local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir e-casting12

34 1

Ganjau visi, nu ok gandrīz visi ir dzirdējuši par ūberkruto un dāsno http://www.e-castig.com kurš mums piesola dot labas mantas tikai par to, ka dabūsi pietiekami daudz draugus, kuri uzklikšķinās uz tava rāfeļa linka.

Jau vakar saņēmu neskaitāmus skype autoboterus, kas saka lai ieeju viņu linkā utt. Protāms, kā jau parasti ignorēju šos spamus, bet tākā tas turpinājās arī šodien, tad izdomāju ieiet. Skatos ka baigi forš un tīrs saits, kurā pat nav reklāmu. īpaši uzsveru to ka tur NAV reklāmu, bet ok pie šī turpinājuma atgriezīsimies nedaudz vēlāk. Pieņemsim ka katras no šīm mantām vidējā cena ir hmm 500€ Nu ok. ģeogrāfija nav mana stiprā puse un nezinu cik iedzīvotāju ir pasaulē, bet tākā šis nav latviešu saits un nekur neatradu reģistrēto lietotāju skaitītāju, tad pieņemu, ka tur ir reģistrējušies teiksim 10000000 lietotāju un ātrāk vai vēlāk liela daļa no viņiem sakrās tos punktus. Nedaudz parēķinot un pieņemot ka tikai 1/4 daļa iegūs nepieciešamos punktus sanāk, ka 2500000 cilvēki saņems savas 500€ vērtās balvas, kuru kopējā cena būs 1250000000, jeb 125 miljoni euro. Te nu atkal atgriežamies pie tā ka saitā nav reklāmmu. No kurienes nauda ?? Patiešām esat tik naivi un ticat ka mums pasaulē ir kāds tāds labdaris ? Nē tā nav. Jūs reģistrējoties ievadat savu e-pastu. Tālāk šī kompānija pārdos jūsu e-pastus citām kompānijām, kas savukārt jūsu epastus izmantos reklāmām. Galu galā rezultāts Bus pavisam vienkārš. Vīlies cilvēks, kurš nav saņēmis savu balvu. Laimīgs cilvēks, kas izveidojis kārtējo lapu e-pastu iegūšanai un nopelnijis pamatīgu žūksni pārdodot e-pastus un laimīgi citi uzņēmumu, kas savu produktu reklāmas smapos uz jūsu e-pastiem.

34 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://exs.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Ar dauņiem nav jārunā... viņi šito nelasa, bet spamo, tāpēc tādus pie sienas un nošaut. Vai, lai vergo un palīdz jackijam vervēt prostitūtas topošajam spoki.lv tusiņam ^^

5 0 atbildēt

besi sitas suda lapas KA PELNIT INTERNETA lol cik stulbiem cilvekiem jabut lai kkadam tadam noticetu

3 0 atbildēt

The way of life :)

2 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Ar dauņiem nav jārunā... viņi šito nelasa, be... " piekriitu

2 0 atbildēt

Jāā tev pilnīga taisnība. e castings ir totāls fufels!

2 0 atbildēt

Tak sūds kkāds :D labaak buutu paravējuši vecmammas dārzu un nopelnijuši naudu :) tā pat buutu ātrāk :D:D

2 0 atbildēt

Man atkal ir radušās smagas aizdomas par šo saitu, ka tur tikai cilvēki no rumānijas var vinnēt (ja vinnē). Tā vismaz var spriest izpētot laimētāju sarakstu. Bet nu vobšem sviesc kaut kāds tas viss ir :D

0 0 atbildēt

Piekrītu. Tikai to vajadzētu iestāstīt pārējiem. Jau apnika katru dienu saņemt vēstules ar lūgumu ieiet uz norādīto linku...

0 0 atbildēt

Man šitas debīlisms pieriebies!! Gribu nopirkt Iphone, bet Zip.lv Puse sludinājumi ir ''Pārdodu iphone, cena linkā (un links uz to e-casting mēslu)....Neesiet naivi, cilvēki!

0 0 atbildēt

toč kkāds dorņu klubs.. nu tik balvas būs.. bļ*** parādiet tās savas balvas ibio un tad spamo

 

 nezinu kā šitajā lapā bet vispār ar dažiem spameriem es esmu paprikalojies.. esmu sūtijis adminiem gan uz naudiņas el vē gan ārzemju kkādiem tur sūdzības ar pierādijumiem un šie ir spameru kontus bloķējuši :D viena admina atbilde man patika.. citeju: "Es jau sen nobanoju šo kontu, bet sis lietotājs turpina spamot jau pus gadu uz neeksistējošu kontu"

noteikumus vajag lasīt We take a zero tolerance stance against sending of unsolicited e-mail, bulk emailing, and spam. "Safe lists" and purchased lists will be treated as spam. Any user who sends out spam will have their account terminated with or without notice.

0 0 atbildēt

Lahatrons !

0 1 atbildēt

Nu reāli gan jau ka kāds tās balvas saņem, viņiem noteikti jau līgumi ir gatavi un tās balvas salīdzinot ar to ko izmaxā reklāmas ir ļoti pat lētas!

0 2 atbildēt