,77 m garš, 70 kg smags cilvēks izdzer 0,5l Coca-Cola. Kas ar viņu notiek tālāk? ---->

Gaidu jūsu komentārus!

767 36 143 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 143

0/2000

Tāpēc jādzer alus emotion

171 11 atbildēt

Padzēros aukstu coca cola un pasmējos par šo

125 8 atbildēt

Un bērni atcerieties- tas pats notiek no jebkuras limonādes. Tapēc dzeriet alu, bet īstu (dārgs) vai vīnu (vēl dārgāks) vai ūdeni galu galā. Vispār dzeriet tik ūdeni un ēdiet zāli (bet ar ne tādu, kas augusi šosejas malā). 

101 6 atbildēt

tātad 70 min. tīrais murgs

45 0 atbildēt

Parastas un ikdienišķas lietas aprakstītas kā baigākie notikumi. :D  1) 10 tējkarotes cukura ir IETEICAMĀ DEVA. Tas nozīmē, ka ja ilgstoši dienā uzņemsi mazāk par noteikto daudzumu, tev sāksies problēmas ar veselību. Piemēram, tad jau parastie zefīri arī ir šausmīgi kaitīgi, jo ja tu dienā apēd 3-5 zefīriņus, tu noteikti būsi jau pārsniedzis ieteicamo devu. Normāls organisms bez problēmām dienas laikā var pārstrādāt kaut ceturtdaļkilo tīrā cukura. Piemēram es, ja uznāk, varu izrīt veselu kilogramu šokolādes konču. Vajadzīgo devu organisms paņem, lieko vienkārši izdirs.

2) 10 tējkarotes cukura pavisam noteikti neizraisīs vemšanu. Jebkurš normāls cilvēks var aprīt 10 karotes cukura bez nekā. Nu tik padzerties gan gribēsies pa vidu, jo cukurs ir sauss.

3) Nāvi diabētiķim izraisītu nevis izdzertā kola, bet gan tas, ka viņš nešpricētu insulīnu. Insulīns ir hormons, ar kura palīdzību (tikai un vienīgi), glikoze (cukurs) spēj nokļūt šūnās, lai tās spētu normāli izdzīvot. Bez insulīna cilvēka šūnas ir cukura badā, neskatoties uz to, ka asinīs tā ir vairāk kā nepieciešams.

4) ''Sākusies aktīva dopamīna ražošana un stimulēšana uz jūsu prieka centriem smadzenēs. Tas notiek līdzīgi kā heroīna lietošanā.'' - Nu šitas ir pavisam gar zemi gāzējs. :D Te autors nav pieminējis arī to, ka nodarbojoties ar kaut ko konkrētajam indivīdam patīkamu (futbola spēlēšana, sauļošanās pie jūras vai lielas summas nopelnīšana), arī tad izdalās domapīns, kas izraisa prieka un laimes sajūtu - arī LĪDZĪGI KĀ HEROĪNA LIETOŠANĀ... :D

5) ''Pēc 60 min. Fosforskābe saista kalciju, magniju un cinku cilvēka zarnās. Tas paātrina vielmaiņu.'' - Un tas ir slikti? Vielmaiņas paātrināšana nozīmē to, ka nenotiks aptaukošanās, vai tiks samazināts tās temps.

6) ''Pēc 65 min. Kofeīna diurētiskās īpašības sāk iedarboties (tas liek jums čurāt). Tagad tiek izvadīti kalcijs, cinks un magnijs, kas palīdz stiprināt kaulus.'' - Bullshit - izvadīts tiek tikai tas, kas ir bijis lieks. Organisms ne par ko neatdos to, ko jau ir dabūjis un tas viņam tajā brīdī būs nepieciešams.

 

Nav ko taisīt propagandu, parastus un normālus procesus aprakstot un pārveidojot par šausmīgām un indīgām reakcijām, ja tev nepatīk kola, vai vienkārši skauž tās popularitāte un ''biezums''. Mīnuss par propagandu.

34 6 atbildēt

Skaids, tagad zināšu, ka dzerot kolu pēc 65 min jāieplāno aiziet pačurāt.. :D

22 0 atbildēt

par to ir jāiedzer... kolu. :)

22 3 atbildēt

Man po, es dzeru fantu

17 0 atbildēt
Zin avatarsZin

wow, tu pastaastiiiji ka cukurs un kofeiins tiek paarstraadats organismaaa.... :D tad labaak uzraksti kas notiek peeec riita kafijas un cigaretes organismaa, vispar izklausiisies peec shausmu filma scenaarija :D

16 1 atbildēt

kā man tagad sagribējās aukstu koliņu emotion

15 2 atbildēt

kam man heroinu, ja man ir Coca-Cola

11 0 atbildēt

Labi,ka man ne pārāk garšo kola emotion

 

bet tas mani neatturēs to šad un tad iedzert :))

11 1 atbildēt

Pēc 70 minūtēm jādzer atkal!!!

9 0 atbildēt

ja to dzirdetu cola vinju novaktu

9 1 atbildēt

Tāpēc Es Dzeru Suliņu emotion

8 2 atbildēt

pēc 80min iestājas nāve :D

4 0 atbildēt

ja jau tā cola būtu tik nežēlīgi nāvējoša, tad es un vēl daudzi simti jau sen būtu tārpiem par barību.

 

4 0 atbildēt
Bro avatarsBro

Kas mani nenogalina padara stiprākuemotion emotion

3 0 atbildēt

ceru ka nēsmu vienīgais kuram tagad nezēlīgi kolu gribās emotion 

2 0 atbildēt

Paldies!Tagad šausmīgi gribās kolu :D

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »