local-stats-pixel fb-conv-api

Kas labāks? ASV pret Latviju 429

495 8

Kāpēc daudzi, kas dzīvojuši piena un medus zemē un atgriezušies mājās, nereti maina savas domas par Latviju un vērtē to augstāk? Kāpēc cilvēki pēc dzīves dīķa otrā pusē izmainās? Un vispār, kāda tad īsti ir zeme, par ko tik daudz esam dzirdējuši? Lasi un spried pats! Lielās un sen zināmās atšķirības, liekas, drīz būs beigušās, tāpēc šis raksts sanācis jau par mazākām niansēm, bet ja interesē, tad būs labi tāpat!

Paldies par ieteikumiem pelmeņus meklēt kā "dumplings"!

Kāds, kurš arī šeit dzīvojis, rakstīja, ka sākumā krītot uz nerviem atvainošanās ik uz soļa, bet pie tā tiešām vēlāk pierod un arī pašam gluži neapzināti tas "sorry" vai "whoops" izlaužas. Un galu galā ir jau kā tajā teicienā: "Politeness costs nothing but means everything."

Video blogs? Varbūt būs, kad saņemšos nopirkt Eiropas/ASV rozetes pārveidotāju, lai varētu uzlādēt, citādi būs pārāk bieži jāaizņemas. Bet paldies par ideju un piekrišanu! Kāpēc ne?

Bet nu gan ķeramies pie lietas, iespaidi pa tiešo no Amerikas Savienotajām valstīm, ceturtā daļa (klusais mērķis-savākt 101):

pirmā daļa: http://www.spoki.lv/aktuali/Kas-labaks-ASV-pret-Latviju-1/211916

otrā daļa: http://www.spoki.lv/aktuali/Kas-labaks-ASV-pret-Latviju-2/212483

trešā daļa: http://www.spoki.lv/aktuali/Kas-labaks-ASV-pret-Latviju-3/213687

495 8 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

nice e tev vaards gadijuma nav Jaanis?

4 0 atbildēt

Ar interesi lasu šos rakstus. Gribētos vēl (:

3 0 atbildēt

ļoti, ļoti interesanti palasīt.

3 0 atbildēt
dea avatarsdea

Arvien ļoti interesesanti šos palasīt. Paldies :)

1 0 atbildēt

latvijā arī jau alkoholu drīkst lietot tikai no 21 gada... tikai nezkāpēc ļauj pirkt sākot no 18 gadu vecuma :D

2 1 atbildēt

PALDIES par visiem rakstiem ;) Brauksu uz ASV, - shis info man ir ljoti nodereejis. 

 

Paldies! ++

0 0 atbildēt

Vienīgais iemesls kapēc negribētu dzīvot štatos ir pārtika.

0 0 atbildēt

liksi vēl ?

0 0 atbildēt

kombo

0 0 atbildēt

Es atkal visu laiku domāju, ka Mountain Dew ir vecais labais samenes (moonshine) sinonīms :D

Vispār varbūt man arī ir taisnība, limonādes ražotāji jau vienkārši var nosaukt savu limpeni par samogonku, ja vien tas palīdzēs pārdot. Ja tā padomā, tas būtu pat stilīgi - skolnieki stāv pie skolas un dzer pepsi ar nosaukumu "samagonka" vai "paštecinātais" :D

0 0 atbildēt

Man gan šķiet, ka dumplings ir vairāk klimpas nekā pelmeņi...

0 0 atbildēt

Man te Londonaa universitaatee besī angļu ģeerbshanaas stils. Kaa jau raksta autors mineeja,tad arī te ir modee neesaat kurpes + izcili gejiski apspīleetas bikses. Reaali dir** gribas. Cits visp ģeerbjas taa kaa opis adītaa 50gadus vecaa,bruunaa džemperī.

0 0 atbildēt

++ Kā vienmēr intersanti palasīt emotion

0 0 atbildēt

Meerniek.. ar kadu sportu nodarbojies universitate.... tew stipendiju par to maksa .. tā teikt atlaiž no gada maksas ???

0 0 atbildēt

par 13. es tev gribu stipri nepiekrist!  jo te pat , Latvijā, ir sastopamas visas iespējamās reliģijas / sekstas ,,, sauc to kā gribi.. un tas, ja kāds cilvēks pieder ne tādai reliģijai, kādai vajadzētu, respektīvi kristietībai, tas nenozīmē, ka viņš ir daunis un neko nesaprot. visu veida reliģiju vajag cienīt, es nerunāju par sektām :) 

0 1 atbildēt

un vispār godīgi sakot .. amerika tik izskatās kā tāda sapnju zeme .. bet kad iepazīst tuvāk ne uz pusi tik jauka .. iedošu tavus rakstus palasīt vienam savam draugam kuram baigi patīk amerika .. es negribētu tur dzīvot ..

0 2 atbildēt

Ja tev tur tā nepatīk un noliec visu, tad nahuj vēl tur esi? Nav jau tā ka vienīgā valsts pasaulē. Un tavos rakstos tu tiešām izķidā TĀDUS sīkumus, par kuriem normāls cilvēks nepiesietos.

0 3 atbildēt